Oleeeeeey kankam gelmiş çok mutlu oldum:118::111:
dinlen yediğin içtiğin senin olsun nereleri gezdin anlat hatta 2.foto gönder bana![]()
Ay canım benim ne kadar sevinmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oleeeeeey kankam gelmiş çok mutlu oldum:118::111:
dinlen yediğin içtiğin senin olsun nereleri gezdin anlat hatta 2.foto gönder bana![]()
ama ama amasen benle dalga geçmişin gene
![]()
HoşgeldiiinVallahi sana bravo Beste.Biz oburlar tutamadık çenemizi yidik yidik şiştik.
Beste gel sen bizi bu celesenk gulyabanisinden kurtar.Bize yapmadığı kalmadı üüüüüübizi hep azarladı
hep kızdı bize
![]()
Ay canım benim ne kadar sevinmiş![]()
Aramızdaki arkadaşlığı kıskanan var laf meclisten dışarıkimse üstüne alınmasın polemik çıkarmasın
çok sevindim çokalışmışım senle dedikodu yapmaya telde
bir boşluk oluştu sorma gitsin
Aramızdaki arkadaşlığı kıskanan var laf meclisten dışarıkimse üstüne alınmasın polemik çıkarmasın
çok sevindim çokalışmışım senle dedikodu yapmaya telde
bir boşluk oluştu sorma gitsin
Aynen ya banada boşluk oldu bugün de çok koşturdum dr falan yarın sabah kahve tel yaparız![]()
Yaaa hadi atlayın yarın sabah bana kahveye gelin he mi?
Keşke ''Beğenmedim'' butonu yapsalarmışhıhh
Yaaa hadi atlayın yarın sabah bana kahveye gelin he mi?
Valla hiç hayır demezdim ama yarın işim çok alacagımız olsun :) yazdım deftere :)
Oooooo maşallah bana 5.tane kalbim olmuş![]()
nlglpd bak bunda birinci benim aranızda![]()
aman bestem hayır de evinde koca koca köpekler(nlglpdenin yavruları var) ben korkarım :18: sen bana gel![]()
Ehh bak buna yapılacak bi şii yok.Tebrikler jelesenkim
![]()
yaa ben onları misafir geldiğinde hiç ortaya çıkarmamkiiodaları var onların kocaman.hem de parmaklıkları var.Hiç çıkarmıyoruum.Ne zaman isterseniz Beste cim her zaman beklerim.
Baş şimdi yapılacak şeyleri sıralıyorum bacım sana
1. 7/24 topikler de aktif olacaksın pasif olursan olmaz
2.öyle hergün o köy bu köy gezmeye gitmeyeceksin emek vermeden kalp almak olmaz
3. öyle bütün mesajları alt alta ekleyip tek cevap yazarsan yine sayın az olur kalbinde az![]()
eeeee ben daha ne yapayım her türlü taktiği verdim hadi bakalım kolay gelsin![]()
Ogülem görmesin bu yazdıklarını.Alıntılar malıntılar çok bi çenen düştü bu aralar hadi naşnaş yatağa.Kuzu gibi yat,koç gibi kalk.