• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Keyiflerin neşen daim olsun arkadaşım.Sabahları beyaz leblebi bulantıya iyi gelir bilgine.Mucuk mucuk.

Bende şu şirin maskot figürlerinden yüklemek istiyorum.Nasıl yapılıyoor.

Hep beraber çıkar neşelerin keyiflerin tadı...Şirin maskotlar için malesef mune ye ya da kazen e msj gönder.Sana bir link gönderecek onu takip edip bu ikonlara ulaşacaksın bentoprakcım.

Bu arada sevdan olmasa yı dinlerken oynayan ikonlara bakın ahenkle müzikle nasıl dansediyorlar:)))

Leblebi için teşekkürlerr;)

Hep beraber çıkar neşelerin keyiflerin tadı...Şirin maskotlar için malesef mune ye ya da kazen e msj gönder.Sana bir link gönderecek onu takip edip bu ikonlara ulaşacaksın bentoprakcım.

Bu arada sevdan olmasa yı dinlerken oynayan ikonlara bakın ahenkle müzikle nasıl dansediyorlar:)))

Leblebi için teşekkürlerr;)

Teşekkürler şimdi msj yazarım.Leblebiyi hamilelik bulantılarında yerdim sabahları doktorum söylemişti.

hala uyuyamış küçük olan.
odasının kapısını aralayıp bakayım dedim. "anne tshirtün etiketi var rahatsız ediyo, keser misin?" diyo sıpa :)
sen şimdi uyu sonra ben kesicem diyip çıktım odadan..

saat de kaç oldu, şeytan dürtüyo, zaten inceciksin,fitsin, ne gerek var bu saatte jilliana diye:36:

Jelesec,ogltkn,kartopu,keyfininkahyası,bentoprak,beyaz tevşaan,serap38,snowwhite,bestemelodi,Aledax,hugocuk,panter,prima prima,şeyda66.......ismini unuttuğum daha sayamadığım herkes, bütün güzeller bu topik sizsiz çekilmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzz ,siz olmazsanız canikolar bu hayat çekilmezz.:42::42::42::42:

Çok oynadım çok:))

Hadi bi daaaa Candan Erçetin - Sevdan Olmasa - YouTube

Bi Mersin den gelen cezerye bi göbicik,bi cezerye,bi göbicik.....saçlar da upuzun incecik bele,kippikler Türkan Şoray misali yeldir yeldir...bir gerdan, bir göbicik buudayım işte

Anacım ben gece kuşu,topiğin gece bekçisi:)))) gündüzleri gezer sefamı sürerim,geceleri topiğimle hasret gideririm.

Aneyyyyyym tutmayın beniiiii

ne de güzel baldırın vaaaaa.....:8::8::8::8: amanın osman aga canım osman aga,sabahlara dayanamam osman agaa.... tey tey teyyyyy:32::32::32:

candan erçetin beyazıt öztürk osman ağa 07.03.2007 - YouTube

haydeeeee şimdi de bütün Çanakkalelilerr....Al beni ,kıyamam seniii...

Candan Erçetin & Beyazıt Öztürk £££ MENDİLİMDE GÜL OYA - YouTube

ohh bebişim hel çal hem oyna, canım cilyen cicim cülyen :)

Birde can acan katan sevdan olmasa...AAAAAAAAAAAahhhhhhhh bu hayat çekilmeeeeeezzzzz KADINLAR KULÜBÜ olmazsa canımmm ahhhh bu geceler çekilmeeeeezzzzzzz:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

candan erçetin sevdan olmasa 18.02.2008 - YouTube

Jelesec,ogltkn,kartopu,keyfininkahyası,bentoprak,beyaz tevşaan,serap38,snowwhite,bestemelodi,Aledax,hugocuk,panter,prima prima,şeyda66.......ismini unuttuğum daha sayamadığım herkes, bütün güzeller bu topik sizsiz çekilmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzz ,siz olmazsanız canikolar bu hayat çekilmezz.:42::42::42::42:

Çok oynadım çok:))

Hadi bi daaaa Candan Erçetin - Sevdan Olmasa - YouTube

Bi Mersin den gelen cezerye bi göbicik,bi cezerye,bi göbicik.....saçlar da upuzun incecik bele,kippikler Türkan Şoray misali yeldir yeldir...bir gerdan, bir göbicik buudayım işte

Anacım ben gece kuşu,topiğin gece bekçisi:)))) gündüzleri gezer sefamı sürerim,geceleri topiğimle hasret gideririm.

oh vallahi kolayı bulmuşsun attırıver şarkıları hazır tamam uleeeeen biz sen gezerken fıldır fıldır 25.sayfa paylaşım yapmışız okumamışsın bile :19:

yalan mı doğrucu davut pardon ilk kezban:)))

Son düzenleme:
oh vallahi kolayı bulmuşsun attırıver şarkıları hazır tamam uleeeeen biz sen gezerken fıldır fıldır 25.sayfa paylaşım yapmışız okumamışsın bile :19:

yalan mı doğrucu davut pardon ilk kezban:)))

Vallaha Kazen den korkumdan...kendi kendime konuşiim de bana da ''DELİ nldglp'' desin di mi?

Aledax cım canım çok teşekkür ettim.Benim için bayağı bir mesai harcamışsın.Güzel güzel yazmışsın.Ama kuaförde yavaş yavaş açılmaya başladım.Yağsız dometesli b.peynirli bir tost yedim.3 tane ağrı kesici ve 2 tane bulantı hapı aldım.Sonrasında iyi oldum.Ercan bey e gittik kuzenimle.Hepinize selamı var(deeermişimm)

Vallahi bugünkü yazıları okumak bile 1 saatimi aldı.İstanbul kazen, ben kepçe gezerken siz de kazan ın altını bayağı bi ateşe vermişsiniz bakıyorum.Bi dedikodu bi dedikodu:34: sefanız bol,sohbetiniz çok koyu olmuş canikolar.:34:

Şekerim bak sen de benim yazdığımı okumamışsın:23: bknz:Alıntı.

Back