aaa Lina sen göğüs küçültme topiğne yazmıştın,arada bir kaç sayfa kaçırsamda bütün yazılarınızı okudum sizleri tanıyorum diyebravo vallahi büyük sabır bin küsür sayfayı okumak kolay değil.
Ameliyat olmuşsun gibisindir.Bütün süreçlerden haberin vardır yani.
evet ya... olmuş kadar oldum nerdeyse.... keşke olsada bitse biran önce... insan okumaya bi başlayınca bırakamıyor ki..
ercan beye mail attım. emzirmeyi yeni bıraktığım için bekle dedi. 3 ay daha. biri gitti 2 ay kaldı... tuğrul beye mesaj attım birde. sorularımı sordum cevaplarımı aldım. biraz da kilo vermeyi planlıyorum. geçen sene bu zamanlar 93 kiloydum. şimdi 73.... inşallah biraz daha kilo vereyim hem de iki ay da beklemem gerekiyormuş zaten. o zaman gelince görüşmeye gitcem doktorlarla. bakalım hangisi olursa artık. (nekadar da karışık yazmışım yahu)
Hakkında hayırlısı lina cım.Gönlüne göre olsun herşey.
nldglp süper olmuş yaaaa.... benim biraz daha büyük sanırım... inşaallah o yüklerden ben de kurtulurum. bu arada mesaj yollayamıyorum 100 tane mesajım olması gerekiyomuş...
ben de bıktım artık ne giysem yakışmıyor. sırt ağrılarım had safhada zaten.. ben de doktora ilk en fazla nekadar küçülür diye sorduydumnekadar bıktıysam artık... ah ah ben de o günleri görebilcek miyim????
Ne ara geldiniz yazdınız gittiniz oku oku bitmedi kızlaaar.
Keyfininkahyası saçları sadece ana rengin çıksın diyemi kazıttın arkadaşım.Bende de öyle bir düşünce uzun zamandır var cesaret henüz yok.
canım yıllardır sarışın olmanın getirdiği yıprantı yüzünden kazıdım hem cansızlaştı ve dökülmelerim çoğaldı bende tazelenmek adına yaptım :) yani saçlarım ana renginde omzuma kadar inmeden sarışın olmucam bir kendine gelsinler dogal dogal :) vallahi cesaret edersen iyi yaparsın benim gibi sorun yaşadıysan. taptaze doğal ve jiletin verdiği etkiyle yeni çıkan küçük tüylenmelerde gürleşiyor. bence cesaret et yıpranık saçlardan kurtul :)
Hoşgeldin aramıza.İnşallah sende istediğin vücuda kavuşursun.Listelediğin doktorların canlı örneklerini mutlaka gör.Hem doktorun tekniğini anlamış olursun.Hemde geleceğini görmüş sevgiyle.
gördüm mesajları canım teşekkür ederim... ayrıca mail atmaya çabaladım sana ama kk gibi mynet de beni kabul etmedi bugün... bakım varmış bir türlü gitmedi maillerim.... evet şimdilik bekleme aşamasında olduğum için doktor listesi çıkarıyorum. şanslı olduğumun farkındayım... birçok arkadaş yazmışlar sağolsunlar başlarından geçenleri ben de okuyup ona göre hareket ediyorum.... sana da iyi geceler....
Birde şu topiğin ismi değişse iyi olur.Sanki bir tek meme küçültenler varmış gibi.Ne yani karın gerdirme olmak isteyenlerin geyik muhabbeti,yüz gerdirmek isteyenlerin geyik muhabbeti açalım ayrı ayrı.Ha birde toptan hepsini yaptıranlar var toplu gerilme isteyenlerin geyik topiği
canım yıllardır sarışın olmanın getirdiği yıprantı yüzünden kazıdım hem cansızlaştı ve dökülmelerim çoğaldı bende tazelenmek adına yaptım :) yani saçlarım ana renginde omzuma kadar inmeden sarışın olmucam bir kendine gelsinler dogal dogal :) vallahi cesaret edersen iyi yaparsın benim gibi sorun yaşadıysan. taptaze doğal ve jiletin verdiği etkiyle yeni çıkan küçük tüylenmelerde gürleşiyor. bence cesaret et yıpranık saçlardan kurtul :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?