Dizi dizi inciyim,güzellikte birinç im.Çok şekerim,pek tatlıyımaman da amanın ben bir taneyim
Jelesec kodese atıldı, Ohhhh sahalar bana kaldı.Yetiş kurtar onu hakim bey,Jelesec siz buralar yetim kaldı.
Ben de bilemedimziira sabah 9 dan akşam 8 e kadar mısır çarşısı,kapalıçarşı,taa Sultanahmet e kadar gidip tekrar aynı istikamette geri dönüş yaptım.Yaklaşık 4 saat zaten şarkhan da geçirdim diyebilirim. Yüzükler,renk renk şallar,küpeler kolyeler,renkli çanta asacakları,iki taraflı aynalar,minik cüzdanlar....neler neler aldık:))
Sabah kahvaltı namlı da sandviç yaptırdık num num num çok güzeldii:)) kapalıçarşı içinde cafeler vardı kahve molaları,alışverişler peynircilerden peynir tattık,hurmacıdan tanesi 1 tl ye hurma alıp yedik,tabii ki kurukahveci mahmut efendi den kahve aldık,Nimet apla dan piyangooo,akşam yemeği sahilde plastik bardaklara konan turşu ve turşu suyu yanında çeyrek ekmek balık....
Tabii sürekli bu güzel günü 4 arkadaş resmederek ölümsüzleştirdik.Çok keyifliydi...
Dizi dizi inciyim,güzellikte birinç im.Çok şekerim,pek tatlıyımaman da amanın ben bir taneyim
Jelesec kodese atıldı, Ohhhh sahalar bana kaldı.Yetiş kurtar onu hakim bey,Jelesec siz buralar yetim kaldı.
Jelesec yok oohhh, ohhhhhh
meydan bana , nldmglpkl'e (yokluğu hissedilmesin diye nickleri böyle yaziciiiim), kartopu'na, bentoprak'a, aledaxs'a 1:), primaprima'ya, serap38'e, panter'e, whiterabbit'e, e-beyza'ya ve adını hatırlayamadığım tüm diğer geyikçilere kaldı
Daha yeni kalktim emin olun.Butun bir hafta sabah 7 lerden aksam korlerine kadar gezersem sonu ve olacagi bu olur.Yasli bedenim artik dayanamadi bu tempoya.ogulem,aledaksim,kartopum,JELESEC im,herkeslere gunaydin.Yataga yapisik halde cep telden girip yaziyorum.Bi kendime geliim yesil cayimi iciim gelecem gene.byee.
Bosluklari siz tamamlayin.
Domatesin cekirdegi kirmizi kirmizi ...... buralarn yildizi yildizi.
Not:rica edicim nokta sayisini gecmeyen kimin nick i uyuyor onu yaziniz)
Ayyy kıyamammm..
Günaydın nldglp.Seni hızla süratle ayaga aldıracak tüm sevgi enerjımı yolluyorum.Altınüçgen reiki ne varsa açtım kabul et.Hisset aksın tüm bedenıne şifalandırsın seni.
Derın nefes al dahada derin nefes al ba 10 dakkaya bombasın.Zaten bombasında
Aşagıdakı bulmacayıda çözdüm.6 harfli.başı J sonu C sanırsamYıldızın tamamını yazmayalım .Nazar olmasın
Daha yeni kalktim emin olun.Butun bir hafta sabah 7 lerden aksam korlerine kadar gezersem sonu ve olacagi bu olur.Yasli bedenim artik dayanamadi bu tempoya.ogulem,aledaksim,kartopum,JELESEC im,herkeslere gunaydin.Yataga yapisik halde cep telden girip yaziyorum.Bi kendime geliim yesil cayimi iciim gelecem gene.byee.
Bosluklari siz tamamlayin.
Domatesin cekirdegi kirmizi kirmizi ...... buralarn yildizi yildizi.
Not:rica edicim nokta sayisini gecmeyen kimin nick i uyuyor onu yaziniz)
ama jelesec 7 harfli(((
Ayyy kıyamammm..
Günaydın nldglp.Seni hızla süratle ayaga aldıracak tüm sevgi enerjımı yolluyorum.Altınüçgen reiki ne varsa açtım kabul et.Hisset aksın tüm bedenıne şifalandırsın seni.
Aşagıdakı bulmacayıda çözdüm.6 harfli.başı J sonu C sanırsamYıldızın tamamını yazmayalım .Nazar olmasın
bence sorunun cevabı kartopu344 dermişim
tahminde bulunuyorum 6 noktalı olduğuna göre
1) nldgpl
2) ogltkn
3) aledax
6 harfli benim bildiklerim bu
tabiki ogltkndermişimm...
nldglpklemkahanımcım, uykuyu tam açamamış belli...Yatak keyfi bitsin, yeşil çayı içsin gelir düzeltir yazısını
Domatesin çekirdeği kırmızı kırmızı, J E L E S E C buraların yıldızı yıldızıııı.
Roman Havası - domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı dinle domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı dinle Roman Havası domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı şarkısı Roman Havası albüm domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı mp3 | delimp3.net - Mp3 Dinle
Sevgili Kazen bey,elçiye zeval olmaz demişler...Jelesec arkadaşımız size ithafen benden bir istek şarkısında bulunmuştur.Kabul buyrunuz.Sevgiler ve Saygılar
Esmeray - Gel Teskere - YouTube
Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet
Yolunu gözleyen topik,yüzüne hasret.
Bir gün oldu davul zurna yolcu ettik seni,
Topikin üstüne astık Jelesecim yırtık resmini.
Hiç gam yemem,yaş dolsa da görür gözlerim
Topik borcu,Kazen borcu derim bekleriim....daranam daranamm ...
Gelsin teskere gelsin teskere bitsin artık bu hasret kazen,
Yolunu gözleyen topiğin, bitsin bu hasreti hemen.
Ayyy kıyamammm..
Domatesin çekirdeği kırmızı kırmızı, J E L E S E C buraların yıldızı yıldızıııı.
Roman Havası - domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı dinle domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı dinle Roman Havası domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı şarkısı Roman Havası albüm domatesın cekırdegı kırmızı kırmızı mp3 | delimp3.net - Mp3 Dinle
hamanınn bizim buraların avaları bunlar beya, attırıveriim iki göbecik de kendime geliiim.
haman jelesecim canım gülüm jelecesim,
hayran için hayrı kaldık bea, sensiz buralar etsiz yemek gibi yavandır bilesinnn
kazen hinsafa gelesinn,
nldglp şiirini biyenmezsen, benimkini biyenesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?