• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yapamzmıyım dersin :43: ama denemem lazım çünkü kiloları verip biran önce memişleri küçültmem gerek :21: yapamazsam bırakırım bende senin gibi :27:

kötü örnek jelsec :26: bebem ben gençken çok yaptım diyet spor vallahi şimdi hiç birini çekemiyorum:25: sen bana benzeme yaparsın gözlerinde o ışık var hadi bakalım kolay gelsin sana yaz mutlaka yapınca:34:

kartopu, bak jillian duayeni arkadaş burada. Jillian topiğinde de fazlasıyla yardımcı oluyor herkese. Kendisi jillianın türkiye şubesi olur:34: peşine takıl ve bırakma ;) jelesecin tahrikine gelme ;)

Son düzenleme:
Merhaba Aledax cım.Ben de bayıldım foto na.Süper görünüyor.Şarkımı dinledikce beni hatırlarsın:34: Benim de dinlemekten çok keyif aldığım bir şarkıdır.

Güzel dileklerin için de teşekkür ederim.Bu hafta zorlu bir haftaydı benim için.Ama hayat devam ediyor malesef...hoş 22 Aralık için çok söylenti var ama hadi boşverelim biz maya, hamur takvimini.

Hep gel,o güzel sözlerinle içimizi dinlendir Aledax cım.Sevgiyle kal.

Herkese hayırlı Cumalar selamlar.

Gene sayfalar dolmuş oku oku bitmiyor.Bıraktıgın yerden yakalamak mümkün gözükmüyor.En iyisi nerden yakalarsan dalmak sanırım.

Şarkı gerçekten başarılı seçim.Paslaşırız şarkılarımızıda.Senın foto dahada süper nldglp cigim.

öpüyorum hepinizi sevgiyle kalınız.

akşama gelirim klubunuze topiginize.

Ogltkn .... yanlış yazmayayım diye kodluyorum tüm sessiz harfleri:)

Mesaj kutun kabarmış taşmış almadı yolladıgımı:)Mailde attım haberleşiriz artık. Selamlar.

haha çınladı çınladı :D jelesec beni 20 yaşında yapmış ya saolsun ya öperim ben onu :P 29 kasım itibariyle 29 yaşında olucam çoluksuz çocuksuz kocasız rahat huzurlu :37:

movenius, ev kızı ünvanını almak için 1 yılın kalmış ona göre, elini çabuk tut. O kadar jillian yapıcaana, azcık da çarşı pazar gez be güzelim. Millet endamını görsün, arkandan bakmak için dönsün ;)

Ogltkn .... yanlış yazmayayım diye kodluyorum tüm sessiz harfleri:)

Mesaj kutun kabarmış taşmış almadı yolladıgımı:)Mailde attım haberleşiriz artık. Selamlar.

oki, şimdi sana jelesecin estetiksiz, nlddglpin ve benim estetikli hallerimi gönderiyorum :) bak bakalım en güzel hangimizzz :))

movenius, ev kızı ünvanını almak için 1 yılın kalmış ona göre, elini çabuk tut. O kadar jillian yapıcaana, azcık da çarşı pazar gez be güzelim. Millet endamını görsün, arkandan bakmak için dönsün ;)

oki, şimdi sana jelesecin estetiksiz, nlddglpin ve benim estetikli hallerimi gönderiyorum :) bak bakalım en güzel hangimizzz :))

muvenius:))) ogltkn, ablan dan taktikler :34:

tabi ki ben birinciyim en güzel ben hep güzel ben:115::103: alededaxs nasılım seksi ve güzel hatunum demi:9:

Herkese hayırlı Cumalar selamlar.

Gene sayfalar dolmuş oku oku bitmiyor.Bıraktıgın yerden yakalamak mümkün gözükmüyor.En iyisi nerden yakalarsan dalmak sanırım.

Şarkı gerçekten başarılı seçim.Paslaşırız şarkılarımızıda.Senın foto dahada süper nldglp cigim.

akşama gelirim klubunuze topiginize.

bodoslama dal bebeğim sen :9: ben çoğu başlığa aynen böyle dalıyorum tersime giden bir durum varsa :27:

muvenius:))) ogltkn, ablan dan taktikler :34:

tabi ki ben birinciyim en güzel ben hep güzel ben:115::103: alededaxs nasılım seksi ve güzel hatunum demi:9:

ayyy koptum şuan..ofiste kahkahayla gülüyom..
ulen yaza yaza MUVENİUS mu yazdın beah:33: Türkçe nickleri seviyo ama kendi nicki Jelesec :1:

aledaxa baskı yapma, en birinç nldglp bir kere...

yalnız kuzum..ne göbek varmış beee..Taş mübarek, şu an öyle olması için deli gibi spor yapıyorum. Aslında before-after yapmak lazım senin fotolardan. görenler kesin şoka girer:27:

Benim gözüm açılmış iyice dışardan eve girmez oldum:1: alışverişe bile başladım şu şişlerimde tam inince daha bulamazsınız beni buralarda :)

herkese hayırlı cumalar selamlar.

Gene sayfalar dolmuş oku oku bitmiyor.bıraktıgın yerden yakalamak mümkün gözükmüyor.en iyisi nerden yakalarsan dalmak sanırım.

şarkı gerçekten başarılı seçim.paslaşırız şarkılarımızıda.senın foto dahada süper nldglp cigim.

Akşama gelirim klubunuze topiginize.

:21: Hoşgeldin aledaxxxx!!!! :23:

Back