Önemli olan zoru başarmaktır.Aman sakın yılma ve mutlaka diplomanı al.Boş ver gerisini sen varsan herkes var sen yoksan kimse de yok.Önce sen.Ben demek bencillik değildir biliyorsun.Başarılar.
hayırlı olsun yeni isim... böyle çok kucak açıcı olmuş
Ben de bu konuyu yeni zannettim :) Hayret dedim, bunca zamandır hiç görmemişim.
İyi olmuş bence, örneğin ben meme büyütecek biri olarak küçültenlerin konusu diye hiç yazmıyordum :)
Sizlerle de kaynaşmış olalım, selamlar herkese
İyi pazarlar kızlar
nlglpd, başlık süper olmuş gerçi içerik aynı gülmece güldürmece saldırana saldırmaca
ogülü dün bir türlü tam şey ettiremedik akşam bana gelen misafir ile yine kesildi konu neyse pazartesi devam ederiz
Rabbit ile mailleştik, 6.sında burada 12. de doktor randevusu var sonrası buluşmak için haber yer mekan bilgisi bekliyoruygun olan o gün ve gelmek isteyenlere bildirilir
özellikle yoğun olan arkadaş nlglpd hanıma saat 13.00.da yada 13.30.da buluşuruz daha erken şey ettiremem ben saçlarımı önden kuaföre maşaya göndereceğim
ismimiz güzel olmus tam bizi anlatiyor:126::126:
Ben de bu konuyu yeni zannettim :) Hayret dedim, bunca zamandır hiç görmemişim.
İyi olmuş bence, örneğin ben meme büyütecek biri olarak küçültenlerin konusu diye hiç yazmıyordum :)
Sizlerle de kaynaşmış olalım, selamlar herkese
İnşallah gerçekten beğenmişsinizdir.Gerçi kendi başıma karar vermiş gibi oldu ama nasılolsa sizler de istiyordunuz, heralde kızlar kızmaz bana diye düşündüm.Beğenmezseniz Mune ye bir rica da daha bulunuruz kırmaz bizi:)
Bak jelesec habire üstüme üstüme gelmeSaçlarımla dalga geçme 6 sı olursa yarım gün katılabilirim demiştim.İnşallah saatlerimiz uyar da sana gününü gösteririm
İnşallah gerçekten beğenmişsinizdir.Gerçi kendi başıma karar vermiş gibi oldu ama nasılolsa sizler de istiyordunuz, heralde kızlar kızmaz bana diye düşündüm.Beğenmezseniz Mune ye bir rica da daha bulunuruz kırmaz bizi:)
Bak jelesec habire üstüme üstüme gelmeSaçlarımla dalga geçme 6 sı olursa yarım gün katılabilirim demiştim.İnşallah saatlerimiz uyar da sana gününü gösteririm
Kucağımızı açtık bekliyoruz)Bak aşağıda nemutlubana neler yazmış??
Biz de bu yüzden değiştirdik işte topiğin ismini arkadaşlarla.Toplu bir istekti.Aramıza katıldığın için ''nemutlubize'' nemutlubana.Her zaman bekleriz
Selam nemutlu arkadaşımgeri sayımını bu başlık dada yapabilirsin ben senin geri sayımını heyecanla okuyor ve katılıyordum
benle kaynaş yeter diğerlerini boş ver dermişim
ben çok beğendim 10.numara başlık olmuş
ay bak üstüme gelip ben ceza alayım diye uğraşıyorsun o saçlardan herkes de var bebem
ayıp olur kıza sana göre ayarladık işte mazeret kabul edilmez ona görekartopum da şey ettirir belki hani izin alırsa 2.lafın belini kırarız beste zaten hep bizim bulaşacağımız mekanda künefe yiyor onu oradan alırız
göğüs büyütme ameliyatım için doktor arkarken etilerde nazmi bayçın ı buldum ne diyorsunuz?
neredesiniz kızlar, herkes pazartesi sendromumu yaşıyor yoksa??????????
göğüs büyütme ameliyatım için doktor arkarken etilerde nazmi bayçın ı buldum ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?