Nilüfer olunca dilim açıldı:)
Çok severim edebiyatı letafeti .Duvagı açılmamış sözlerim var der başka bir şairde:)Şiir bilmek önemli degil şiir gibi yaşamak mesele.Hemde şarışın olarak:)
Terfı etmek yaradı bana.Güzel iltifatlarına teşekkur ederim.İyi geceler güzel arkadaşım.
Merhaba nldglp.Herkese merhaba.Yaşadıgın üzücü olay için dirayet dilerim.
Lütfen kusuruma bakmayın .Arada sizin muhabbete bakıp çıkıyorum.Sizler çok aktıfsıniz.Neşeli keyflı yazışmalarınız espireleriniz çok hoş.
Katılmamak elde degil katılsam fransız kalıcam.Araf durumunda bakıyorum:)
Ayrıca sen çok erkencisin hızına yetişmek imkansız gibi duruyor.Maşallahın var. Hepiniz çok tatlısınız velhasıl.
Not:bugunkı tavsıye şarkına bayıldım.Yagmura çok yakışmış.Sözlerine baktım yagmur ve aşk.Romantık.Başarılı seçimdi listeme ekledim:)
Rabbit nerelerdesin kuzum yaSesin çıkmadı
seni çakal seni buldun bedava danışmanı danış durişin düştü tabi panter neredesin diye bağır yarın okul şeyi yokmuy du? gidecektin ya?
Kulupte gezınırken kımseler yoktu barı foto yapayım dedim:)Teşekkur ederım jelesecigim.
Bakalım jilian ları indirdim haftaya başlarım.Umutluyum.O zaman foto olayına başlarız gene:)
Birde yazışırken insan ister istemez kişiyi tasavvur ediyo.Merak ediynedenle koydum.
Bende mesela senı ve birkaç arkadaşı merak ediyorum:)
bebeğim o senin kalbinin güzel gözlerinin görmek istediği çok sağolpişşşşt ogltkn,canım ciğerim önden eski mankenlik yaptığım halimin fotolarını gönder bak aile resmimde var sende onuda gönderebilir sin aledaxsa serbest ailemi de tanısın sonradan şişko olanları gönder önce seksi ince belli taaaaş halimi görsün arkadaşım
bu arada şu jillian ne diye baktım netten ama ben bir türlü indiremedim. hangi siteden indiriyorsunuz .banada bir link versenizde bende yapmaya çalışsam. en azından burak uyuduktan sonra biraz biraz yaparım. böylece daha çabuk kilo verip ameliyat günümü hızlandırabilirim
bende senle uğraşmadan duramıyorumen büyük aşklar nefretle başlar olayı bizim ki
aynen ben mi paranoyak biriyim diğerleri mi çok iyi niyetli bilemiyorum:44: hastane de kan içinde yatacağım gelip hemşire doktor bakmayacak,serumu açmayı unutacaklar ben sıvı kaybından bayılacağım ameliyat öncesi ve sonrası süreçte doktoru hiç göremeyeceğim ama sonuç iyi doktoruma teşekkür iyi insan diyeceğimne diyeyim kişi memnunum diyorsa bize söz düşmüyor ama tabi fikrimi yine belirtmeden duramadım
hahahahahaha ay doktor benim elimi öpsün dermişimyok bebem adam teli açmasa içimizden küfür ediyoruz...ruz derken ben ediyorum adam ameliyat sonrası hemen dönüyor arıyor:102: 2.sene önce ameliyat olmuş hastası düştüm totom yaralandı diye gidiyor (buda nlglpedfr) doktorda tek kuruş almadan pansuman yapyor
başkası olsa dikdir git der
bu arada şu jillian ne diye baktım netten ama ben bir türlü indiremedim. hangi siteden indiriyorsunuz .banada bir link versenizde bende yapmaya çalışsam. en azından burak uyuduktan sonra biraz biraz yaparım. böylece daha çabuk kilo verip ameliyat günümü hızlandırabilirim
günaydın güzeller,
hayırlı cumalar hepinize
bebeğim nerede bizde seninki gibi baskın olaylarıöğretmenle randevulu görüşme günü salı imiş. O gün gideceğim. Akşam aradım, geliyorum başka veliye randevu vermeyin lütfen dedim. Hem sen ne giriyon panteriçemle aramıza. Başdanışmanım o benim.
adelaxım, jillan çok iyi seçimtebrikler. ama bak jelesec gibi yapma nolur. dün gördüysen o topikte movenius ve jelesec'in yazılarını alıntıladım. İkisi de aynı zamanda başlamış. Movenius jillian'ın duayeni oldu, yapmadığı videosu kalmadı. jelesec ise 5. gün bıraktı yemedi daha doğrusu kendini yemeğe verdi
sen kimleri merak ediyosun, ben de çoğunun fotosu var gönderirim dermişim
gönderirim, şimdi özelden mailimi yazayım aledax'a. mailleşiriz biz. hatta seni çekiştiririz
bu arada jelesecim, ben "ogltkn" sarı şeker "nldglp" ve diğer sarı bomba da "aledax" aledaxs değilNick özürlü arkidişim benim Şimdi düşündüm de bi tek bentoprak'ı yanlış yazmıyosun, onu bizden daha mı çok seviyon yoksa ondanmı
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar olsun inşallah.
günaydın,
ben şimdi sana linkleri gönderiiciiim şeker
Günaydın kızlar jelesec im bugünkü raporumu vereyim gözlerin aramasınbenim klasik mekana çıkıp birşeyler bakacağım haftaya tatile eksikleri tamamlayım :) kızımı gezdireyim biraz yine listesi hazır anne onu al anne bunu al bu hızla benim diğer estetiklere sıra gelmeyecek çok süslü ya hiç bana çekmemiş
günaydın yüzü güzel fiziği benim gibi'' hafif ''toplu arkadaşım
bak bu jili pek yorucu pek koşturucu haberin olailk başlarda biz hafif kilolular için zor totoyu indir kaldır geberiyon demedi deme
senin telefonlara geç döner canım tabi numaranı görünce kendine gelmesi 10 na kadar sayıp derin nefesler alması için zamana ihtiyacı var tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?