• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Önemli olan zoru başarmaktır.Aman sakın yılma ve mutlaka diplomanı al.Boş ver gerisini sen varsan herkes var sen yoksan kimse de yok.Önce sen.Ben demek bencillik değildir biliyorsun.Başarılar.

teşekkür ederim canım... evet vazgeçmeyi düşünmüyorum zaten. bu benim ikinci ünv. olacak.. hali hazırda bi diploma var zaten.. okumayı seviyorum ben.

İyi pazarlar kızlar:3:

nlglpd, başlık süper olmuş gerçi içerik aynı gülmece güldürmece saldırana saldırmaca:1:

ogülü dün bir türlü tam şey ettiremedik akşam bana gelen misafir ile yine kesildi konu neyse pazartesi devam ederiz :16:

Rabbit ile mailleştik, 6.sında burada 12. de doktor randevusu var sonrası buluşmak için haber yer mekan bilgisi bekliyor :34: uygun olan o gün ve gelmek isteyenlere bildirilir :ssz:

özellikle yoğun olan arkadaş nlglpd hanıma saat 13.00.da yada 13.30.da buluşuruz daha erken şey ettiremem ben saçlarımı önden kuaföre maşaya göndereceğim :23:

Son düzenleme:
Ben de bu konuyu yeni zannettim :) Hayret dedim, bunca zamandır hiç görmemişim.
İyi olmuş bence, örneğin ben meme büyütecek biri olarak küçültenlerin konusu diye hiç yazmıyordum :)
Sizlerle de kaynaşmış olalım, selamlar herkese :16:

hayırlı olsun yeni isim... böyle çok kucak açıcı olmuş :D

Kucağımızı açtık bekliyoruz;))Bak aşağıda nemutlubana neler yazmış??

İyi olmuş bence, örneğin ben meme büyütecek biri olarak küçültenlerin konusu diye hiç yazmıyordum :)

Biz de bu yüzden değiştirdik işte topiğin ismini arkadaşlarla.Toplu bir istekti.Aramıza katıldığın için ''nemutlubize'' nemutlubana.Her zaman bekleriz:34:

İyi pazarlar kızlar:3:

nlglpd, başlık süper olmuş gerçi içerik aynı gülmece güldürmece saldırana saldırmaca:1:

ogülü dün bir türlü tam şey ettiremedik akşam bana gelen misafir ile yine kesildi konu neyse pazartesi devam ederiz :16:

Rabbit ile mailleştik, 6.sında burada 12. de doktor randevusu var sonrası buluşmak için haber yer mekan bilgisi bekliyor :34: uygun olan o gün ve gelmek isteyenlere bildirilir :ssz:

özellikle yoğun olan arkadaş nlglpd hanıma saat 13.00.da yada 13.30.da buluşuruz daha erken şey ettiremem ben saçlarımı önden kuaföre maşaya göndereceğim :23:

İnşallah gerçekten beğenmişsinizdir.Gerçi kendi başıma karar vermiş gibi oldu ama nasılolsa sizler de istiyordunuz, heralde kızlar kızmaz bana diye düşündüm.Beğenmezseniz Mune ye bir rica da daha bulunuruz kırmaz bizi:)

Bak jelesec habire üstüme üstüme gelme:20: Saçlarımla dalga geçme:22: 6 sı olursa yarım gün katılabilirim demiştim.İnşallah saatlerimiz uyar da sana gününü gösteririm:63:

Selam nemutlu arkadaşım :3: geri sayımını bu başlık dada yapabilirsin:34: ben senin geri sayımını heyecanla okuyor ve katılıyordum:34:

benle kaynaş yeter diğerlerini boş ver dermişim:1::1::1:

İnşallah gerçekten beğenmişsinizdir.Gerçi kendi başıma karar vermiş gibi oldu ama nasılolsa sizler de istiyordunuz, heralde kızlar kızmaz bana diye düşündüm.Beğenmezseniz Mune ye bir rica da daha bulunuruz kırmaz bizi:)

Bak jelesec habire üstüme üstüme gelme:20: Saçlarımla dalga geçme:22: 6 sı olursa yarım gün katılabilirim demiştim.İnşallah saatlerimiz uyar da sana gününü gösteririm:63:

ben çok beğendim 10.numara başlık olmuş:8:

ay bak üstüme gelip ben ceza alayım diye uğraşıyorsun o saçlardan herkes de var bebem:9::9::9:

ayıp olur kıza sana göre ayarladık işte mazeret kabul edilmez ona göre :25: kartopum da şey ettirir belki hani izin alırsa 2.lafın belini kırarız :46: beste zaten hep bizim bulaşacağımız mekanda künefe yiyor onu oradan alırız:33:

ay bak üstüme gelip ben ceza alayım diye uğraşıyorsun o saçlardan herkes de var bebem:9::9::9:

ayıp olur kıza sana göre ayarladık işte mazeret kabul edilmez ona göre :25: kartopum da şey ettirir belki hani izin alırsa 2.lafın belini kırarız :46: beste zaten hep bizim bulaşacağımız mekanda künefe yiyor onu oradan alırız:33:

Selam arkadaşlar, bir siz kaçabiliyordunuz çenemden, artık size de rahat yok :1:
Jeleseccim seni hep görüyordum bu başlıkta, ben de geldim ben deeee :3:

Kucağımızı açtık bekliyoruz;))Bak aşağıda nemutlubana neler yazmış??

Biz de bu yüzden değiştirdik işte topiğin ismini arkadaşlarla.Toplu bir istekti.Aramıza katıldığın için ''nemutlubize'' nemutlubana.Her zaman bekleriz:34:

Selam nemutlu arkadaşım :3: geri sayımını bu başlık dada yapabilirsin:34: ben senin geri sayımını heyecanla okuyor ve katılıyordum:34:

benle kaynaş yeter diğerlerini boş ver dermişim:1::1::1:

Gelcem gelcem merak etme:)

selam kızlarrrrrrr ama böyle tavuk gibi erkenden kaçmayın olmuyor yaneee :ssz:

saçlarımı az önce tekrar kazımış bulunmaktayım ay bağımlılık yaptııııı :52: :52: :52:

günaydın arkadaşlar herkese güzel bir hafta diliyorum.

jelesec çok çok önemli bir şey olmazsa geleceğim buluşmaya. öğleden sonra olursa dahada iyi olur benim için. ama siz kendinize göre ayarlayın ben bir yolunu bulup gelirim

neredesiniz kızlar, herkes pazartesi sendromumu yaşıyor yoksa??????????

Ben burdayım.Sabah da girdim baktım kimse yok, çıktım.Sanırın herkes haftasonunun dağınıklığını toparlamaya çalışıyor.İşte olanlar da haftalık işlerini ayarlıyordur.Ama P.tesi sendromu hep var:) olmazsa olmaz.

Back