çocuk yaratatıcılığını etrafla paylaşmış ne var bunda ,kimse sanattan anlamıyor yaaaaaaaa
aynısını benim büyük oğlan dedi yaratıcı çocuk aferin diye:))
özo aradım teli ama açmadı kesin tırstı senden
ben de öğretmene, oğlum fütürist bi çalışma yapmaya kalkmış diyecektim de dedirtmediler
ben de öğretmene, oğlum fütürist bi çalışma yapmaya kalkmış diyecektim de dedirtmediler
kezbansın amma fütürist falan yazmışsın nekine o ?
kezbansın amma fütürist falan yazmışsın nekine o ?
bence bunu kazen açıklasın en kültürlüsünden
BENİM TANIDIĞIM GRUBUN İÇİNDE EN KEZBAN BENİMÜNLEM YOK YAZIM KURALI SIFIR
HIIIIM OGÜLÜ BİRİ DAHA VARDI HANİ BİZ DAVA ŞEY ETTİRECEK OLAN ONLA KAPIŞIRIM KEZBANLIKDA
bak yine tatile yollayacaklar seni dikkat et ,laf çakma şimdi başkalarına
BENİM TANIDIĞIM GRUBUN İÇİNDE EN KEZBAN BENİMÜNLEM YOK YAZIM KURALI SIFIR
HIIIIM OGÜLÜ BİRİ DAHA VARDI HANİ BİZ DAVA ŞEY ETTİRECEK OLAN ONLA KAPIŞIRIM KEZBANLIKDA
bikinilerim terliklerim hazır bebeğim gel sende istersen benle tatile
yok ben daha memelerimi yaptıramadım gelemem şimdi senle tatile,sen orada giyersin bikinileri ben çatlarım hasetimden
güzelim kodeste açmayız memeleri içeride canım sıkılmasın diye senide yanımda götüreyim dedim
yok ya, jilliandan başına bişi geleni daha hiç görmedim ama:44:kız ogülü aledaxs yazmadı hiç jili yaparken bi şey olmasın :44:
bacakları kötü idi ses ver blendaxs
yok ben daha memelerimi yaptıramadım gelemem şimdi senle tatile,sen orada giyersin bikinileri ben çatlarım hasetimden
güzelim kodeste açmayız memeleri içeride canım sıkılmasın diye senide yanımda götüreyim dedim
heeeeeeeeee oldu o zaman bekle geliyorummmmmm
yok ya, jilliandan başına bişi geleni daha hiç görmedim ama:44:
şu alttaki dialogalar beni koparmış bulunmakta..
allahım yaarebbim, neden hepimizde bi anormallik var? kız memeleri yaptırmadı diye tatil teklifini reddediyor ya
deli deliyi sever, imam ölüyü misali
yok ya, jilliandan başına bişi geleni daha hiç görmedim ama:44:
şu alttaki dialogalar beni koparmış bulunmakta..
allahım yaarebbim, neden hepimizde bi anormallik var? kız memeleri yaptırmadı diye tatil teklifini reddediyor ya
deli deliyi sever, imam ölüyü misali
ayyyyyyyyy dayanamadım bastım kahkahayı ekran başında herkes bana bakıyor,kafayı yedi diyecekler iyiki sizi tanıdım kızlar
ayyyyyyyyy dayanamadım bastım kahkahayı ekran başında herkes bana bakıyor,kafayı yedi diyecekler iyiki sizi tanıdım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?