• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Nilüfer olunca dilim açıldı:)

Çok severim edebiyatı letafeti .Duvagı açılmamış sözlerim var der başka bir şairde:)Şiir bilmek önemli degil şiir gibi yaşamak mesele.Hemde şarışın olarak:)

Terfı etmek yaradı bana.Güzel iltifatlarına teşekkur ederim.İyi geceler güzel arkadaşım.

belli yazım dilin anlatım dilin çok iyi...ben pek çakmam direk bodoslama dalarım:1: gerçekler onlar iltifat yok bende :34:

sana da iyi geceler canım

Merhaba nldglp.Herkese merhaba.Yaşadıgın üzücü olay için dirayet dilerim.

Lütfen kusuruma bakmayın .Arada sizin muhabbete bakıp çıkıyorum.Sizler çok aktıfsıniz.Neşeli keyflı yazışmalarınız espireleriniz çok hoş.

Katılmamak elde degil katılsam fransız kalıcam.Araf durumunda bakıyorum:)

Ayrıca sen çok erkencisin hızına yetişmek imkansız gibi duruyor.Maşallahın var. Hepiniz çok tatlısınız velhasıl.

Not:bugunkı tavsıye şarkına bayıldım.Yagmura çok yakışmış.Sözlerine baktım yagmur ve aşk.Romantık.Başarılı seçimdi listeme ekledim:)

Rabbit nerelerdesin kuzum ya :3: Sesin çıkmadı :24:

AAA eveeet beyaz tevşanım yook :50:

Merhaba Aledax cım.Ben de bayıldım foto na.Süper görünüyor.Şarkımı dinledikce beni hatırlarsın:34: Benim de dinlemekten çok keyif aldığım bir şarkıdır.

Güzel dileklerin için de teşekkür ederim.Bu hafta zorlu bir haftaydı benim için.Ama hayat devam ediyor malesef...hoş 22 Aralık için çok söylenti var ama hadi boşverelim biz maya, hamur takvimini.

Hep gel,o güzel sözlerinle içimizi dinlendir Aledax cım.Sevgiyle kal.

günaydın güzeller,
hayırlı cumalar hepinize

seni çakal seni buldun bedava danışmanı danış dur :27: işin düştü tabi panter neredesin diye bağır :51: yarın okul şeyi yokmuy du? gidecektin ya?

bebeğim nerede bizde seninki gibi baskın olayları:50: öğretmenle randevulu görüşme günü salı imiş. O gün gideceğim. Akşam aradım, geliyorum başka veliye randevu vermeyin lütfen dedim. Hem sen ne giriyon panteriçemle aramıza. Başdanışmanım o benim.

Kulupte gezınırken kımseler yoktu barı foto yapayım dedim:)Teşekkur ederım jelesecigim.

Bakalım jilian ları indirdim haftaya başlarım.Umutluyum.O zaman foto olayına başlarız gene:)

Birde yazışırken insan ister istemez kişiyi tasavvur ediyo.Merak ediyo.O nedenle koydum.

Bende mesela senı ve birkaç arkadaşı merak ediyorum:)

adelaxım, jillan çok iyi seçim ;) tebrikler. ama bak jelesec gibi yapma nolur. dün gördüysen o topikte movenius ve jelesec'in yazılarını alıntıladım. İkisi de aynı zamanda başlamış. Movenius jillian'ın duayeni oldu, yapmadığı videosu kalmadı. jelesec ise 5. gün bıraktı:1: yemedi:56: daha doğrusu kendini yemeğe verdi

sen kimleri merak ediyosun, ben de çoğunun fotosu var gönderirim dermişim:1:

bebeğim o senin kalbinin güzel gözlerinin görmek istediği çok sağol :34: pişşşşt ogltkn,canım ciğerim önden eski mankenlik yaptığım halimin fotolarını gönder bak aile resmimde var sende onuda gönderebilir sin aledaxsa serbest ailemi de tanısın :29:sonradan şişko olanları gönder önce seksi ince belli taaaaş halimi görsün arkadaşım:9::9:

gönderirim, şimdi özelden mailimi yazayım aledax'a. mailleşiriz biz. hatta seni çekiştiririz:52:

bu arada jelesecim, ben "ogltkn" sarı şeker "nldglp" ve diğer sarı bomba da "aledax" aledaxs değil:1: Nick özürlü arkidişim benim:33: Şimdi düşündüm de bi tek bentoprak'ı yanlış yazmıyosun, onu bizden daha mı çok seviyon yoksa ondanmı:27:

Son düzenleme:
bu arada şu jillian ne diye baktım netten ama ben bir türlü indiremedim. hangi siteden indiriyorsunuz .banada bir link versenizde bende yapmaya çalışsam. en azından burak uyuduktan sonra biraz biraz yaparım. böylece daha çabuk kilo verip ameliyat günümü hızlandırabilirim

bu arada şu jillian ne diye baktım netten ama ben bir türlü indiremedim. hangi siteden indiriyorsunuz .banada bir link versenizde bende yapmaya çalışsam. en azından burak uyuduktan sonra biraz biraz yaparım. böylece daha çabuk kilo verip ameliyat günümü hızlandırabilirim

günaydın,
ben şimdi sana linkleri gönderiiciiim şeker

Günaydın kızlar jelesec im bugünkü raporumu vereyim gözlerin aramasın:35: benim klasik mekana çıkıp birşeyler bakacağım haftaya tatile eksikleri tamamlayım :) kızımı gezdireyim biraz yine listesi hazır anne onu al anne bunu al bu hızla benim diğer estetiklere sıra gelmeyecek çok süslü ya hiç bana çekmemiş

bende senle uğraşmadan duramıyorum :1:en büyük aşklar nefretle başlar olayı bizim ki :48:

aynen ben mi paranoyak biriyim diğerleri mi çok iyi niyetli bilemiyorum:44: hastane de kan içinde yatacağım gelip hemşire doktor bakmayacak,serumu açmayı unutacaklar ben sıvı kaybından bayılacağım ameliyat öncesi ve sonrası süreçte doktoru hiç göremeyeceğim ama sonuç iyi doktoruma teşekkür iyi insan diyeceğim :30: ne diyeyim kişi memnunum diyorsa bize söz düşmüyor ama tabi fikrimi yine belirtmeden duramadım:ssz:

hahahahahaha ay doktor benim elimi öpsün dermişim:1: yok bebem adam teli açmasa içimizden küfür ediyoruz...ruz derken ben ediyorum :23:adam ameliyat sonrası hemen dönüyor arıyor:102: 2.sene önce ameliyat olmuş hastası düştüm totom yaralandı diye gidiyor (buda nlglpedfr) doktorda tek kuruş almadan pansuman yapyor:9:
başkası olsa dikdir git der:30:
:1::1: senin telefonlara geç döner canım tabi numaranı görünce kendine gelmesi 10 na kadar sayıp derin nefesler alması için zamana ihtiyacı var tabiki :33:

buyur şekerim:34:

30 Day Shred (level 1) on Vimeo level 1

Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo level 2,

30 Day Shred (level 3) on Vimeo

Son düzenleme:
kartopu,
link olarak görünmüyolar yaw:44:

şöyle yapalım o zaman, jillian'ın topiğinde 98. sayfanın ilk mesajında var linkler...oradan bi bak:34:

günaydın güzeller,
hayırlı cumalar hepinize

bebeğim nerede bizde seninki gibi baskın olayları:50: öğretmenle randevulu görüşme günü salı imiş. O gün gideceğim. Akşam aradım, geliyorum başka veliye randevu vermeyin lütfen dedim. Hem sen ne giriyon panteriçemle aramıza. Başdanışmanım o benim.

adelaxım, jillan çok iyi seçim ;) tebrikler. ama bak jelesec gibi yapma nolur. dün gördüysen o topikte movenius ve jelesec'in yazılarını alıntıladım. İkisi de aynı zamanda başlamış. Movenius jillian'ın duayeni oldu, yapmadığı videosu kalmadı. jelesec ise 5. gün bıraktı:1: yemedi:56: daha doğrusu kendini yemeğe verdi

sen kimleri merak ediyosun, ben de çoğunun fotosu var gönderirim dermişim:1:

gönderirim, şimdi özelden mailimi yazayım aledax'a. mailleşiriz biz. hatta seni çekiştiririz:52:

bu arada jelesecim, ben "ogltkn" sarı şeker "nldglp" ve diğer sarı bomba da "aledax" aledaxs değil:1: Nick özürlü arkidişim benim:33: Şimdi düşündüm de bi tek bentoprak'ı yanlış yazmıyosun, onu bizden daha mı çok seviyon yoksa ondanmı:27:

Günaydın gününüz aydın polemiksiz geçer inşallah:1: hepiniz bir kahve gönderiyorum:7:

gelelim fasulyenin faydalarına ogltkne hanım aledaxs,en seksü en ateşli en birinci fotolarımı gönder bak şşiko çıkanları ele lütfen :34:

gelelim jilyın muhabbetine movunus 20.yaşında çoluk çocuk yok eş yok ben 42.yaşında şişko 2.harekette yamulan yaşlı bir kadınım:37: eşleştirmen yanlış olmuş özellikle belirteyim:25::1:
bentoprak yurdum insanı :29: nick anlaşılır :34:kartopumda öyle bak onlar doğru sorun bende değil sizin nicklerde:33:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar olsun inşallah.

günaydın yüzü güzel fiziği benim gibi'' hafif ''toplu arkadaşım:29::1:

bak bu jili pek yorucu pek koşturucu haberin ola:34: ilk başlarda biz hafif kilolular için zor totoyu indir kaldır geberiyon demedi deme

Günaydın kızlar jelesec im bugünkü raporumu vereyim gözlerin aramasın:35: benim klasik mekana çıkıp birşeyler bakacağım haftaya tatile eksikleri tamamlayım :) kızımı gezdireyim biraz yine listesi hazır anne onu al anne bunu al bu hızla benim diğer estetiklere sıra gelmeyecek çok süslü ya hiç bana çekmemiş

Günaydın canım ciğerim :16: anladım ya yakın olsa bende gelirdim altını üstünü getirirdik seviyom orayı ben:34: kesin gidiyorsun hadi bakalım gez bizim içinde,gördüğüm resimlerde tam nlglpd ablası gibi kokoş olacağı belli canım işin zor senin şirine ya bak gülüşü geldi gözümün önüne senin miniğin :21:

günaydın yüzü güzel fiziği benim gibi'' hafif ''toplu arkadaşım:29::1:

bak bu jili pek yorucu pek koşturucu haberin ola:34: ilk başlarda biz hafif kilolular için zor totoyu indir kaldır geberiyon demedi deme

yapamzmıyım dersin :43: ama denemem lazım çünkü kiloları verip biran önce memişleri küçültmem gerek :21: yapamazsam bırakırım bende senin gibi :27:

:1::1: senin telefonlara geç döner canım tabi numaranı görünce kendine gelmesi 10 na kadar sayıp derin nefesler alması için zamana ihtiyacı var tabiki :33:

:))))) benim numarayı görünce heyecanlanıyor olabilir :9: gencim güzelim hepinizden seksiyim:115: ondan 10.kadar sayıyordur kesin:21:

Back