• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Olmaz mı bebeğim toplantı :9::9: ben çok özledim herkesi bana çok iyi gelecek ye iç yat modundayım kendime geleceğim 2.dedikodu yapıp :30:
Ogülü pardon KezBAN; tam tarihi verecek :31:

Güzeller, 26-27 Ocak günlerinden biri buluşma günümüz olacak. Takvimlerinizi ona göre ayarlayın:23:

nl'im, sarı şekerim aradı beni, anlattı en ince ayrıntısına kadar..
siz olmasanız ben napardım be... not: o -yılbaşı özel- profil resmin beni benden aldı:)))

beni de aldı be rabbit. bu profil resmini 2 hafta önce yapaydı kesin birinci olurdu. Genç kız gibi yaa:nazar:

boydan olana da bayıldım yahu :21::21:çok hoş çıkmıştın bayıldım fiziğine gözlerim yerinden fırladı:53::53::53:

Bak seeen vallahi virüs olup girerim bilgisayarına:51: Çok şeyler yaparım aklın şaşar :23: ay Kazenvari bir cvp oldu bu ahahahahahahahah:9:

Baktım baktım şimdi amanııııın uuuuuuuuuuu üüüüüüüüüüüüff ooooooooooooooo oldum

nlocaan, nlocaann,
neden benim e mail kutumda senden bir mail yok acebağğğ? neden kezbo-jelo, bentoprak görüyor da ben göremiyorum?? sevmiyonmu beni?:5:

en rahat benim sanırım bu doktor seçimi hususunda :D sizi buldum doktoru buldum :D birde zamanı gelince değmeyin keyfime.... bu arada kaynana kaynata erken gitsin diye ameliyatı sınavın hemen ardına düşünüyorum... bu 2. ayları da....

lina be, ne sabır varmış sende. insan eti ağırdır derler, 1 hafta 10 günden sonra evli evine köylü köyüne...ama nlocan sana çok güzel yazılar yazmış, sakince, tansiyonu arttırmadan bu işin böyle olamayacağını anlat eşine. Umarım tez zamanda kurtulursun:52:

:60::60::60: hatırladıkça sinirden gülüyorum ah kaynana ah :22:
10.sayfada koptuk artık ...altımıza kaçırdığımız gündür o gün :1::1: demi ogülüm :16::16:

ya aklıma geldikce hala gülüyorum:))) kazene yalvarışlarım allaha yakarmalarım.... :9::9: yazarken gene gülüyorum eşim de yanımda neye gülüyorsun diyor.Gel de anlat:)))))

ne gündü beee, nlocanın yakarışları dün gibi aklımda:1:

Tarkan Sorma - YouTube

tarkan dan SORMA hepinize benden gelsin :16::16::16:

yavruuuum, sen bilg. kurdu olmuşsun görmeyeli, link falan atıyosun artık:1: bari şu nlocanın bana göndermediği resmi ilet yap da, ben de boydan göreyim şu hatunu. Bakalım ne kadaaan santa olmuş kendüsü...

Kartopum senin de yeni yılın kutlu olsun, hatta hepimizin yeni yılı kutlu olsun...Tüm yıl boyunca geyiğimiz bol kahkahamız şen olsun.

cuma akşamı, c.tesi akşamı ve dün öğlenden akşam yemeği faslı bitene kadar ayrı ayrı misafirlerim vardı. Hepsi de çocuklu:52: Benimkilerin oyuncakları banyodan kilere kadar tüm eve dağılmış durumdaydı her misafirden sonra...Bu sabah uyanamayacak kadar yorulmuşum, üstelik bu akşam da yine iki çocuklu arkadaşlarımızla gireceğiz yeni yıl. Neyse ki kadın temizlik, yemek hazırlama işi için startı verdi. Ben de burada, booolllll köpüklü kahvemi hüpletiyorum, değmeyin keyfime:23:

cuma akşamı, c.tesi akşamı ve dün öğlenden akşam yemeği faslı bitene kadar ayrı ayrı misafirlerim vardı. Hepsi de çocuklu:52: Benimkilerin oyuncakları banyodan kilere kadar tüm eve dağılmış durumdaydı her misafirden sonra...Bu sabah uyanamayacak kadar yorulmuşum, üstelik bu akşam da yine iki çocuklu arkadaşlarımızla gireceğiz yeni yıl. Neyse ki kadın temizlik, yemek hazırlama işi için startı verdi. Ben de burada, booolllll köpüklü kahvemi hüpletiyorum, değmeyin keyfime:23:

Boşver işyerinde daha iyi dinlenirsin zaten ;) Ben de şimdi yeşil çayımı hüpletiyorum canımcım.Bol keyifler...

çok özetleyici olmuş :27:

alırım anahtarınızı uleyhnnn biz yokken neler karıştırıyosunuz sizzzz :47:

bitti o günler canım nöbet möbet vermiyosunuz 3 kuruş sonra gel nobete hıh :25:

sanki çok yevmiye verdiniz yeaaa çok zengin oldum :37:

ziyaretçi takılmam ben :51: sinsimiyim ben :21: :21:

Kess otur oturduğun yerde.tır tır tır söylenmekten başka neediyon da bi de verilen yevmiyeyi beğenmiyon hıhh:20:

Ya sen ne ara kahyalıktan Mirin liğe geçtin?? herkes nick değiştirio kafam bulandı valla kim kimdi diye:44:

$577844_461528423882930_86054559_n.webp

Kıslaaa bakın bizim yeni yılımızı kutluyolarrr:)

Herkesde bir yılbaşı telaşı var sanırsam.Bakın ben pc elimde laylaylom havalarındayım.Aneeem saat kaç olmuuuş hemencik saçlarımı alıp gideyim kuaföre:10::3:

şu kadınlarda olmasa yanmışız uleeeen :ssz: sen süpermen kadınsın yetişin herşeye :10::nazar:

ben geberdim yorgunluktan 2.sıpa da evde büyük şimdi çıktı küçük öğlen uykusunda ben kahveyi aldım elime geçtim pc nin başına :9::9:

aynen çok doluyum bu konuda. eşim anasına babasına aşırı düşkün konuşunca birden parlıyor. ama o da anlayacak sonunda. fırsatını bulunca ben de çevirdim ağlama duvarına topiği iyi mi... çok teşekkür ederim yazınca rahatladım resmen. insan herkese de anlatamıyor ki halini. iyi geceler....

hem ağlarız hem güleriz bizler bu başlıkta rahat ol :29:

tüm arkadaşlar sağlıklı huzurlu başarılı bir yıl dilerim :16:

sevin sevilin eğlenin :118:

Back
X