Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

evet jelesec biraz karin hareketlerinde zorlaniyorum yürüyüs süper ama ebru salinin yaptigi makas beni öldürüyor gerisi süperrr
iyi olmana sevindimmmm

ay ben o Ebruya uyuz oluyorum çok zayıf be 2.çocuk annesi ne o öyle nasıl olsa beni şikayet edemez biraz da Ebru ya sataşayım

ameliyat sonrası yapabilmen çok iyi kaç ay bitti senin 4.ay falan oldu mu olalı?

Korkma bisey olmadi.jiliana bay bay see you dedim.ebruya hi dedim sakin sakin bol nefesle sıkılasıyorum jilian bozdu dagitti beni.yolverdim

erken yol vermişsin jiliye ama olsun baştan sevdin sevdin sonradan sevemezsin aksiyon pek sevmiyorsun demek ki

Editlenmiyor bebem kusura bakma okusun herkes

nlglpd çok yoğun zor baksana akşamları eşine dansözlük yapıyor birde :118:

Kızım 25 sayfaya nasıl tektek cvp yazayım??? ancak okuyabildim ve toplu cvp yazabildim olmaamı? hem bu topik benim değil hepimizin bebiş

evet çok çok yeni üyeyim... ama ilk göğüs küçültme diye googledan aratıp sizi bulmuştum. öyle tanıdım kk formu.. yani sizin bayadır takipçinizim DDD sürekli okuyordum ses vermezsem ayıp olur dedim

Dr görse zaten kalpten gidecek birde diğerlerini ayartıyorsum diyecek jelesec gibi benide aldırmaz artık güvenliğe aramızda kalması koşuluyla ısmarlarım sanada istersen

sen var ya bittin foton bende künefe yerken anında doktor ile muhabbetini yer ile bir ederim abi bu ne lan doktor doktora laf taşıyor sevmiyorum desen demek onuda yetiştirecek jelesec; ne yaparsa serbest troit olayından yırtarım anam siz sevin şu doktor sevdasını çözemedim :26: hani ya Barış bey olsa tamam hayranlık duyacağım da ha bak birde Teoman d.fizik boy pos endam 10.numara hadi o da hayran olunabilir ama cipsiz d.lara hayran olunmuyor beh

hıııım arayan bulur bizleri k.k.da tanınmış gurubuz

yazdığında nete kezban diye direk ogltkn,çıkar mesala:)))

Son düzenleme:

Sen varya sen Lina,cennete düştün cennete.Burda hemen hemen memelrini küçültüp şimdi geyik muhabbeti yapan bir dolu tatlı bayan var

Kızım 25 sayfaya nasıl tektek cvp yazayım??? ancak okuyabildim ve toplu cvp yazabildim olmaamı? hem bu topik benim değil hepimizin bebiş

hadi tamam tamam tek bana yaz diğerlerini boşver dermişim

yok güzelim burası senin evin hazırla hergün çayı misafirlerin var kaçarın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…