Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ortadaki cadidan komsumunda var ne tatli komsu mali ortak beraber seviyoruz karni cisi komsuma sevmesi bizeeeee

midem bulandı kapatın konuyu en güzel ülke bizim ülke abi

Güzelim mutfağa sokmamanı taktir ettim kuralsız olmaz onlarda çocuk gibi eğitim şat

evin zaten pürü pak hergün geliyor mürvü saolsun

Ogülü ürünler geldi 10.numara 5.yıldız bayıldım hele botlar taş gibi heberin ola

mersi şekerim haber verdiğin için

karın germe olan yavrular, size bir şey soracağım..
ameliyattan sonra, şişlikleriniz karnınızı gergin mi yapıyordu, yoksa yumuşak mı? yani şişlikler geçtikçe karın sertleşiyor mu, yumuşuyor mu?

Canın şişlikler haliyle gergin yapıyor.Ödemlerin etkisiyle iyice gerginlik duygusu oluyor.Özellikle tok karna daha gergin oluyor.

Şişlikler azaldıkça karın öyle yumuşacık olmuyor tabiki.Gerginlik ..gergide kalmış gibi..dikişler açılacakmış gibi..olan hisler azalıyor.Gün geçtikçe azalıyor ve herşey yerine oturuyor.

Hele senın karnın her daim böyle taş gibi duracak.Fazla esnemesini bekleme.Limiti zorlamıştır doktor bey.

Normal duruyor şekerim.Ne çok yumuşak nede çok gergin.Niyekine sordun bakiim.

Normal duruyor şekerim.Ne çok yumuşak nede çok gergin.Niyekine sordun bakiim.

yok canlarım, benimkinin öyle taş gibi bir hali yok..ilerde olur mu diye sordum...

yok canlarım, benimkinin öyle taş gibi bir hali yok..ilerde olur mu diye sordum...

Canım yani elinde tuttuğunda hali deri fazlası tutabiliyormusun.

Yada egilice öne doğru minikde olsa sarkan bi kısım varmı.

Tam anlamadım.Taş gibi olacağı kesin kuruntu yapma sen.

Belkide sende direnler uzun kaldı ödem mödem kalmadı.Hemncık normale döndü

karın germe olan yavrular, size bir şey soracağım..
ameliyattan sonra, şişlikleriniz karnınızı gergin mi yapıyordu, yoksa yumuşak mı? yani şişlikler geçtikçe karın sertleşiyor mu, yumuşuyor mu?

Şişlikler geriyor canım ama 1.ay itibariyle epey yumuşuyor ödem sende bizim kadar yoktur lipoda vardı bende dr bey ne zaman ne olacak dese aynen işledi benim sürecim birde benim vücut normaldede çok ödem yapıyor buna rağmen o kısım rahat geçti :) kontrole gideceğin zaman haberim olsun başka bölümede gidiyorum ya ben denk getirir laflarız seninle sohbet etmek çok güzel

Son düzenleme:

hah canım, evet..öne eğildiğimde biraz deri var aşağıda...oturduğumda falan yani..

ah canım yaa..yarın gideceğim bir kontrole ama ayarlayamazsak bile yarın için (epey geç haber vermiş oldum böyle) bir sonrakine ayarlayalım...

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttt ulennnnnnnn Jelesennnnnnnnnnnnnkkkkkkkkk,kim ülen dansözzzzzzz Yıkıl karşımdan niayyyyyytttttt

Evet benim çok gergindi.Hatta öyle gergin ki parlıyordu karnım:) Bir de hamile gibi şişiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…