- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
işyerindemi dizi izliyosun
ah canım bu nasıl çalışıyor ben anlamadım başbakan bile daha çok çalışıyor bundanbu ogltkn,dizi izler jilyın yapar dolma sarar miniklere tüm günde k.k.da yazar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım var ya gündelikçiler senden benden (benden derken benim eşten bahsediyorum zira 6.senedir koca parası yiyorum) çooook para kazanıyorlar 100.tl geliyorlar artı kıçlarını öpüyorsun gelsin diye artı 10.tl yol parası vur aylığa ooooo iyi para vilada beni bozar arada kullanıyorum ama çok nadir ben nlglpd gibi ara bezi modundayım hala eski kafa
ooo, benden fazla değil bebeğim...yanılıyorsun bugüne bugün millet vekili maaşının 5 katı kadar aylık gelirim var benim sen ev hanımı moduna girdiğinden beri ekonomiden bayağı uzak kalmışsın
bak bak bak, cımbızladığı cümleye bak
moveniusum, sen nerde çalıştığımı bilmiyosun değil mi:18:
bu arada raporumu burdan veriiim sana..killer abs denendi, sevildi, sayende sonunda baklavalı bi göbeğe kavuşup , seni fotolarla şenlendiriciim inş.
jelesec ameliyat ne oldu? olmadımı daha[/QUOTsağlık nedeniyle olmam gereken bir ameliyat var onu olacağım öncelikle sonra karın germe nasipse
jelesec ameliyat ne oldu? olmadımı daha[/QUOTsağlık nedeniyle olmam gereken bir ameliyat var onu olacağım öncelikle sonra karın germe nasipse
ben karın germeyi biliyordum diğerinden haberim yoktu geçmiş olsun şeker
ben karın germeyi biliyordum diğerinden haberim yoktu geçmiş olsun şeker
sağol canım inşallah geçecek
pişşşşt ogltkn,dizi izliyon bebem?
ya bırak Allah aşkına ya doğrucu davut eşit davran millete kapak yap arkadaşını hemen savun sarı şeker vur patlasın çal oynasın modunda o değilde bu çarşaf niye ütülenir onuda anlamam 1.gece yat hele ki atraksiyon varsa anında kırışacak daha ne gerek var hııııım gerçi nlglpd yaşlı pek atraksiyon olmaz onda
pişşşşt ogltkn,dizi izliyon bebem?
yok be yavrum, sizi bırakıp gidemedim, dün de bölümün ortasında kalmıştım, merak da ediyom bi yandan
yakaladIm sizi:)))
selam kIzlar....
valla bunları okuyup seni aradığında, nassı yüzüne bakıp konuşçan bilmiorum, çk çk ne ayıp, kadının arkasından atıp tutmaya utanmıyon dimi
movenius, canımsın...en ince ve simitsiz bel, taş gibi popo, düm düz karın senin olsun..Tuttuğun altın, bi sonraki kpss sonucun 100 olsun
valla bunları okuyup seni aradığında, nassı yüzüne bakıp konuşçan bilmiorum, çk çk ne ayıp, kadının arkasından atıp tutmaya utanmıyon dimi
movenius, canımsın...en ince ve simitsiz bel, taş gibi popo, düm düz karın senin olsun..Tuttuğun altın, bi sonraki kpss sonucun 100 olsun
hangi dizileri izliyosunuz bakalIm?
hangi dizileri izliyosunuz bakalIm?
aminnnnnnnn :)) ver gazı ver tavan yapayım cardio beni bekler verdin gazı bu gazla bi çırpıda yapar bitiririm
ada naber? yoktun ne zamandır?
gerçi ben de yoktum bu saçma oldu birazz