• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

teşekkür ederim canım... evet planım öyle. bu ay ders çalışmam lazım ama sonraki ay doktor randevuları ve araştırmaya yoğunlukla geçicek diye plan yapıyorum... okula başladım yeniden de :D uzun zaman ara verince yeniden okumak da zor oluyomuş :D

Ne güzel ne okuyorsun? Şimdiki kafam olsa dil öğrenirdim.Artık kafam almıyor.Eee boşuna dememişler ağaç gençken eğilir.Senin adına çok sevindim.

oku oku bitmedi ya siz geliyorsunuz ben yok ben geliyorum siz yokkk
neyse kisa ve öz hepinizi seviyorummmmmmmmmmmm
jelesec bacum bende ebru salliyi kiskaniyorum kadin iki cocugu baskasi dogurmus gibi dolaniyor vallaaaa
ben donbili donbiliiii karin germe olali 3 ayi gectiiiii arkadasa gezmiye gittim ne dedi inanirmisin sen kilomu aldin haydaaaaa
ben niye kesilip bicildimkiiii karin germe oldugumu bilmiyor düsünnnnnnnnnn benim halimiiii acilen diyete birde ebru salliya sarilmam lazimmm:1::1:

Ne güzel ne okuyorsun? Şimdiki kafam olsa dil öğrenirdim.Artık kafam almıyor.Eee boşuna dememişler ağaç gençken eğilir.Senin adına çok sevindim.

sosyoloji okuyorum. bakalım yani inşaallah okuyorum :D henüz pek derslere bakamadım... sınav yaklaştı. bekarken okumak pek kolaydı. şimdi işin yoksa ev işi yap çocuk bak. üzerine birde kaynana kaynata gelsin... zor yani... umarım beceririm...

sosyoloji okuyorum. bakalım yani inşaallah okuyorum :D henüz pek derslere bakamadım... sınav yaklaştı. bekarken okumak pek kolaydı. şimdi işin yoksa ev işi yap çocuk bak. üzerine birde kaynana kaynata gelsin... zor yani... umarım beceririm...
:nazar::nazar::nazar:evlisin cocugun var okuyorsun masallahhhhhhhhhhhhh allah nazardan saklasinnnn:nazar::nazar::nazar:
ben ehliyet alacam düsün beni kitap karsimda okumaya eriniyorum valla ehliyeti nasil alacam bilmiyorum calismam lazim diye günde 10 defa kiziyorum kedime ama kitap elime alinca daraliyorum tenbelige alismisimmmmm ben nasil ders calisacammm

114 beden oldukça sarkıktı.vallahi göbeğime değiyordu. şuanda 96cm mezroile ama 85 sporcu südyeni taktm doktorum dah bu şiş, dedi:16::16::16::16::16::16:

114 beden oldukça sarkıktı.vallahi göbeğime değiyordu. şuanda 96cm mezroile ama 85 sporcu südyeni taktm doktorum dah bu şiş, dedi:16::16::16::16::16::16:

114 beden ??? türkiyede bedenler belki biliyorsundur 5'er atlayarak gidiyor..80-85-90-95 gibi.

bide neden 96ya düşürdün ki, o bile fazlasıyla büyük değil mi? benim 98 idi önceki hali ve ameliyat oldum, düşün yani !

:nazar::nazar::nazar:evlisin cocugun var okuyorsun masallahhhhhhhhhhhhh allah nazardan saklasinnnn:nazar::nazar::nazar:
ben ehliyet alacam düsün beni kitap karsimda okumaya eriniyorum valla ehliyeti nasil alacam bilmiyorum calismam lazim diye günde 10 defa kiziyorum kedime ama kitap elime alinca daraliyorum tenbelige alismisimmmmm ben nasil ders calisacammm

tek avantajım kitap okumayı sevmem sanırım.... kitap okumayı sevince zor gelmedi. ama daha sınavlar başlamadı asıl o zaman görcez hanyayı konyayı...

tek avantajım kitap okumayı sevmem sanırım.... kitap okumayı sevince zor gelmedi. ama daha sınavlar başlamadı asıl o zaman görcez hanyayı konyayı...

bende kitap okumayi cokkk severim is araba ve trafik olunca uzaydan gelmis gibi hisediyorum esim bu depriyaj diyor o neki demisimmm ben bu akila ehliyet alirsam her kez alir

bende kitap okumayi cokkk severim is araba ve trafik olunca uzaydan gelmis gibi hisediyorum esim bu depriyaj diyor o neki demisimmm ben bu akila ehliyet alirsam her kez alir

ayyy çok güldüm yaaa.... ama insan dalıyo bazen sen ondan karıştırmışsındır.. hem kolayı var otamatik vites arabalarda debriyaj yok :D bilmesen de olur. aldır bitane otamatik :D

ayyy çok güldüm yaaa.... ama insan dalıyo bazen sen ondan karıştırmışsındır.. hem kolayı var otamatik vites arabalarda debriyaj yok :D bilmesen de olur. aldır bitane otamatik :D

araba bana ter bacum ters ama lazim almam lazim sor hangi parfum iyidir hangi krem iyidir hangi diyet hangi spor sana oturum saatlarca anlatim
ama araba bana uzay mekigi gibiiii aslinda kadinlara özel az ve öz ögretseler ne güzel alirik iste nebu byleeeee 100lerce soruuuu:47::47:

araba bana ter bacum ters ama lazim almam lazim sor hangi parfum iyidir hangi krem iyidir hangi diyet hangi spor sana oturum saatlarca anlatim
ama araba bana uzay mekigi gibiiii aslinda kadinlara özel az ve öz ögretseler ne güzel alirik iste nebu byleeeee 100lerce soruuuu:47::47:

bir yazı okumuştum 20 santim topuk üzerinde yürüyebilen kadına neyin zorluğundan bahsediyorsunuz diye.... bayanlar olarak okadar çok zorluğu atlatıyoruz ki bi debriyaj bi freni mi öğrenemiyceksin :D

Önemli olan zoru başarmaktır.Aman sakın yılma ve mutlaka diplomanı al.Boş ver gerisini sen varsan herkes var sen yoksan kimse de yok.Önce sen.Ben demek bencillik değildir biliyorsun.Başarılar.

Arkadaşlar,bu gece itibarı ile Mune ye msj attım.Topiğin isminde değişiklik yapılmasını rica ettim.Bilmiyorum kabul ederlermi?

Yeni isim:'' Bütün estetikseverlerin Geyik muhabbeti'' olarak değişmesini istedim.İnşallah sizler için de uygundur.Artık kimse veryansın etmez sanırım.Sonuçta Estetik ve Estetik cerrahi başlığı altındaki konuya bağlıyız.Herkesi kapsar diye düşündüm.Küçülten,büyülten,gerilen,büzülen herkes gelsin didim:)

çokkkkk mutluyum abartılı ağrım falan olmadı üstelik 672 tl altıyüz yetmişiki tl :52::52::52:

Demli merhaba.Hayırlı olsun operasyonun da. Ben de anlamadım bu 672 hem sayı ile, hem yazı ile neden yazdın? ameliyat masrafınmı?

Bir de dikkatimi çekti 2010 yılında üye olmuşsun.Ama sadece 3 cevabın var:) Kimsin bakalım in misiiin,cin misiin:34: Yok sa hep dışardanmı okudun? ....

Ben de nüfus sayım memuru gibiyim.Sor sor bitmemiş:27:

Arkadaşlar topiğimizin yeni ismi hayırlı uğurlu olsun.Mune ye de bu kadar çabuk ricamızı kabul ettiği için teşekkür ederim.:kkk::42:

Back