Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hoşbulduk canım yemedim mecburiyetten ama bizimkilere sipariş listemi yazdım yaza getirin diye bugün güç toplayım yarın duruma el koyarım

Aynen ya banada boşluk oldu bugün de çok koşturdum dr falan yarın sabah kahve tel yaparız

Keşke ''Beğenmedim'' butonu yapsalarmış hıhh

[:QUOTE=bestemelodi;28095373]Aynen ya banada boşluk oldu bugün de çok koşturdum dr falan yarın sabah kahve tel yaparız [/QUOTE]

:102::102::102: yaparız okey nlglpd hanımı çekiştiririm sana biraz

Oooooo maşallah bana 5.tane kalbim olmuş

nlglpd bak bunda birinci benim aranızda

aman bestem hayır de evinde koca koca köpekler(nlglpdenin yavruları var) ben korkarım :18: sen bana gel

yaa ben onları misafir geldiğinde hiç ortaya çıkarmamkii odaları var onların kocaman.hem de parmaklıkları var.Hiç çıkarmıyoruum.Ne zaman isterseniz Beste cim her zaman beklerim.

Ehh bak buna yapılacak bi şii yok.Tebrikler jelesenkim

Baş şimdi yapılacak şeyleri sıralıyorum bacım sana

1. 7/24 topikler de aktif olacaksın pasif olursan olmaz

2.öyle hergün o köy bu köy gezmeye gitmeyeceksin emek vermeden kalp almak olmaz

3. öyle bütün mesajları alt alta ekleyip tek cevap yazarsan yine sayın az olur kalbinde az

eeeee ben daha ne yapayım her türlü taktiği verdim hadi bakalım kolay gelsin

yaa ben onları misafir geldiğinde hiç ortaya çıkarmamkii odaları var onların kocaman.hem de parmaklıkları var.Hiç çıkarmıyoruum.Ne zaman isterseniz Beste cim her zaman beklerim.

şaka yapıyorum canım geliriz tabi hakkımız saklı dursun ben bomba uzmanın giydiği tulumdan giyerim gelirken ne olur ne olmaz K.K.NIN benim gibi üyeye ihtiyacı var sakata gelmeyeyim

Ogülem görmesin bu yazdıklarını.Alıntılar malıntılar çok bi çenen düştü bu aralar hadi naşnaş yatağa.Kuzu gibi yat,koç gibi kalk.

Hayalet beste bir yazıyorsun sonra yok oluyorsun :44:dalgamı geçiyorsun bacım sen yok sana yut dışı yaramamış

Ogülem görmesin bu yazdıklarını.Alıntılar malıntılar çok bi çenen düştü bu aralar hadi naşnaş yatağa.Kuzu gibi yat,koç gibi kalk.

bu kezban ogülü beni bir yetiştirdi pir yetişdirdi kimse tutamaz artık beni

alıntılama malıntılama kelime haznem çoğaldı kopyala yapıştır kip yapma daha ne olsun

hadi bakalım sabahtan herkes topikte olsun öptüm hepinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…