Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kezbansın amma fütürist falan yazmışsın nekine o ?

bana kezban diyenler utansın ulennnn !

kezbansam bilemem mi?
estetik olamam mı?
dakikam yoktur amma
oğlumun hediyesini jelesec sana gönderem mi?

dakikam yok ezikmiyim?
kezbansam, cahilmiyim?
futuristi, realisti, kübisti bilemezmiyim?

BENİM TANIDIĞIM GRUBUN İÇİNDE EN KEZBAN BENİM ÜNLEM YOK YAZIM KURALI SIFIR

HIIIIM OGÜLÜ BİRİ DAHA VARDI HANİ BİZ DAVA ŞEY ETTİRECEK OLAN ONLA KAPIŞIRIM KEZBANLIKDA

amannn yok bea, onun bi yazısı vardı, her türlü okunsa da anlaşılamıyodu...puzzle gibi yazıyodu mübarek
işte bana o günlerden yadigar terlikler oldu. bakıp bakıp duruyorum, o günleri yad ediyorum

kartopu, bu varya 6. his ayağına habire polemik içine giriyo, yetmiyo beni de çekiyo. Bak şimdi durup dururken, gül gibi eski bi üye arkadaşımıza sataşıyo. ahanda sataşma var. Kötü içerik bildir yapiim barii

kız ogülü aledaxs yazmadı hiç jili yaparken bi şey olmasın :44:

bacakları kötü idi ses ver blendaxs

kız ogülü aledaxs yazmadı hiç jili yaparken bi şey olmasın :44:

bacakları kötü idi ses ver blendaxs
yok ya, jilliandan başına bişi geleni daha hiç görmedim ama:44:

şu alttaki dialogalar beni koparmış bulunmakta..
allahım yaarebbim, neden hepimizde bi anormallik var? kız memeleri yaptırmadı diye tatil teklifini reddediyor ya
deli deliyi sever, imam ölüyü misali

yok ben daha memelerimi yaptıramadım gelemem şimdi senle tatile,sen orada giyersin bikinileri ben çatlarım hasetimden
güzelim kodeste açmayız memeleri içeride canım sıkılmasın diye senide yanımda götüreyim dedim

heeeeeeeeee oldu o zaman bekle geliyorummmmmm

ayyyyyyyyy dayanamadım bastım kahkahayı ekran başında herkes bana bakıyor,kafayı yedi diyecekler iyiki sizi tanıdım kızlar

Son düzenleme:

özom benim aneyde nok noku kenefte bulur derdi var anormallik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…