teşekkür ederim canım... evet planım öyle. bu ay ders çalışmam lazım ama sonraki ay doktor randevuları ve araştırmaya yoğunlukla geçicek diye plan yapıyorum... okula başladım yeniden deuzun zaman ara verince yeniden okumak da zor oluyomuş
Vallahi büyük cesarek keyifkahya,ben olsam şimdi ağlıyordum.Peruk takıyormusun?
Ne güzel ne okuyorsun? Şimdiki kafam olsa dil öğrenirdim.Artık kafam almıyor.Eee boşuna dememişler ağaç gençken eğilir.Senin adına çok sevindim.
Hadi bakalım topik inşallah açılır.Hayırlı olsun diyelim.
sosyoloji okuyorum. bakalım yani inşaallah okuyorumhenüz pek derslere bakamadım... sınav yaklaştı. bekarken okumak pek kolaydı. şimdi işin yoksa ev işi yap çocuk bak. üzerine birde kaynana kaynata gelsin... zor yani... umarım beceririm...
çokkkkk mutluyum abartılı ağrım falan olmadı üstelik 672 tl altıyüz yetmişiki tl
114 beden oldukça sarkıktı.vallahi göbeğime değiyordu. şuanda 96cm mezroile ama 85 sporcu südyeni taktm doktorum dah bu şiş, dedi
evlisin cocugun var okuyorsun masallahhhhhhhhhhhhh allah nazardan saklasinnnn
ben ehliyet alacam düsün beni kitap karsimda okumaya eriniyorum valla ehliyeti nasil alacam bilmiyorum calismam lazim diye günde 10 defa kiziyorum kedime ama kitap elime alinca daraliyorum tenbelige alismisimmmmm ben nasil ders calisacammm
tek avantajım kitap okumayı sevmem sanırım.... kitap okumayı sevince zor gelmedi. ama daha sınavlar başlamadı asıl o zaman görcez hanyayı konyayı...
bende kitap okumayi cokkk severim is araba ve trafik olunca uzaydan gelmis gibi hisediyorum esim bu depriyaj diyor o neki demisimmm ben bu akila ehliyet alirsam her kez alir
ayyy çok güldüm yaaa.... ama insan dalıyo bazen sen ondan karıştırmışsındır.. hem kolayı var otamatik vites arabalarda debriyaj yokbilmesen de olur. aldır bitane otamatik
araba bana ter bacum ters ama lazim almam lazim sor hangi parfum iyidir hangi krem iyidir hangi diyet hangi spor sana oturum saatlarca anlatim
ama araba bana uzay mekigi gibiiii aslinda kadinlara özel az ve öz ögretseler ne güzel alirik iste nebu byleeeee 100lerce soruuuu
sosyoloji okuyorum. bakalım yani inşaallah okuyorumhenüz pek derslere bakamadım... sınav yaklaştı. bekarken okumak pek kolaydı. şimdi işin yoksa ev işi yap çocuk bak. üzerine birde kaynana kaynata gelsin... zor yani... umarım beceririm...
çokkkkk mutluyum abartılı ağrım falan olmadı üstelik 672 tl altıyüz yetmişiki tl
benim bu başlıkla hiç alakam yok!
yine de, bu başlığın açılması akşam akşam beni gülümsettiği için yazmak istedim.
keyifli sohbetler! :112: :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?