• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kızım var ya gündelikçiler senden benden (benden derken benim eşten bahsediyorum zira 6.senedir koca parası yiyorum) çooook para kazanıyorlar :34:100.tl geliyorlar artı kıçlarını öpüyorsun gelsin diye :30:artı 10.tl yol parası vur aylığa ooooo iyi para :1: vilada beni bozar arada kullanıyorum ama çok nadir ben nlglpd gibi ara bezi modundayım hala eski kafa:24:

ooo, benden fazla değil bebeğim...yanılıyorsun:51: bugüne bugün millet vekili maaşının 5 katı kadar aylık gelirim var benim:23: sen ev hanımı moduna girdiğinden beri ekonomiden bayağı uzak kalmışsın:ssz:

işyerindemi dizi izliyosun :53:

bak bak bak, cımbızladığı cümleye bak:17:
moveniusum, sen nerde çalıştığımı bilmiyosun değil mi:18:

bu arada raporumu burdan veriiim sana..killer abs denendi, sevildi, sayende sonunda baklavalı bi göbeğe kavuşup , seni fotolarla şenlendiriciim inş.

ooo, benden fazla değil bebeğim...yanılıyorsun:51: bugüne bugün millet vekili maaşının 5 katı kadar aylık gelirim var benim:23: sen ev hanımı moduna girdiğinden beri ekonomiden bayağı uzak kalmışsın:ssz:

bak bak bak, cımbızladığı cümleye bak:17:
moveniusum, sen nerde çalıştığımı bilmiyosun değil mi:18:

bu arada raporumu burdan veriiim sana..killer abs denendi, sevildi, sayende sonunda baklavalı bi göbeğe kavuşup , seni fotolarla şenlendiriciim inş.

bilmiyorum çalıştığın yeri :53:

bende sana level 3 ü yüklüyordum vimeodan :))) kestim biçtim bişiler yaptım videoya ama bilmiyorum nası oldu :D

ya bırak Allah aşkına ya doğrucu davut eşit davran millete kapak yap arkadaşını hemen savun:ssz: sarı şeker vur patlasın çal oynasın modunda :3: o değilde bu çarşaf niye ütülenir onuda anlamam 1.gece yat hele ki atraksiyon varsa anında kırışacak daha ne gerek var :9:hııııım gerçi nlglpd yaşlı pek atraksiyon olmaz onda:9::9::9:

valla bunları okuyup seni aradığında, nassı yüzüne bakıp konuşçan bilmiorum, çk çk ne ayıp, kadının arkasından atıp tutmaya utanmıyon dimi:19:

movenius, canımsın...en ince ve simitsiz bel, taş gibi popo, düm düz karın senin olsun..Tuttuğun altın, bi sonraki kpss sonucun 100 olsun:16:

valla bunları okuyup seni aradığında, nassı yüzüne bakıp konuşçan bilmiorum, çk çk ne ayıp, kadının arkasından atıp tutmaya utanmıyon dimi:19:

movenius, canımsın...en ince ve simitsiz bel, taş gibi popo, düm düz karın senin olsun..Tuttuğun altın, bi sonraki kpss sonucun 100 olsun:16:

aminnnnnnnn :)) ver gazı ver tavan yapayım :52: cardio beni bekler verdin gazı bu gazla bi çırpıda yapar bitiririm

Ay ben site yönetimine söyleyeyim di kaldırsın bu yazdıklarımı bu nlglp okursa dava açar bana:1:

yok sarı şeker genç atraksiyon boldur onda :23:

Back