kartopu,
link olarak görünmüyolar yaw:44:
şöyle yapalım o zaman, jillian'ın topiğinde 98. sayfanın ilk mesajında var linkler...oradan bi bak
jilianın topiğidemi var. valla biz kadınlardan korkulur. yaşasın kk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kartopu,
link olarak görünmüyolar yaw:44:
şöyle yapalım o zaman, jillian'ın topiğinde 98. sayfanın ilk mesajında var linkler...oradan bi bak
yapamzmıyım dersin ama denemem lazım çünkü kiloları verip biran önce memişleri küçültmem gerek yapamazsam bırakırım bende senin gibi
ogltkn-jelesec-kartopu-nldglp.... herkes burda
jilianın topiğidemi var. valla biz kadınlardan korkulur. yaşasın kk
işyerindeki bilgisayardan açamıyorum linkleri eve attım sayfayı akşam evde olursak deneyeceğim muhakkak.
telin yakında dursun yaparken fenalaşır san hemen ambulans çağır bebem
:18: gözümü kokutma benim jeselec.zaten hiç sevmem sporu sen böyle dedikçe vazgeçerim bahanem olur.
movenius, kulakların çınladı dimi :))
dedikodunu yaptık valla
Merhaba Aledax cım.Ben de bayıldım foto na.Süper görünüyor.Şarkımı dinledikce beni hatırlarsın Benim de dinlemekten çok keyif aldığım bir şarkıdır.
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim.Bu hafta zorlu bir haftaydı benim için.Ama hayat devam ediyor malesef...hoş 22 Aralık için çok söylenti var ama hadi boşverelim biz maya, hamur takvimini.
Hep gel,o güzel sözlerinle içimizi dinlendir Aledax cım.Sevgiyle kal.
haha çınladı çınladı jelesec beni 20 yaşında yapmış ya saolsun ya öperim ben onu 29 kasım itibariyle 29 yaşında olucam çoluksuz çocuksuz kocasız rahat huzurlu
Ogltkn .... yanlış yazmayayım diye kodluyorum tüm sessiz harfleri:)
Mesaj kutun kabarmış taşmış almadı yolladıgımı:)Mailde attım haberleşiriz artık. Selamlar.
movenius, ev kızı ünvanını almak için 1 yılın kalmış ona göre, elini çabuk tut. O kadar jillian yapıcaana, azcık da çarşı pazar gez be güzelim. Millet endamını görsün, arkandan bakmak için dönsün
oki, şimdi sana jelesecin estetiksiz, nlddglpin ve benim estetikli hallerimi gönderiyorum :) bak bakalım en güzel hangimizzz :))
Herkese hayırlı Cumalar selamlar.
Gene sayfalar dolmuş oku oku bitmiyor.Bıraktıgın yerden yakalamak mümkün gözükmüyor.En iyisi nerden yakalarsan dalmak sanırım.
Şarkı gerçekten başarılı seçim.Paslaşırız şarkılarımızıda.Senın foto dahada süper nldglp cigim.
öpüyorum hepinizi sevgiyle kalınız.
akşama gelirim klubunuze topiginize.
muvenius:))) ogltkn, ablan dan taktikler
tabi ki ben birinciyim en güzel ben hep güzel ben:115::103: alededaxs nasılım seksi ve güzel hatunum demi
herkese hayırlı cumalar selamlar.
Gene sayfalar dolmuş oku oku bitmiyor.bıraktıgın yerden yakalamak mümkün gözükmüyor.en iyisi nerden yakalarsan dalmak sanırım.
şarkı gerçekten başarılı seçim.paslaşırız şarkılarımızıda.senın foto dahada süper nldglp cigim.
öpüyorum hepinizi sevgiyle kalınız.
Akşama gelirim klubunuze topiginize.