Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aneeeeem bunca şarkıya motive olamadınmı hala??? Eşim bana bakıp bakıp gülüyor bıyıkaltından) kalkıp kalkıp oynuyorum.oturup tekrar...

sen bilemiyon motiveyi bak ona kezban de hemen motive olur

kezban kurban olsun size, yarın kazene yaziim da benim nicki kezbana çevirsin bari. yaptım jillianı, kan ter içinde yazıyorum.

ogltkn, arkadaşın havasından geçilmez artık iltifat aldıysa sizden yandık hanım ağa iken tutamıyordum şimdi kimse tutamaz:)

Editlenmiyor bebem kusura bakma okusun herkes

nlglpd çok yoğun zor baksana akşamları eşine dansözlük yapıyor birde :118:

neyseki kültürlü üyelerden anlayan bi kazenimiz var :))
kız düğün işi acayip beleşe geliyo baksana. hem çalıyor hem söylüyor hem de raksediyor...gelirken eli de boş gelmez, takıverir bana iki küçük altın. ohh yaşadıkk

hıııım arayan bulur bizleri k.k.da tanınmış gurubuz

yazdığında nete kezban diye direk ogltkn,çıkar mesala:)))

delüüü geberçem seni...terden dilim damağıma yapışmıştı, sayende pofkururken ağzımdan tükrükler saçıldı

Sen varya sen Lina,cennete düştün cennete.Burda hemen hemen memelrini küçültüp şimdi geyik muhabbeti yapan bir dolu tatlı bayan var

evet ben de öyle düşünüyorum burası bayaaa şenlikli. ben de yakında küççülttürcem kısmetse.... sonrada hep straplez giycem ahdım var DDD

ogülü gülmekten kırıştın yine beğeni yaptığın paylaşımlarım tam alta kaçırmalık

evet ben de öyle düşünüyorum burası bayaaa şenlikli. ben de yakında küççülttürcem kısmetse.... sonrada hep straplez giycem ahdım var DDD

amaaan linacım, unutuluveriyo o ahtlar...bi bakıyosun kış geliyor, yakalar boğazlar kapanıveriyor :)

ogülü gülmekten kırıştın yine beğeni yaptığın paylaşımlarım tam alta kaçırmalık

sidikli kendin gibi mi sandın beni?? kaçırmadım ben, nldglp'ten tembihliyim zaten, arabezliyim aynı zamanda

yok yanlış geldi ahahahahah bu bu bak buuu ahahahahahahah

Barış Manço - Kezban [[url]www.turkcerock.net] - YouTube[/url]
sizi gebertçem,
kociş toplantıda, o gelmeden mis olayım, kaçıyorum duşa

evet baya tanınmışsınız.... izinizden takip ediyorum sizleri.... siz hangi topiğe ben oraya

hadi ya fadıl takipte desene ,bayansın değil mi? hani k.k.nın en güzel bayan topluluğunu takip edince şey ettim birden :26:

bak en güzelimiz birincimiz nlglpd

Son düzenleme:

hiç değilse bi müddet giyeydim yaaaa... neyse hele bi tornaya gireyim de sonrası Allah kerim...

hadi ya bayansın değil mi? hani k.k.nın en güzel bayan topluluğunu takip edince şey ettim birden :26:

bak en güzelimiz birincimiz nlglpd

bayanım, iki çocuk annesiyim, eskiden fultime çalışan biriyken şimdi evde ekstra ful çalışan biriyim. aslında albüm de oluşturcaktım ama bilemedim nasıl olur.....

bayanım, iki çocuk annesiyim, eskiden fultime çalışan biriyken şimdi evde ekstra ful çalışan biriyim. aslında albüm de oluşturcaktım ama bilemedim nasıl olur.....

ya sende bendensin desene iki çocuk bende de var Allah bağışlasın hepsini, albüm yapmayı öğretir kızlar sana ben anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…