Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aman da aman kimler varmış burda? ogülem benim biri gitmiş biri gelmiş bugün.Kaynamış fokur fokur...vallaha bugün saat 16:30 sıraları ay tutulması vardı.Gene bununla atlatmış olalım.Hem de tam dolunay bu gece.Aman allah her şer den her kötülükten korusun topiğimizi...

Bizler buranın yılmaz bekçileri

topiği açtın, jelesekcanla beni bekçi niyetine diktin gibi geliyo bana

acendana bak da, yarın ki programını de bana? bi gün evde durduğunu görsem gözlerim açık gitmeyecek

Sevgili Kazen bey,elçiye zeval olmaz demişler...Jelesec arkadaşımız size ithafen benden bir istek şarkısında bulunmuştur.Kabul buyrunuz.Sevgiler ve Saygılar

Esmeray - Gel Teskere - YouTube

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet

Yolunu gözleyen topik,yüzüne hasret.

Bir gün oldu davul zurna yolcu ettik seni,

Topikin üstüne astık Jelesecim yırtık resmini.

Hiç gam yemem,yaş dolsa da görür gözlerim

Topik borcu,Kazen borcu derim bekleriim....daranam daranamm ...

Gelsin teskere gelsin teskere bitsin artık bu hasret kazen,

Yolunu gözleyen topiğin, bitsin bu hasreti hemen.

dj modunda devam diyosun yani

benden de jelesec'e,

Cem adrian, Nereye gidiyorsun? gelsin beaaah. Çook severim, pek çok severim ben bu çocuğu

Cem Adrian Nereye Gidiyorsun ( MTV On Stage ) - YouTube

LÜTFENN ilkönce şarkıyı tıklayıp,sonra alttaki şiiri okuyunuz.Şarkı, şiire eşlik edip bir bütünlük arzetsin.Hani fondan gel teskere nağmeleri yükselirken şiir okunursa daha bir etkileyici olur kanaatindeyim

off jelesec yine cezaya mı kaldı anlamadım ki rahat durmuyor mu hiç
sadece olumsuz tecrübesini belirttiği için ceza almış olamaz değil mi? öyleyse protesto düzenleyeceğim taksim meydanında: Jelesec bizimdir bizim kalacak, Jelesec'e özgürlük nidaları eşliğinde.

Kurunun yanında yaş da yanar hesabı...Olsun sağlık olsun gene buraya gelecek nasıl olsa

Selam kızlar.Nldglp iyi gezmeler.Gezdiğin yerler nerdeyse mekanım çok giderim.Topiğe ne olmuş böyle.
Dün sabah bindiğim durakta akşam inemedim kaldırılmıştı.Butopik belediyeleride geçti valla.Öğlenden akşama neler olmuş maşallah.Topikte kem gözler mi var

Kem göz olacak ne var.Herkese açık bu topik. Çekememezlik ve düşmanlık niye anlamamki? Bizler her zaman doğrunun ve doğru olanların yanındayız.İçimiz neyse dışımız da o dur.

Tek hatamız sanırım haksızlığa gelememek.Kim olursa olsun cevabımızı veririz.Bu böyle biline.

sen dj usulü şarkı gönderip dur şekerim, arkadaş daha sabah 9 sularında alttaki mesajı yazıyordu. 6. hissi pek kuvvetli zahar

İyi geceler arkadaşlar;

çok yorgun uykusuzum yazmadan çıkmayayım. jelesec arkadaşın 6.his pek fena bana ne derse çıktı haberiniz ola,

hepinize iyi uykular sıkmayın tatlı canlarınızı.

iyi geceler serap kardeş.Bende aradım bugün teli hep meşguldu jelesecenin.Mutlaka haksızlığa gelememiştir bizim doğrucu davut başka birşey değildir kesin.

İyi geceler arkadaşlar;

çok yorgun uykusuzum yazmadan çıkmayayım. jelesec arkadaşın 6.his pek fena bana ne derse çıktı haberiniz ola,

hepinize iyi uykular sıkmayın tatlı canlarınızı.

Merhaba Serap,bak nasıl da bilinir doğrucu davutluluğu ve hisleriyle Jelesec.Namı kendinden önce almış gitmiş nerdeyse.Döner gelir mutlaka ohh sahalar bana kaldı ben çalıp ben oyniim şimdi okuyodur kesin dışardan

Dizi dizi inciyim,güzellikte birinç im.Çok şekerim,pek tatlıyım aman da amanın ben bir taneyim

Jelesec kodese atıldı, Ohhhh sahalar bana kaldı.Yetiş kurtar onu hakim bey,Jelesec siz buralar yetim kaldı.

Jelesec yok oohhh, ohhhhhh

meydan bana , nldmglpkl'e (yokluğu hissedilmesin diye nickleri böyle yaziciiiim), kartopu'na, bentoprak'a, aledaxs'a 1:), primaprima'ya, serap38'e, panter'e, whiterabbit'e, e-beyza'ya ve adını hatırlayamadığım tüm diğer geyikçilere kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…