Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz mı bebeğim toplantıben çok özledim herkesi bana çok iyi gelecek ye iç yat modundayım kendime geleceğim 2.dedikodu yapıp
Ogülü pardon KezBAN; tam tarihi verecek![]()
nl'im, sarı şekerim aradı beni, anlattı en ince ayrıntısına kadar..
siz olmasanız ben napardım be... not: o -yılbaşı özel- profil resmin beni benden aldı:)))
boydan olana da bayıldım yahuçok hoş çıkmıştın bayıldım fiziğine gözlerim yerinden fırladı
![]()
Bak seeen vallahi virüs olup girerim bilgisayarınaÇok şeyler yaparım aklın şaşar
ay Kazenvari bir cvp oldu bu ahahahahahahahah
![]()
Baktım baktım şimdi amanııııın uuuuuuuuuuu üüüüüüüüüüüüff ooooooooooooooo oldum
en rahat benim sanırım bu doktor seçimi hususundasizi buldum doktoru buldum
birde zamanı gelince değmeyin keyfime.... bu arada kaynana kaynata erken gitsin diye ameliyatı sınavın hemen ardına düşünüyorum... bu 2. ayları da....
hatırladıkça sinirden gülüyorum ah kaynana ah
10.sayfada koptuk artık ...altımıza kaçırdığımız gündür o gündemi ogülüm
![]()
ya aklıma geldikce hala gülüyorum:))) kazene yalvarışlarım allaha yakarmalarım....yazarken gene gülüyorum eşim de yanımda neye gülüyorsun diyor.Gel de anlat:)))))
cuma akşamı, c.tesi akşamı ve dün öğlenden akşam yemeği faslı bitene kadar ayrı ayrı misafirlerim vardı. Hepsi de çocukluBenimkilerin oyuncakları banyodan kilere kadar tüm eve dağılmış durumdaydı her misafirden sonra...Bu sabah uyanamayacak kadar yorulmuşum, üstelik bu akşam da yine iki çocuklu arkadaşlarımızla gireceğiz yeni yıl. Neyse ki kadın temizlik, yemek hazırlama işi için startı verdi. Ben de burada, booolllll köpüklü kahvemi hüpletiyorum, değmeyin keyfime
![]()
aynen öyle, iş yeri değil mübarek keyifhane![]()
çok özetleyici olmuş![]()
alırım anahtarınızı uleyhnnn biz yokken neler karıştırıyosunuz sizzzz
bitti o günler canım nöbet möbet vermiyosunuz 3 kuruş sonra gel nobete hıh
sanki çok yevmiye verdiniz yeaaa çok zengin oldum
ziyaretçi takılmam bensinsimiyim ben
![]()
![]()
cuma akşamı, c.tesi akşamı ve dün öğlenden akşam yemeği faslı bitene kadar ayrı ayrı misafirlerim vardı. Hepsi de çocukluBenimkilerin oyuncakları banyodan kilere kadar tüm eve dağılmış durumdaydı her misafirden sonra...Bu sabah uyanamayacak kadar yorulmuşum, üstelik bu akşam da yine iki çocuklu arkadaşlarımızla gireceğiz yeni yıl. Neyse ki kadın temizlik, yemek hazırlama işi için startı verdi. Ben de burada, booolllll köpüklü kahvemi hüpletiyorum, değmeyin keyfime
![]()
gece gece iyi gitti bu sarkı![]()
aynen çok doluyum bu konuda. eşim anasına babasına aşırı düşkün konuşunca birden parlıyor. ama o da anlayacak sonunda. fırsatını bulunca ben de çevirdim ağlama duvarına topiği iyi mi... çok teşekkür ederim yazınca rahatladım resmen. insan herkese de anlatamıyor ki halini. iyi geceler....
herkese sevdikleri ile birlikte , bütün hayırlı dileklerinin olacağı mutlu bir yıl diliyorum. herşey gönlünüzce olsun inşallah.
uyanın ulennnnn bu gece zengin olursam hemen bir ticket ile america ya tüycem![]()
![]()
kimse peşimden gelmesin halasıyız teyzesiyiz yok efenim kuzeniyiz kardeşiyiz diye
![]()
şu avatarın öldürii beni![]()
Kaçta bitiyor bugün mesai ogülem?