• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yok işine göre hareket ediyor. ben evlendim evleneli bu böyle... amannn neyse gece gece gerilmeyelim.. sinirsel yani :D size iyi ggeceler. bu arada yarın sınav bitiyor ve ben kısmetse bu hafta doktorla görüşme niyetindeyim. :D umarım biran önce hallolur şu iş...

o anneye aşırı düşkünlük değil canım ya:31: dengeyi kurmak eşine düşüyor burada bana göre tabi bu benim düşüncem anne ve eşi karşı karşı ya getirmemek lazım ( tartışma anlamında yazıyorum)

benim düşüncem de öyle ama bunu birinin eşime söylemesi gerek. ben söyleyince olmuyo pek

yok işine göre hareket ediyor. ben evlendim evleneli bu böyle... amannn neyse gece gece gerilmeyelim.. sinirsel yani :D size iyi ggeceler. bu arada yarın sınav bitiyor ve ben kısmetse bu hafta doktorla görüşme niyetindeyim. :D umarım biran önce hallolur şu iş...

aman bırak sen sınava odaklan canım:29: su akar yolunu bulur :31:

aslında çok da sessiz değilimdir ama hem saygısızlık olmasın diye hem de eşimin aşırı hassasiyeti yüzünden biraz tepeme çıktı sanırım. eşim çok düşgün annesine.

ya lina cım şaka bir yana ben kabul etmiyorum bu saygı işini falan.Karşımdaki kişi kim olursa olsun bana saygısızca ve hunharca davranırsa alır malesef cevabını.Bu sevgi değil bence,tutku iyiden iyice.Eşinin arayı çok iyi bulması lazım bu konuda.İyi be annemi çok severim, karım nolursa olsun...Herkes yerini ve haddini bilmeli tatlım.Bak bundan 2 ay önce benim kayınvalidemler bir arka sokak ötemde oturuyor.Arada hep uğrarız akşamları bir kahveye.Gene uğradığımız bir gece ''oğlumun üniversitesi bitti ama alttan dersleri var onları veriyor bu dönem'' sordu napacaksınız diye.Eşim de kısmetse Amerika ve ya İngiltereye yüksek lisansa göndereceğini söyledi.Gerçekten araştırma yapıyoruz bu konuda.Aslında bize çok düşkün oğluma korkunç düşkün.Birden başlamazmı niye o kadar çok uzağa gönderiyormuşuz,ne gerek varmış,Avrupa da bir yere gönderelimmiş,miş miş de miş...eşimde inatla anne göndereceğiz işte deyince başladı ağlamaya.Ben göndermem demeye...Ben de şafaklar attı birden.Dedim biz burda annesi ve babası olarak onun için neresi iyi olacaksa oraya gidecek.Lütfen bu kadar olaylara ve kararlarımıza müdahale etmeyin dedim.Ve iş çığırından çıkıverdi biranda.Neyse bir 15 gün görüşüp konuşmadık...bazen üstlerine vazife olmayan çok şeye karışıyorlar malesef:(

Karışma huyu çoktur.Amaa başka yönleri de çok iyidir.Bizlere çok düşkündür.Eşimden çok beni sever nerdeyse:) hakkını da yemem yani.Emeği çoktur bizlerde .Bunu da yazmasam çarpılırım yani:34:

ilk günaydin benden
nldglp niye sen gelmiyorsun viyanaya burasin havasi yaz kis serindir canim iyi havayi bulmak zor yazin kisin yagmurlu eskiden kisin karli yazin yagmurluydu
konu kaynanami ben benimkine alisana kadar öldüm ben elimden geldigi kadar saygili olurum esimde mesafeyi korur kim kimdir bilir veya ben bildiririmm:1::1:
cocuklarin gelecegi cok önemli inanki bende kimseye birakmam viyanada ünisi güzeldir vede ünlüdür kizim da seneye basliyacak bizde arastiriyoruzzzzz
türkiye gibi sinav sistemi getirdiler 2 yildir cocuklar bocaladi ne yapacaklarini bilmiyorlar vallaa okul konusu felaket bir sey lise bitirme sinavlari var ayni ayni üni sinavlari gibi agir
onami hazilanacaklar yoksa üni sinavlarinami kizim evde elinde kahve anne ben ictim sanada yapimmi diye odadan cikiyor yoksa deli gibi ders calisiyorrr
allah evlatlarimiza yardim etsinnn

sınavlar bitti şükür. darısı finallere. bakalım nasıl sonuçlar gelcek. eşim arayı iyi bulsa sorun olcağını sanmıyorum. kayınvalidem hep onun sözü dinlensin hep onun istediği olsun ister. insanları parmağında döndürür. gündüz sağlam iken çocukları gelince hasta olur o derece yani. eşim de zamanında anasından sevgi görmemiş )kendisi çocuklar şımarır diye sevgi göstermeyenlerdendir) o açlığı annesinin her dediğini yaparak kapamaya çalışıyor diye düşünüyorum. okuduğum psikoloji kitaplarından çıkarımım bu :DDDDD sayelerinde psikolog olcam :D
neyse sınavlar bitti darısı ameliyatın başına :D

çok severim bu parçayı sözler müthiş ...

benden hepinize gelsin iyi geceler kızlar :16:

Deniz seki SAHİCİ :21: EĞER BİRGÜN FARK ETMEDEN İSTEMEDEN SİZLERİ KIRDIYSAM ÖZRÜN EFENDİSİ EN YAKINIM OLUR DİLER YOLUMA DEVAM EDERİM :34: buda ben den istemeden fark etmeden kırdıkları ma gelsin bilerek kırdıklarım üstüne alınmasın lütfen :9:

Deniz Seki-Sahici 2009 Orjinal Video Klip - YouTube

Günaydınlar herkese :16:

ne var ne yok bakalım? Nlglpd hanım nerelerdesin :26:Ogülü haber ver bana mutlaka bekliyorum :23:

Herkese günaydınlaaaarrrr....Dün gece çok fazla uyuyamadım.Sürekli uyandım.Eşim iş için Mersin e gitti.Sabah 7.30 uçağıyla gitti ama evden çıkması 6 idi.Huzursuz uyudum sanırım.7 de bir kalktım sarhoş gibiyim.Tekrar vurdum kafayı yattım.Amaaan yatmaz olaydımm rüyamda evimi kanalizasyon basıyor.Evdeki bütün tuvaletlerden fokur fokur sular kabarıyorduÇok özür evin heryerinde b..lar :30: halılar gitmişş tam bir kabus gibiydi.Zaten sabah kalkıp tekrar yatarsam hep böyle garip gubalak rüyalar görürüm:50:

İşte bende durum böyle kızlar.

Herkese günaydınlaaaarrrr....Dün gece çok fazla uyuyamadım.Sürekli uyandım.Eşim iş için Mersin e gitti.Sabah 7.30 uçağıyla gitti ama evden çıkması 6 idi.Huzursuz uyudum sanırım.7 de bir kalktım sarhoş gibiyim.Tekrar vurdum kafayı yattım.Amaaan yatmaz olaydımm rüyamda evimi kanalizasyon basıyor.Evdeki bütün tuvaletlerden fokur fokur sular kabarıyorduÇok özür evin heryerinde b..lar :30: halılar gitmişş tam bir kabus gibiydi.Zaten sabah kalkıp tekrar yatarsam hep böyle garip gubalak rüyalar görürüm:50:

kızlar hepinize günaydın. nldglp datlum rüyan mütiş. yorumlamadan geçemiycem. şekerim inanamayacağın kadar bol paraya kavuşuyorsunuz. senin kocanın işleri fena açılacak. paraya para demeyeceksiniz. 40 bin kere maşallah rüyan süper. paralanınca hayır yapacağın zaman haberim olsun, karın yağlarımı sana aldırtırım. şimdiden Allah kabul etsin hayrını.

bu arada kızlar yogun bir şekilde ders çalıştım. hafta sonu sınavlarım vardı. matematik hariç hepsi güzel geçti. herzaman forma giremiyorum arada bakıyorum. hepinizi çok özledim. kendinize iyi bakın fıstıklar...

Mirin nasılsın bacım :26: sesin çıkmadı iyimi sin looooo :26:
iyi sayılırım canım çok olmasa da idare eder işte .

vallaha benimde ruyamda oyle evimi ust kattan su basıyordu 1 gün sonra şarıl şarıl su bastı gecenin bir yarısı yukardakilerin kapıyı kırdık uyanmadılar itfaiye çağırdık en son içeri girdiler falan uyandırdılar nasıl bir uyku hali bende çözemedim. bulaşık makinalarının su alan borusu patlamış onlardan bana hatta benden alttaki kata kadar rezil olmuştuk apartman yuzcekti azdaha :50:
Mirincim çok üzüldüm umarın en kısa zamanda bu sıkıntından da kurtulursun :29: Hassas kadınsın sen her nok gelip seni buluyor :ssz:

eşin gelince özlem durumu bitince belki durumun düzelir öptüm seni:)
sağol canım benim.

Back
X