güzelim işler güçler nasıl? köşeyi döndün vallahi paraları nereye gömüyon söyle de biraz içinden alayım
hahaha ya sorma keskeparalarI biliyosun bir yerden kazanIp öbür yerden estetige gömüyom....
ne zaman geliyorsun canım? hala tarih belli değil galiba?
eeeee Kartopum sende amma meraklısın yahuinsanın başına ne gelirse meraktan gelir dermişim dur özelden yazıyorum buradan yazmayayım seven olduğu kadar çekemeyen de var nazara gelirim
ya bu nasıl bir hayat abi? sabah mevlütşimdi doğum günü partisi akşama miğros sonra köpekleri gezdirme zor anam senin hayatın birde araya bukadar estetik sığdır vallahi bravo
movenius sanırım kardiyo için kaçtı..ayakları kıçına vuruyordur şimdisucuk gibi olur jillian sayesinde..
adacım ya benim de teknik bi mesele diyelim girememe sebebime..neyseki ben daha teknik çıktım, çözdüm meseleyi
doğru bildinayaklarım kıçıma vuruyodu dilimde dışarı sarkarken jillian deli gibi do you have one moree do you have one moreeeeeeeeee diye yırtınıyodu
bu arada göğüsler kücülmüs benim kücüktü iyice minicik olmuşlar
hadii? cup ölçüsü mü küçüldü yani? yoksa sırtın zayıflayınca çevre ölçüsü azaldığı için, cm olarak mı küçülmüş görünüyolar?
eneeee,
boşuna ameliyat olduk desenegerçi benim sütyen için doldurmayacak kadar bile küçülse, yine de iri sınıfına girerdi. sporla şimdiki kadar hayatta olamazdı.
Aledaxs selamya sen jıllyına mı başladın ? taş gibi hatunsun hiç gerek yok bebeğim
tamam tamam kızma bak utandım şimdi. özürrrrrrrrrrr
koptum valla
Selam tatlım.Başlamadım ama başlamaya niyet ettim.Kış geldimi gelsin çay gitsin çerez hemen karından haber gelıyor.İleri marşşşş falan diyorlar:)
Çok övdüler çokta başarılı sonuçlar var imrendim.Sende de güzel sonuç vermişti.Denemeye deger.6 ay bitti malum sırada ne var diye karıncalanıyor kafam:)
Araştırmadayım.Arada sizin muhabbetlerede bakıyorum tatliş.
Allah sabırlar versin canım ya.... gırgır şamataya vuruyoruz ama neler var hayat da bana yazmıştın hatırla acısı da var tatlısı da ...hayat ne yapacağı hiç belli olmaz.
Sen güçlü kadınsın dik duru arkadaşına destek olursunÇok öptüm seni sarı şeker sıkma canını bak üzüntü hastalık getiriyormuş doktor öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?