Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hoşgeldin canım ciğerim

sorma PTT.karonun şubesi yamuk yaptı güya açık olan posta kutusuna koymuşlar tabi kart yok kazen gereken yere şikayetlerini iletecekti

yeni kart gönderecek saolsun

PTT kargo yerine, diğer kargolarla gönderme konusunu hatırlatmak isterim. Kezbanım ama en zeküüsünden..Gerektiğinde danışmanlık hizmeti de veririm. Bakınız kelek jelesek'e kış indiriminden faydalanma yollarını öğretme dersi

ikinci prokartı bari ptt ile göndermese de, buluşmada takabilsen

vallahi zekisin bacım hemde ne yardım kış indiriminden haberim yoktu kazık yemedik sayende

Kazen danışmanlık teklifini değerlendirir kesin

vallahi zekisin bacım hemde ne yardım kış indiriminden haberim yoktu kazık yemedik sayende

Kazen danışmanlık teklifini değerlendirir kesin

sana ayda bir dip boya, nlocana pantalon gömlek üstüsü, kazene de danışmanlık yaptım mı, benim masraflar ancak çıkar bebeeem. bi el atın, tek işle estetik çarkı dönmüyor

sana ayda bir dip boya, nlocana pantalon gömlek üstüsü, kazene de danışmanlık yaptım mı, benim masraflar ancak çıkar bebeeem. bi el atın, tek işle estetik çarkı dönmüyor

paran yoksa estetik olma bacım

hadi güzelim hadi Allah versin

Ben geldim şekerler ama çok yorgun ve uykusuzum biraz dinleneyim ben yokken hepiniz güzel güzel tıkınmışsınız oh afiyet olsun hiç bişey yemedim içmedim dukan atıştırmalıkları buldum orda hep onları yedim aferin bana

Oleeeeeey kankam gelmiş çok mutlu oldum :118::111:

dinlen yediğin içtiğin senin olsun nereleri gezdin anlat hatta 2.foto gönder bana

genel kültürlü hatun, Nassı da anlamış hemen özlü sözün mevlanaya ait olduğunu. Kabul ediyom sen de zeküüsün

bi botox parası be aplaaaa

Tamam be tamam. 30 olsun, o da sana. Kimseye söyleme:125:

Zekiyim demi

Krem tarifi vardı botoxs için ne oldu hala kavanozu dolduramadın mı

Iyi hadi çok ağladın Aramızda toplarız kızlarla

Hoşgeldiiin Vallahi sana bravo Beste.Biz oburlar tutamadık çenemizi yidik yidik şiştik.

Beste gel sen bizi bu celesenk gulyabanisinden kurtar.Bize yapmadığı kalmadı üüüüüü bizi hep azarladı hep kızdı bize

mailine bak hemen

mailine bak hemen

Göğüs küçültmede 1163. sayfaya bak ben gelince nassı sevinmişsin,bi de Beste ye yazdığın hoşgeldin msj ına bak üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü sen beni hiç sevmiyoooooooooonnnnnn sen beni az sefiyoooonnn

yemedim,içmedim bana yazdığın hoşgeldin mesajını buldum üüüüüüüüüü

yemedim,içmedim bana yazdığın hoşgeldin mesajını buldum üüüüüüüüüü

illa birinci olacaksın en birinci seni seviyom en güzel sensin en seksü çamaşırlar sende en en en en

Rabbit selam canımnasılsın keyifler nasıl? senin diğer işlemler ne zaman benimle çakışmasın doktoru tek kendime hibe edeceğim o gün ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…