vallahi ogltkne sana yazsın bana en son gelenleri mürveyi eve sokmazsın onları görsen demi ogülü
Hadi kızım hadi ben anlamam mürve de mürve işte....ogüleyi bulamazsın önüne bir yığın dosya geldi benle konuşurken.Seni ogüle de kurtaramaz.Kaldın bana
vallahi ogltkne sana yazsın bana en son gelenleri mürveyi eve sokmazsın onları görsen demi ogülü
Ben dedim ogülem bu kelek jelesek foruma girince beyin kıvrımları faliyete geçio.Tel de sor cvp veremez
konuyu değiştirmetahmin yeteneğini kullan
ivit ivit, artık telle değil, forum vasıtasıyla haberleşçem kendisiylennn..zira tahmin yeteğeneee çok düşükmüş
Fazla tırtır etme hapsederim seni 413.sayfaya.Çıkamaz kalırsın orda.
hadi güzelim bak mürve sesleniyor sana toz suyunu hazırlamamışsın koş çabuk
Vallaha toz suyumu değel de kahve suyumu iyi hazırlamış.Keyfe getirdi iyiden iyice
Anlaşıldı bizde bir gurup gibi kendi içimizde bir birimize gireceğiz
zira artık sizinle yazışmak görüşmek istemiyorum buluşmaya cağım damuhatabım değilsiniz uleeeeen
Ama sensiz oomaaaazzz.Senle yazışmadan da oomaaz.Buluşmada olmazsaan hiiiiiiç oomaaazzzToz suyunu bile ben yaparım senin kelenk jelesenkim
Çevremde ki arkadaşlar hep cevir kazı yanmasın durumundalar
Asenayı geçtin nlglppfrteu hanım
Şimdi buna benzer bir şey yazacaktım.Baktım sen yazmışsınAferin. Diyorum ya forumda kıvrımlar çok aktif çalışıo
Çevremde ki arkadaşlar hep cevir kazı yanmasın durumundalar
Asenayı geçtin nlglppfrteu hanım
kimi hedef gösteriyon sen bacım :26::26: kıvrım derken :26::26:
Hadi bu jelek beni sarı şekerlikten,akide şekerine dönüştürmeden ben kaçemyer suyunu hazırlamam lazım
dosyalara gömüldüm, ancak gelebildim...
kelek jelesek, senin şu prokart işin ne oldu bebeem??
geliyorum
15 karakterden kısa be yazamıyorum, sen nassı yazıyon ?
hadi gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?