Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

belli yazım dilin anlatım dilin çok iyi...ben pek çakmam direk bodoslama dalarım gerçekler onlar iltifat yok bende

sana da iyi geceler canım

Rabbit nerelerdesin kuzum ya Sesin çıkmadı

AAA eveeet beyaz tevşanım yook

Merhaba Aledax cım.Ben de bayıldım foto na.Süper görünüyor.Şarkımı dinledikce beni hatırlarsın Benim de dinlemekten çok keyif aldığım bir şarkıdır.

Güzel dileklerin için de teşekkür ederim.Bu hafta zorlu bir haftaydı benim için.Ama hayat devam ediyor malesef...hoş 22 Aralık için çok söylenti var ama hadi boşverelim biz maya, hamur takvimini.

Hep gel,o güzel sözlerinle içimizi dinlendir Aledax cım.Sevgiyle kal.

günaydın güzeller,
hayırlı cumalar hepinize

seni çakal seni buldun bedava danışmanı danış dur işin düştü tabi panter neredesin diye bağır yarın okul şeyi yokmuy du? gidecektin ya?

bebeğim nerede bizde seninki gibi baskın olayları öğretmenle randevulu görüşme günü salı imiş. O gün gideceğim. Akşam aradım, geliyorum başka veliye randevu vermeyin lütfen dedim. Hem sen ne giriyon panteriçemle aramıza. Başdanışmanım o benim.

adelaxım, jillan çok iyi seçim tebrikler. ama bak jelesec gibi yapma nolur. dün gördüysen o topikte movenius ve jelesec'in yazılarını alıntıladım. İkisi de aynı zamanda başlamış. Movenius jillian'ın duayeni oldu, yapmadığı videosu kalmadı. jelesec ise 5. gün bıraktı yemedi daha doğrusu kendini yemeğe verdi

sen kimleri merak ediyosun, ben de çoğunun fotosu var gönderirim dermişim

gönderirim, şimdi özelden mailimi yazayım aledax'a. mailleşiriz biz. hatta seni çekiştiririz

bu arada jelesecim, ben "ogltkn" sarı şeker "nldglp" ve diğer sarı bomba da "aledax" aledaxs değil Nick özürlü arkidişim benim Şimdi düşündüm de bi tek bentoprak'ı yanlış yazmıyosun, onu bizden daha mı çok seviyon yoksa ondanmı

Son düzenleme:
bu arada şu jillian ne diye baktım netten ama ben bir türlü indiremedim. hangi siteden indiriyorsunuz .banada bir link versenizde bende yapmaya çalışsam. en azından burak uyuduktan sonra biraz biraz yaparım. böylece daha çabuk kilo verip ameliyat günümü hızlandırabilirim

günaydın,
ben şimdi sana linkleri gönderiiciiim şeker

Günaydın kızlar jelesec im bugünkü raporumu vereyim gözlerin aramasın benim klasik mekana çıkıp birşeyler bakacağım haftaya tatile eksikleri tamamlayım :) kızımı gezdireyim biraz yine listesi hazır anne onu al anne bunu al bu hızla benim diğer estetiklere sıra gelmeyecek çok süslü ya hiç bana çekmemiş

senin telefonlara geç döner canım tabi numaranı görünce kendine gelmesi 10 na kadar sayıp derin nefesler alması için zamana ihtiyacı var tabiki

buyur şekerim

30 Day Shred (level 1) on Vimeo level 1

Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo level 2,

30 Day Shred (level 3) on Vimeo

Son düzenleme:
kartopu,
link olarak görünmüyolar yaw:44:

şöyle yapalım o zaman, jillian'ın topiğinde 98. sayfanın ilk mesajında var linkler...oradan bi bak

Günaydın gününüz aydın polemiksiz geçer inşallah hepiniz bir kahve gönderiyorum

gelelim fasulyenin faydalarına ogltkne hanım aledaxs,en seksü en ateşli en birinci fotolarımı gönder bak şşiko çıkanları ele lütfen

gelelim jilyın muhabbetine movunus 20.yaşında çoluk çocuk yok eş yok ben 42.yaşında şişko 2.harekette yamulan yaşlı bir kadınım eşleştirmen yanlış olmuş özellikle belirteyim
bentoprak yurdum insanı nick anlaşılır kartopumda öyle bak onlar doğru sorun bende değil sizin nicklerde

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar olsun inşallah.

günaydın yüzü güzel fiziği benim gibi'' hafif ''toplu arkadaşım

bak bu jili pek yorucu pek koşturucu haberin ola ilk başlarda biz hafif kilolular için zor totoyu indir kaldır geberiyon demedi deme

Günaydın canım ciğerim anladım ya yakın olsa bende gelirdim altını üstünü getirirdik seviyom orayı ben kesin gidiyorsun hadi bakalım gez bizim içinde,gördüğüm resimlerde tam nlglpd ablası gibi kokoş olacağı belli canım işin zor senin şirine ya bak gülüşü geldi gözümün önüne senin miniğin

günaydın yüzü güzel fiziği benim gibi'' hafif ''toplu arkadaşım

bak bu jili pek yorucu pek koşturucu haberin ola ilk başlarda biz hafif kilolular için zor totoyu indir kaldır geberiyon demedi deme

yapamzmıyım dersin ama denemem lazım çünkü kiloları verip biran önce memişleri küçültmem gerek yapamazsam bırakırım bende senin gibi

senin telefonlara geç döner canım tabi numaranı görünce kendine gelmesi 10 na kadar sayıp derin nefesler alması için zamana ihtiyacı var tabiki

:))))) benim numarayı görünce heyecanlanıyor olabilir gencim güzelim hepinizden seksiyim:115: ondan 10.kadar sayıyordur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…