Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

vallahi ogltkne sana yazsın bana en son gelenleri mürveyi eve sokmazsın onları görsen demi ogülü

Hadi kızım hadi ben anlamam mürve de mürve işte....ogüleyi bulamazsın önüne bir yığın dosya geldi benle konuşurken.Seni ogüle de kurtaramaz.Kaldın bana

Hadi kızım hadi ben anlamam mürve de mürve işte....ogüleyi bulamazsın önüne bir yığın dosya geldi benle konuşurken.Seni ogüle de kurtaramaz.Kaldın bana

hadi güzelim bak mürve sesleniyor sana toz suyunu hazırlamamışsın koş çabuk

vallahi ogltkne sana yazsın bana en son gelenleri mürveyi eve sokmazsın onları görsen demi ogülü

konuyu değiştirme tahmin yeteneğini kullan

Ben dedim ogülem bu kelek jelesek foruma girince beyin kıvrımları faliyete geçio.Tel de sor cvp veremez

ivit ivit, artık telle değil, forum vasıtasıyla haberleşçem kendisiylennn..zira tahmin yeteğeneee çok düşükmüş

konuyu değiştirme tahmin yeteneğini kullan

ivit ivit, artık telle değil, forum vasıtasıyla haberleşçem kendisiylennn..zira tahmin yeteğeneee çok düşükmüş

Fazla tırtır etme hapsederim seni 413.sayfaya.Çıkamaz kalırsın orda.

Anlaşıldı bizde bir gurup gibi kendi içimizde bir birimize gireceğiz

zira artık sizinle yazışmak görüşmek istemiyorum buluşmaya cağım da muhatabım değilsiniz uleeeeen

Anlaşıldı bizde bir gurup gibi kendi içimizde bir birimize gireceğiz

zira artık sizinle yazışmak görüşmek istemiyorum buluşmaya cağım da muhatabım değilsiniz uleeeeen

Ama sensiz oomaaaazzz.Senle yazışmadan da oomaaz.Buluşmada olmazsaan hiiiiiiç oomaaazzz Toz suyunu bile ben yaparım senin kelenk jelesenkim

Ama sensiz oomaaaazzz.Senle yazışmadan da oomaaz.Buluşmada olmazsaan hiiiiiiç oomaaazzz Toz suyunu bile ben yaparım senin kelenk jelesenkim

Çevremde ki arkadaşlar hep cevir kazı yanmasın durumundalar

Asenayı geçtin nlglppfrteu hanım

Çevremde ki arkadaşlar hep cevir kazı yanmasın durumundalar

Asenayı geçtin nlglppfrteu hanım

Ama şu da bir gerçek ki,3 dak. dan fazla kötü kadın rolünü oynayamıyorum( hemen üzerim diye asenalığa başlıyorum:)) Teraziyim işte napalım:26:

Hadi bu jelek beni sarı şekerlikten,akide şekerine dönüştürmeden ben kaçem yer suyunu hazırlamam lazım

Hadi bu jelek beni sarı şekerlikten,akide şekerine dönüştürmeden ben kaçem yer suyunu hazırlamam lazım

sen çok kaldın toz suyu oğlanın odası ütü.... işin çooooook arada mürveyi çalıştır emi

Son düzenleme:
dosyalara gömüldüm, ancak gelebildim...

kelek jelesek, senin şu prokart işin ne oldu bebeem??

dosyalara gömüldüm, ancak gelebildim...

kelek jelesek, senin şu prokart işin ne oldu bebeem??

Hoşgeldin canım ciğerim

sorma PTT.karonun şubesi yamuk yaptı güya açık olan posta kutusuna koymuşlar tabi kart yok kazen gereken yere şikayetlerini iletecekti

yeni kart gönderecek saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…