Nil karaibrahimgil seni bizim nlglpd ona benzetmiş çok doğru çok masum bir yüzün var canım...
Çok şükür canım iyi, hayat boş anlık herşey ne olacağını kestirmek imkansız
bizleri sevindiren hayati tehlikesi olmaması umarım kalıcı hasar kalmaz çok sağol arkadaşım
Kızlar elçiye sual olmaz bizim dazlak var ya cezası bitip geldiğinde bu buluşanlar la polemik yapıp siteden attıracakmış :18::18::18:
nedeni çooooook kıskanmış gelemediği içinhepinize selamları var
Kızlar elçiye sual olmaz bizim dazlak var ya cezası bitip geldiğinde bu buluşanlar la polemik yapıp siteden attıracakmış :18::18::18:
Resimleri nerden gönderdi aledex banada göndersin.10 dk takıldım msj yazar meil adresini veririm bir ara.nldglp sana facebooktan göndereyim uygunsa.Yada meil varmıydı bende bakar gönderirim.Zaten çok çekmemişim garsonun çektiğide çok flu çıkmış.
Canım 10 dk takılıyım sinir oluyorum şu dk olayına.Bari birkaç dk yapsalar.Sabahtan gelmeyi düşündüm ama bakalım pazartesi olsun görüşürüz inşallah.Öğlen dr randevum var ya o bakımdan sabah diye düşündüm.Bir gün mü kalacaksın
Ahhh kıyamam ben onabizi okuyordur nasılsa Dazlağam, gag ım, lady im bugünler de geçecek.Elbet bir gün buluşacağız
Hiç dolduruluşa gelmeyiz yine onu atarlar kodese okur durur yazamaz
Leydi gaga mı o neden cezalı
Çok güzel hatıra olacak resimler.Şimdi gördüm ben de:) Teşekkürler
E mailine bakarmısın bir :)
Canım meiline gönderdim geldimi
pişt bana da gönder beyaz toprak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?