Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

benden de iyi akşamlar,

bugün böyle okul-öğretmen şeklinde geçti, yarım tam performans aranızdayım

panteriçem ya, sen nerelerdesin?
bak okul deyince sen geldin aklıma, anlatçaklarım var...

bentopraktan haberler,nette sorun varmış o yüzden giremiyormuş haberiniz olsun

Bestem canım ciğerim beğeni yapmış kaçmışsın,bizlere küstün mü yazmadın bizleri sevmiyor musun?

Yok canım niye küseyim seninle ugraşmadan geçer mi zaman kuafördeydim açtım arada orda begeni yaptım ya ben o konuyu okuyunca sinirlerim bozuluyor mantıgım kabul etmiyor kimseyle tartışmaya girmek istemediğimden de yazmıyorum tutuyorum kendimi insanlar yüzünü hiç görmedikleri bir dr a ve kendi anlatımlarına görede çok ilkel şartlardaki yerlerde nasıl işlem yaptırıyorlar anlamıyorum bunu okudukça dr umun elini ayağını öpesim geliyor o derece yani :) valla isteyen reklamcı desin hiç umrum değil ben kendimi biliyorum sizde beni :) valla arkadaşlar bizim dr gözümde gönlümde öyle güzel bir yerdeki işi gücü hep rast gitsin inşallah bende hepinizden çok emeği oldu hakkını nasıl öderim bilemiyorum şimdi bilmeyenler belki almış parasını yapmış işlemini diyecek ama ben burda herşeyi yazmıyorum görüştüğüm kişilerde şahit gerçekten eli öpülesi mükemmel bir dr Allah dert vermesin

AMİİN Beste cim.

Beste cim hangi konu bu ben kaçırmışım galiba.Evet aslında seni daha çok Jelesec ile didişirken gördüğümüzden gözlerimiz arıyor senin yazılarını Aman iyi ol da ne zaman istersen gel yaz tatlım.

Doktorumuz bizim gözbebeğimiz

Merhaba kızlar ben Ankara Gazi Üniversitesinde göğüs küçültme ameliyatı olmayı planlıyorum da Dr. Bora Özel ile ilgisi olan var mı?

bende senle uğraşmadan duramıyorum en büyük aşklar nefretle başlar olayı bizim ki

aynen ben mi paranoyak biriyim diğerleri mi çok iyi niyetli bilemiyorum:44: hastane de kan içinde yatacağım gelip hemşire doktor bakmayacak,serumu açmayı unutacaklar ben sıvı kaybından bayılacağım ameliyat öncesi ve sonrası süreçte doktoru hiç göremeyeceğim ama sonuç iyi doktoruma teşekkür iyi insan diyeceğim ne diyeyim kişi memnunum diyorsa bize söz düşmüyor ama tabi fikrimi yine belirtmeden duramadım

hahahahahaha ay doktor benim elimi öpsün dermişim yok bebem adam teli açmasa içimizden küfür ediyoruz...ruz derken ben ediyorum adam ameliyat sonrası hemen dönüyor arıyor:102: 2.sene önce ameliyat olmuş hastası düştüm totom yaralandı diye gidiyor (buda nlglpedfr) doktorda tek kuruş almadan pansuman yapyor
başkası olsa dikdir git der

Son düzenleme:

meraklı seni buradan cevabı almadın beni telden aradın sordun:102: hadi bulmuş birde beğeni yapmışsın

yağ çekme baycana geçen dediğini yazarım bak buraya şaka şaka korkma sen birşey demezsin

Son düzenleme:
ALEDAXS,PROFİLDEKİ FOTO SÜPER BEBEĞİM MİNİ KOT ETEK ÇOOOOOK YAKIŞMIŞ MAŞALLAH

Merhaba nldglp.Herkese merhaba.Yaşadıgın üzücü olay için dirayet dilerim.

Lütfen kusuruma bakmayın .Arada sizin muhabbete bakıp çıkıyorum.Sizler çok aktıfsıniz.Neşeli keyflı yazışmalarınız espireleriniz çok hoş.

Katılmamak elde degil katılsam fransız kalıcam.Araf durumunda bakıyorum:)

Ayrıca sen çok erkencisin hızına yetişmek imkansız gibi duruyor.Maşallahın var. Hepiniz çok tatlısınız velhasıl.

Not:bugunkı tavsıye şarkına bayıldım.Yagmura çok yakışmış.Sözlerine baktım yagmur ve aşk.Romantık.Başarılı seçimdi listeme ekledim:)

benden de iyi akşamlar,

bugün böyle okul-öğretmen şeklinde geçti, yarım tam performans aranızdayım

panteriçem ya, sen nerelerdesin?
bak okul deyince sen geldin aklıma, anlatçaklarım var...

seni çakal seni buldun bedava danışmanı danış dur işin düştü tabi panter neredesin diye bağır

yarın okul şeyi yokmuy du? gidecektin ya?

ALEDAXS,PROFİLDEKİ FOTO SÜPER BEBEĞİM MİNİ KOT ETEK ÇOOOOOK YAKIŞMIŞ MAŞALLAH

Kulupte gezınırken kımseler yoktu barı foto yapayım dedim:)Teşekkur ederım jelesecigim.

Bakalım jilian ları indirdim haftaya başlarım.Umutluyum.O zaman foto olayına başlarız gene:)

Birde yazışırken insan ister istemez kişiyi tasavvur ediyo.Merak ediy nedenle koydum.

Bende mesela senı ve birkaç arkadaşı merak ediyorum:)

Sen aktif bir kadınsın arkadaşım bizim hıza yetişir sollar sın bizi bırak fransız durumunu anlamadığın gizli konular değil aynı muhabbetler sen bizden sin içimizden sin canım ne anlatmak istediğimiz hemen çözersin

şarkı seçimi muhteşemdi zevkli sarı şeker sende sarı etraf sarışın kaynıyor

hahahahaha ya bebeğim gördün ya beni kafadan aşağı koca göbek arkada bebe koltuğu sporcu sütyeni falan o bedenin üstüne şirin gülümseyen kumral saçlı birini koy

şaka bir tarafa ogltkn,de resimlerim var göndersin sana ben hiç çakmam o işlerden :26: benim eşim koymuştu öncekileri oda saatlerce ogltkne tarif etti telde kendisine

Sarışınlık bagımlılık gibi birşey.Alıştımı dönüşü çok zor.Kış geldi koyultayım vs gene kafamda fikirler uçuştu her sene oldugu gibi vazçaydım.

Muhabbetlerini elbet anlıyorum.Bir şair derki ..Yürekse yüregini bilir...Anlamam mı arkadaşım.
Sizden olmakta onure ttı benı teşekkurler canım.

Ha birde müjde terfı ettım nergis olmuşum:)

Hiçte koca göbiş degildi.Dogallıgını sevıyorum ben.Bebe koltugu olayı fln.Süperdi.Senı yansıtması önemli olan.Oglkne ye söylerım foto olayını merakım diner en azından:)

Önce terfiliğini kutlarım canım ben diğer fotolarını görmüş biri olarak dan kesinlikle sarı saç derim avan durmamış sende yakışmış samimi yazıyorum

bak nlglpdnin esmer hali hiiiiiiiç güzel değilmiş mesela sarışın şimdi çok havalı hoş olmuş

Sende ogltkn,gibi edebiyet dilin çok kuvvetli arkadaşım ya ne güzel demiş şair sende içten paylaşmış sın ben taaaaa en baştan senin benim mesajıma cevabından asil duruşunu ve samimiyetini anladım 6.his kuvvetli biraz

Hiçte koca göbiş degildi.Dogallıgını sevıyorum ben.Bebe koltugu olayı fln.Süperdi.Senı yansıtması önemli olan.Oglkne ye söylerım foto olayını merakım diner en azından:)

bebeğim o senin kalbinin güzel gözlerinin görmek istediği çok sağol pişşşşt ogltkn,canım ciğerim önden eski mankenlik yaptığım halimin fotolarını gönder bak aile resmimde var sende onuda gönderebilir sin aledaxsa serbest ailemi de tanısın sonradan şişko olanları gönder önce seksi ince belli taaaaş halimi görsün arkadaşım

Son düzenleme:

Nilüfer olunca dilim açıldı:)

Çok severim edebiyatı letafeti .Duvagı açılmamış sözlerim var der başka bir şairde:)Şiir bilmek önemli degil şiir gibi yaşamak mesele.Hemde şarışın olarak:)

Terfı etmek yaradı bana.Güzel iltifatlarına teşekkur ederim.İyi geceler güzel arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…