Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Canımmm, güzel kalpli, güzel arkadaşım...
Sabah bi heyecan açtım topiğimizi, yazını okuyunca içim burkuldu. Ne güzel yazmışsın. Hislerini, hayatı ne güzel aktarmışsın. Ta içimde hissettim hem mutluluğunu, hem acını. Başınız sağ olsun. Allah arkadaşına, yakınlarına, hepinize güç-kuvvet, sabır versin. Annesinin mekanını cennet eylesin.

Son düzenleme:

herşey insanlar için gerçekten. acıda, tatlıda,hüzünde,sevinçte,ölümde,doğumda.muhim olan bunları içten ,yapmacıksız hissedip insan olduğumuzu unutmamak. arkadaşının ve senin başın sağolsun. tüm ölülerimizin mekanı cennet olsun inşallah.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim Kartopu.

Sağol bebeem.Günaydın bu arada sana da :)

Şimdik işleri bugün saymiim ama gene ağır işçi modunda koşturdum sabahtan beri.Birazdan çıkacağım yollara.Hepinizi öptüm. Şarkımı dinleyip dinleyip durun.Tam evlik bugün aslında.Hani sıcacık çorapları çekip tv karşısında film izlemek çekirdek çitletmek gibi arzularım var amma ben dooğğru can arkadaşımın yanına...Sevgiler saygılar benden

al gel pijama terliklerini mısır patlatıp filim izleyelim iyi yürekli arkadaşım benim herkese yetişiyorsun

bentopraktan haberler,nette sorun varmış o yüzden giremiyormuş haberiniz olsun

Bestem canım ciğerim beğeni yapmış kaçmışsın,bizlere küstün mü yazmadın bizleri sevmiyor musun?

Son düzenleme:
Ogltkn, sipariş verilmiştir başarıyla bilgine birde ara gazı mesajı yazdırdım üstüne birde süslü öğretmen günü balonu sıpanın sırtı hiç yere gelmez şimdi

çok boş bıraktınız bugün topiği

vallahi doğrusun bugün ogltkn,okul sorunuyla uğraşıyor sarı şeker arkadaşına destekte ben öğretmenler günü hediye olayı meşguliyet oldu

sen nasılsın? ufaklığa dikkat salgın var hasta olmasın yavru

Ay Allah korusun dikkat etmeye çalışıyoruz. pek etrafımızda bebekli aile yok,bizde kendimize dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. geçenlerde hastaydı zaten bayağı üzdü bizi. akşamda yemeğe gideceğiz şimdi birden acaba oldum,ama eve hapisde edemeyiz yavruyu , iyi düşünelim iyi olsun

ay yok canım hele çalışan anne az görüyor yavruyu al götür onlarsız olmaz boğazımızda kalır çok geçmiş olsun kolay atlatacakları hastalıklar olsun hayatları boyu...afiyet şeker olsun hepinize

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım,çıkıyorum şimdi zaten. görüşmek üzere iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…