Aneeeeem bunca şarkıya motive olamadınmı hala??? Eşim bana bakıp bakıp gülüyor bıyıkaltından) kalkıp kalkıp oynuyorum.oturup tekrar...
sen bilemiyon motiveyi bak ona kezban de hemen motive olur
ogltkn, arkadaşın havasından geçilmez artıkiltifat aldıysa sizden yandık hanım ağa iken tutamıyordum şimdi kimse tutamaz:)
Editlenmiyor bebem kusura bakma okusun herkes
nlglpd çok yoğun zor baksana akşamları eşine dansözlük yapıyor birde :118:
hıııım arayan bulur bizleri k.k.da tanınmış gurubuz
yazdığında nete kezban diye direk ogltkn,çıkar mesala:)))
Sen varya sen Lina,cennete düştün cennete.Burda hemen hemen memelrini küçültüp şimdi geyik muhabbeti yapan bir dolu tatlı bayan var
Ogülem bu da Kazen den sana gelsin o zaman:)))) ahahahahahhahahahah
SEZEN AKSU HADİ BAKALIM - YouTube
evet ben de öyle düşünüyorum burası bayaaa şenlikli. ben de yakında küççülttürcem kısmetse.... sonrada hep straplez giycem ahdım varDDD
ogülü gülmekten kırıştın yine beğeni yaptığın paylaşımlarım tam alta kaçırmalık
sizi gebertçem,yok yanlış geldi ahahahahah bu bu bak buuu ahahahahahahah
Barış Manço - Kezban [[url]www.turkcerock.net] - YouTube[/url]
hıııım arayan bulur bizleri k.k.da tanınmış gurubuz
yazdığında nete kezban diye direk ogltkn,çıkar mesala:)))
ben duşa, bıcı bıcı olayına...
beni hayal etme jelesec
evet baya tanınmışsınız.... izinizden takip ediyorum sizleri.... siz hangi topiğe ben oraya
amaaan linacım, unutuluveriyo o ahtlar...bi bakıyosun kış geliyor, yakalar boğazlar kapanıveriyor :)
sidikli kendin gibi mi sandın beni?? kaçırmadım ben, nldglp'ten tembihliyim zaten, arabezliyim aynı zamanda
sizi gebertçem,
kociş toplantıda, o gelmeden mis olayım, kaçıyorum duşa
hadi ya bayansın değil mi? hani k.k.nın en güzel bayan topluluğunu takip edince şey ettim birden :26:
bak en güzelimiz birincimiz nlglpd
bayanım, iki çocuk annesiyim, eskiden fultime çalışan biriyken şimdi evde ekstra ful çalışan biriyim. aslında albüm de oluşturcaktım ama bilemedim nasıl olur.....
ya sende bendensin desene iki çocuk bende de var Allah bağışlasın hepsini, albüm yapmayı öğretir kızlar sana ben anlamıyorum
ya sende bendensin desene iki çocuk bende de var Allah bağışlasın hepsini, albüm yapmayı öğretir kızlar sana ben anlamıyorum
aminnn cümlemizinkini bağışlasın Allah.... yavaş yavaş kurcalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?