Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

movenius sanırım kardiyo için kaçtı..ayakları kıçına vuruyordur şimdi sucuk gibi olur jillian sayesinde..

adacım ya benim de teknik bi mesele diyelim girememe sebebime..neyseki ben daha teknik çıktım, çözdüm meseleyi

doğru bildin ayaklarım kıçıma vuruyodu dilimde dışarı sarkarken jillian deli gibi do you have one moree do you have one moreeeeeeeeee diye yırtınıyodu

bu arada göğüsler kücülmüs benim kücüktü iyice minicik olmuşlar

Son düzenleme:

hadii? cup ölçüsü mü küçüldü yani? yoksa sırtın zayıflayınca çevre ölçüsü azaldığı için, cm olarak mı küçülmüş görünüyolar?

hadii? cup ölçüsü mü küçüldü yani? yoksa sırtın zayıflayınca çevre ölçüsü azaldığı için, cm olarak mı küçülmüş görünüyolar?

valla 80 giydiiğim sütyenin iicini doldurmuyolar o derece sırt falan kücüldü ama sırttan değil direk memeler kücülmüs

eneeee,
boşuna ameliyat olduk desene gerçi benim sütyen için doldurmayacak kadar bile küçülse, yine de iri sınıfına girerdi. sporla şimdiki kadar hayatta olamazdı.

eneeee,
boşuna ameliyat olduk desene gerçi benim sütyen için doldurmayacak kadar bile küçülse, yine de iri sınıfına girerdi. sporla şimdiki kadar hayatta olamazdı.

senin o memeler 3.beden küçülse de bu haline gelemezdi beline kadar sarkıktı unutma DÜĞMELİ

daha gelmedin mi yahu evine 200.sayfadan sonra tek tek oku bak ogltkn senin için neler neler dedi

Son düzenleme:
Aledaxs selam ya sen jıllyına mı başladın ? taş gibi hatunsun hiç gerek yok bebeğim

Aledaxs selam ya sen jıllyına mı başladın ? taş gibi hatunsun hiç gerek yok bebeğim

Selam tatlım.Başlamadım ama başlamaya niyet ettim.Kış geldimi gelsin çay gitsin çerez hemen karından haber gelıyor.İleri marşşşş falan diyorlar:)

Çok övdüler çokta başarılı sonuçlar var imrendim.Sende de güzel sonuç vermişti.Denemeye deger.6 ay bitti malum sırada ne var diye karıncalanıyor kafam:)

Araştırmadayım.Arada sizin muhabbetlerede bakıyorum tatliş.

çok doğrusun kışın dikkat etmeyince depo durumu oluyor, herkes iyi sonuç aldı benim gibi tembeller hariç sen bak arada bize foruma beğenmediğin bir yer olursa söyle sana serbest

Son düzenleme:
Okumama gerenk yok ,tahmin edebiliyorum yazıp çizilenleri.Ben sabah size bol enerji veriim, şarkılar türkülerle gönlünüzü hoş ediim,siz de bana bunun karşılığını ennn nadide cümlelerinizle dile getirmişsinizdir eminim.Ziira okumaya hiç vaktim yok bu gece

Çok hareketli bir gün geçirdim evet.Akşam eşim beni d.günü partisinden aldı.Eve geldik.Yemekler hazırdı zaten.Masayı kurdum hemen.Biraz masa başı sohbeti yapalım derken küt bir telefon,çok sevdiğim bir arkadaşımın annesinin ölüm haberi...çok üzgünüm kızlar çook.1 haftada 3. cenaze yarınki ile beraber.Hayatın içinde doğum,düğün,ölüm,sevinç,keder...her şey var.Sabah kahve de neşeyle gülerken,öğlen camide hıçkırıklara boğulduk.Gözümüzün yaşını sildik ve oradan ayrılıp doğumgünü kutlamamızı yapmaya gittik.Çok güldük çok eğlendik.Bilirmiydim birkaç saat sonra tekrar gözyaşlarına boğulacağımı

Hayatımın içinde olan bugün,çok fırtınalı geçti.Çok yorgun,çok keyifli bir o kadar da çok hüzünlü bir gündü.Annemden duyduğum '' ağlamakla gülmek kardeştir''bugün benim için söylenmişti sanki.

Benden şimdilik ve bugünlük bu kadar.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Sevgiler.Sizlerden ayrılırken çok sevdiğim bir şarkının sözlerini ve videosunu paylaşmak istedim.Her zamanki gibi K:G:Y K:G:K

Elem Acı Ve Keder

Elem acı ve keder
Bir günde hepsi geçer
Hayat dudaklarda mey
Yaşamak ne güzel şey

Ümidini hiç kırma
Boşversen aldırma
Hayat dudaklarda mey
Eğlen oyna durma hey
Yaşamak ne güzel şey

Bakarsın en acı gün
Yarın olur bir düğün
Tanrı böyle istemiş
Kullarım gülsün demiş

Taa milattan bu yana
Acırlar ağlayana
Hayat dudaklarda mey
Yaşamak ne güzel şey

NILUFER ELEM ACI VE KEDER - YouTube

Allah sabırlar versin canım ya.... gırgır şamataya vuruyoruz ama neler var hayat da bana yazmıştın hatırla acısı da var tatlısı da ...hayat ne yapacağı hiç belli olmaz.

Sen güçlü kadınsın dik duru arkadaşına destek olursun Çok öptüm seni sarı şeker sıkma canını bak üzüntü hastalık getiriyormuş doktor öyle dedi

Teşekkür ederim Jelesec.Ben de öpüyorum seni.Malesef tek msj gönderebildim.Bekleyemiyorum çok yorgunum yatacağım birazdan.Sabah erken gideceğim arkadaşımın yanına.Merak etmeyin niye yokum diye Sevgi sağlık ve güzel günlerde görüşmek ümidi ile herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…