geliyorum
15 karakterden kısa be yazamıyorum, sen nassı yazıyon ?
hadi gel
15 karakterden kısa ben yazamıyorum, sen nassı yazıyon ?
hadi gel
Hoşgeldin canım ciğerim
sorma PTT.karonun şubesi yamuk yaptıgüya açık olan posta kutusuna koymuşlar tabi kart yok kazen gereken yere şikayetlerini iletecekti
yeni kart gönderecek saolsun
bacım geldim ya daha ne yapayım
PTT kargo yerine, diğer kargolarla gönderme konusunu hatırlatmak isterim. Kezbanım ama en zeküüsünden..Gerektiğinde danışmanlık hizmeti de veririm. Bakınız kelek jelesek'e kış indiriminden faydalanma yollarını öğretme dersi
ikinci prokartı bari ptt ile göndermese de, buluşmada takabilsen
ne olursan ol yine bana gel bebeeem
vallahi zekisin bacımhemde ne yardım kış indiriminden haberim yoktu kazık yemedik sayende
Kazen danışmanlık teklifini değerlendirir kesin
sana ayda bir dip boya, nlocana pantalon gömlek üstüsü, kazene de danışmanlık yaptım mı, benim masraflar ancak çıkar bebeeem. bi el atın, tek işle estetik çarkı dönmüyor
Mevlanadan atasözlerine sardın sende
geliyorum aç kollarını sar boynuma
paran yoksa estetik olma bacım
hadi güzelim hadi Allah versin
Ben geldim şekerler ama çok yorgun ve uykusuzum biraz dinleneyim ben yokken hepiniz güzel güzel tıkınmışsınız oh afiyet olsun hiç bişey yemedim içmedim dukan atıştırmalıkları buldum orda hep onları yedim aferin bana
genel kültürlü hatun,Nassı da anlamış hemen özlü sözün mevlanaya ait olduğunu. Kabul ediyom sen de zeküüsün
bi botox parası be aplaaaa
Tamam be tamam. 30 olsun, o da sana. Kimseye söyleme:125:
Ben geldim şekerler ama çok yorgun ve uykusuzum biraz dinleneyim ben yokken hepiniz güzel güzel tıkınmışsınız oh afiyet olsun hiç bişey yemedim içmedim dukan atıştırmalıkları buldum orda hep onları yedim aferin bana
HoşgeldiiinVallahi sana bravo Beste.Biz oburlar tutamadık çenemizi yidik yidik şiştik.
Beste gel sen bizi bu celesenk gulyabanisinden kurtar.Bize yapmadığı kalmadı üüüüüübizi hep azarladı hep kızdı bize
mailine bak hemen
Göğüs küçültmede 1163. sayfaya bak ben gelince nassı sevinmişsin,bi de Beste ye yazdığın hoşgeldin msj ına bak üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüsen beni hiç sevmiyoooooooooonnnnnn sen beni az sefiyoooonnn
Göğüs küçültmede 1163. sayfaya bak ben gelince nassı sevinmişsin,bi de Beste ye yazdığın hoşgeldin msj ına bak üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüsen beni hiç sevmiyoooooooooonnnnnn sen beni az sefiyoooonnn
yemedim,içmedim bana yazdığın hoşgeldin mesajını buldum üüüüüüüüüü
illa birinci olacaksınen birinci seni seviyom en güzel sensin en seksü çamaşırlar sende en en en en
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?