evet evet iltifat... Kezban tanımımıza bakarsanız iltifat olduğunu göreceksiniz...
evet jelesec biraz karin hareketlerinde zorlaniyorum yürüyüs süper ama ebru salinin yaptigi makas beni öldürüyor gerisi süperrr
iyi olmana sevindimmmm
Korkma bisey olmadi.jiliana bay bay see you dedim.ebruya hi dedimsakin sakin bol nefesle sıkılasıyorum jilian bozdu dagitti beni.yolverdim
burası baya eğlenceliymiş yahu.. ben de gelsem mi..
buyur geldin bile hoşgeldin
ben zaten anlamıştım da, anlayamayan kezbanlar için çok iyi oldu bu açıklamainsanın dostu var düşmanı var diii mi ama
jelesec editle tüm mesajları bacımmm
ben bu koşula da, künefeye de kurbaaan olurum
kız nldglp, ne zaman uygunsan sana göre plan yapmak istiyorum. hangi haftasonu müsait olursun benim için?? bi bak bakiim ajandaya? buluşalım, künefelere yoğunlaşalım
teşekkür ederim... eksik kalmıyım hiç bişiden
teşekkür ederim... eksik kalmıyım hiç bişiden
profiline baktım yeni üyesin hemen forumun 1.numaralı başlığı bulmuşsun helal
Aman sanada bişey dedik iyiki he eski halimi hatırlayınca herşeyi unutuyorum ben benim çok cici bir dr um var bu arada diğer konuyla ilgili konuştuğum dr bizim dr a hastanız sizi çok seviyor diye haber uçurmuşbende dedim sizin diğer hastalarınız da öyle bir jelesec hariç takmadığı kulp kalmadı
Dr görse zaten kalpten gidecek birde diğerlerini ayartıyorsum diyecek jelesec gibi benide aldırmaz artık güvenliğearamızda kalması koşuluyla ısmarlarım sanada istersen
evet çok çok yeni üyeyim... ama ilk göğüs küçültme diye googledan aratıp sizi bulmuştum. öyle tanıdım kk formu.. yani sizin bayadır takipçinizimDDD sürekli okuyordum ses vermezsem ayıp olur dedim
evet çok çok yeni üyeyim... ama ilk göğüs küçültme diye googledan aratıp sizi bulmuştum. öyle tanıdım kk formu.. yani sizin bayadır takipçinizimDDD sürekli okuyordum ses vermezsem ayıp olur dedim
anammmm araştırılmışım hemenvalla zararsızım DDDDDD
Kızım 25 sayfaya nasıl tektek cvp yazayım??? ancak okuyabildim ve toplu cvp yazabildim olmaamı? hem bu topik benim değil hepimizin bebiş
Sen varya sen Lina,cennete düştün cennete.Burda hemen hemen memelrini küçültüp şimdi geyik muhabbeti yapan bir dolu tatlı bayan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?