Okumama gerenk yok ,tahmin edebiliyorum yazıp çizilenleri.Ben sabah size bol enerji veriim, şarkılar türkülerle gönlünüzü hoş ediim,siz de bana bunun karşılığını ennn nadide cümlelerinizle dile getirmişsinizdir eminim.Ziira okumaya hiç vaktim yok bu gece
Çok hareketli bir gün geçirdim evet.Akşam eşim beni d.günü partisinden aldı.Eve geldik.Yemekler hazırdı zaten.Masayı kurdum hemen.Biraz masa başı sohbeti yapalım derken küt bir telefon,çok sevdiğim bir arkadaşımın annesinin ölüm haberi...çok üzgünüm kızlar çook.1 haftada 3. cenaze yarınki ile beraber.Hayatın içinde doğum,düğün,ölüm,sevinç,keder...her şey var.Sabah kahve de neşeyle gülerken,öğlen camide hıçkırıklara boğulduk.Gözümüzün yaşını sildik ve oradan ayrılıp doğumgünü kutlamamızı yapmaya gittik.Çok güldük çok eğlendik.Bilirmiydim birkaç saat sonra tekrar gözyaşlarına boğulacağımı
Hayatımın içinde olan bugün,çok fırtınalı geçti.Çok yorgun,çok keyifli bir o kadar da çok hüzünlü bir gündü.Annemden duyduğum '' ağlamakla gülmek kardeştir''bugün benim için söylenmişti sanki.
Benden şimdilik ve bugünlük bu kadar.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Sevgiler.Sizlerden ayrılırken çok sevdiğim bir şarkının sözlerini ve videosunu paylaşmak istedim.Her zamanki gibi K:G:Y K:G:K
Elem Acı Ve Keder
Elem acı ve keder
Bir günde hepsi geçer
Hayat dudaklarda mey
Yaşamak ne güzel şey
Ümidini hiç kırma
Boşversen aldırma
Hayat dudaklarda mey
Eğlen oyna durma hey
Yaşamak ne güzel şey
Bakarsın en acı gün
Yarın olur bir düğün
Tanrı böyle istemiş
Kullarım gülsün demiş
Taa milattan bu yana
Acırlar ağlayana
Hayat dudaklarda mey
Yaşamak ne güzel şey
NILUFER ELEM ACI VE KEDER - YouTube
Okumama gerenk yok ,tahmin edebiliyorum yazıp çizilenleri.Ben sabah size bol enerji veriim, şarkılar türkülerle gönlünüzü hoş ediim,siz de bana bunun karşılığını ennn nadide cümlelerinizle dile getirmişsinizdir eminim.Ziira okumaya hiç vaktim yok bu gece
Çok hareketli bir gün geçirdim evet.Akşam eşim beni d.günü partisinden aldı.Eve geldik.Yemekler hazırdı zaten.Masayı kurdum hemen.Biraz masa başı sohbeti yapalım derken küt bir telefon,çok sevdiğim bir arkadaşımın annesinin ölüm haberi...çok üzgünüm kızlar çook.1 haftada 3. cenaze yarınki ile beraber.Hayatın içinde doğum,düğün,ölüm,sevinç,keder...her şey var.Sabah kahve de neşeyle gülerken,öğlen camide hıçkırıklara boğulduk.Gözümüzün yaşını sildik ve oradan ayrılıp doğumgünü kutlamamızı yapmaya gittik.Çok güldük çok eğlendik.Bilirmiydim birkaç saat sonra tekrar gözyaşlarına boğulacağımı
Hayatımın içinde olan bugün,çok fırtınalı geçti.Çok yorgun,çok keyifli bir o kadar da çok hüzünlü bir gündü.Annemden duyduğum '' ağlamakla gülmek kardeştir''bugün benim için söylenmişti sanki.
Benden şimdilik ve bugünlük bu kadar.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Sevgiler.Sizlerden ayrılırken çok sevdiğim bir şarkının sözlerini ve videosunu paylaşmak istedim.Her zamanki gibi K:G:Y K:G:K
Elem Acı Ve Keder
Elem acı ve keder
Bir günde hepsi geçer
Hayat dudaklarda mey
Yaşamak ne güzel şey
Ümidini hiç kırma
Boşversen aldırma
Hayat dudaklarda mey
Eğlen oyna durma hey
Yaşamak ne güzel şey
Bakarsın en acı gün
Yarın olur bir düğün
Tanrı böyle istemiş
Kullarım gülsün demiş
Taa milattan bu yana
Acırlar ağlayana
Hayat dudaklarda mey
Yaşamak ne güzel şey
NILUFER ELEM ACI VE KEDER - YouTube
herşey insanlar için gerçekten. acıda, tatlıda,hüzünde,sevinçte,ölümde,doğumda.muhim olan bunları içten ,yapmacıksız hissedip insan olduğumuzu unutmamak. arkadaşının ve senin başın sağolsun. tüm ölülerimizin mekanı cennet olsun inşallah.
yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın
Canımmm, güzel kalpli, güzel arkadaşım...
Sabah bi heyecan açtım topiğimizi, yazını okuyunca içim burkuldu. Ne güzel yazmışsın. Hislerini, hayatı ne güzel aktarmışsın. Ta içimde hissettim hem mutluluğunu, hem acını. Başınız sağ olsun. Allah arkadaşına, yakınlarına, hepinize güç-kuvvet, sabır versin. Annesinin mekanını cennet eylesin.
Bak çayını yudumlarken bunu dinle.Çok severdim genç kızken.Çok güzel birgün olsun hepinize.
Jose Feliciano - Rain [Lyrics] - YouTube
Bak çayını yudumlarken bunu dinle.Çok severdim genç kızken.Çok güzel birgün olsun hepinize.
Jose Feliciano - Rain [Lyrics] - YouTube
Şimdik işleri bugün saymiim ama gene ağır işçi modunda koşturdum sabahtan beri.Birazdan çıkacağım yollara.Hepinizi öptüm.Şarkımı dinleyip dinleyip durun.Tam evlik bugün aslında.Hani sıcacık çorapları çekip tv karşısında film izlemek çekirdek çitletmek gibi arzularım var amma ben dooğğru can arkadaşımın yanına...Sevgiler saygılar benden
yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın
çok boş bıraktınız bugün topiği
vallahi doğrusun bugün ogltkn,okul sorunuyla uğraşıyor sarı şeker arkadaşına destekte ben öğretmenler günü hediye olayı meşguliyet oldu
sen nasılsın? ufaklığa dikkat salgın var hasta olmasın yavru
Ay Allah korusun dikkat etmeye çalışıyoruz. pek etrafımızda bebekli aile yok,bizde kendimize dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. geçenlerde hastaydı zaten bayağı üzdü bizi. akşamda yemeğe gideceğiz şimdi birden acaba oldum,ama eve hapisde edemeyiz yavruyu , iyi düşünelim iyi olsun
ay yok canım hele çalışan anne az görüyor yavruyu al götür onlarsız olmazboğazımızda kalır çok geçmiş olsun kolay atlatacakları hastalıklar olsun hayatları boyu...afiyet şeker olsun hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?