Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Resimleri nerden gönderdi aledex banada göndersin.10 dk takıldım msj yazar meil adresini veririm bir ara.nldglp sana facebooktan göndereyim uygunsa.Yada meil varmıydı bende bakar gönderirim.Zaten çok çekmemişim garsonun çektiğide çok flu çıkmış.

Kızlar elçiye sual olmaz bizim dazlak var ya cezası bitip geldiğinde bu buluşanlar la polemik yapıp siteden attıracakmış :18::18::18:

nedeni çooooook kıskanmış gelemediği için hepinize selamları var

Canım 10 dk takılıyım sinir oluyorum şu dk olayına.Bari birkaç dk yapsalar.Sabahtan gelmeyi düşündüm ama bakalım pazartesi olsun görüşürüz inşallah.Öğlen dr randevum var ya o bakımdan sabah diye düşündüm.Bir gün mü kalacaksın

Ahhh kıyamam ben ona bizi okuyordur nasılsa Dazlağam, gag ım, lady im bugünler de geçecek.Elbet bir gün buluşacağız

Hiç dolduruluşa gelmeyiz yine onu atarlar kodese okur durur yazamaz

Çok güzel hatıra olacak resimler.Şimdi gördüm ben de:) Teşekkürler

Evet canım 1.gece ya zorlama hiç kendini sabah çok erken ameliyat ilk benim sabahın köründe dökülmeyin yollara zaten göremem kimseyi sabah sabah

Ahhh kıyamam ben ona bizi okuyordur nasılsa Dazlağam, gag ım, lady im bugünler de geçecek.Elbet bir gün buluşacağız

Hiç dolduruluşa gelmeyiz yine onu atarlar kodese okur durur yazamaz

Leydi gaga mı o neden cezalı

Okuyor sıkı takipçilerimiz den kendisi buluşuruz elbette ben kel pek sevmem

bestem canım ciğerim bize taş atana biz çiçek atalım dermişim:26: yazık kodese gire çıka alışmış çok da tazminat ödemiş alışık bu işlere

Bentoprak,annesinin sık kullandığı bir kelimeyi forumda kullandı meğer anlamı kelin bildiği gibi değilmiş ben kelin yalancısıyım zira o anlamı kötü kelimeyi ben hiiiiiç duymamıştım

Resimleri kim gönderecekse meil adresimi msj atayım beste meil adresini gönder şekerim bendeki bir kaç fotoyu göndereyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…