• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün aile yalvardı..

kızlar ben nişanlımın ailesinin davranışları ve nişanlımın beni dövmesinden sonra nişanı attım. Aradan neredeyse 15 gün geçti ama öyle şeyler oldu ki .. Nişanlım hergün mesaj attı hergün yalvardı ben mesajlara cevap vermeyince ailemi aradı onlara çok pişmanım çok seviyorum vs diye ağlamış . Onlarda terslemiş herkesin kendi yoluna bakması gerektiğini söylemişler . Sonra babası beni aradı herşeye sıfırdan başlayın bitti deme ailenin yanına gelelim oturup konuşalım tatlıya bağlayalım. seni çok seviyo senden vazgeçmiyo eve bile gelmiyo dedi. Ben istemiyorum siz beni zamanında istemiyodunuz ne değişti şimdi dedim . ( bana beni istemdiklerini söylemişlerdi şimdi 180 derece döndüler) Sustu bişey diyemedi . Ertesi gün annesi aradı annemi feryat figan ağlıyor. Kendine bişey yapacak vedalaştı gitti nolur arasın bi defa konuşsun yalvarıırım Allah rızası için vs annem tamam dedi kapattı. Daha önce beni evdn kovduklarında ailem aradığında telefona bile gelmemişlerdi ama onlar gibi vicdansızlık yapmadık ! Ben aradım eski nişanlımı kapalıydı telefonu sonra kardeşi aradı beni onuda çok seviyorum gerçekten çok iyi bi kız. Ağladı falan oda kendine bişey yapcak abla nolur ulaş diyo. Sonra beni aradı nişanlım ağlıyo seviyorum yapamıyorum çok pişmanın benim ailem başka memlekette orda yaşayalım benim aileme uzak olmak istiyosan tamam uzak olalım ama nolur beni bırakma diye ağlıyo yalvarıyo. Bi defa görym seni oraya gelceö dedi ben ailemin yanına gelmiştim.Güvenmeyi çok isterdim bilmiyorum sonuçta severek nişanlandık benim içinde çok zor ama bu duruma getiren kendisi ve ailesi. Sevgi hemen bitmez ama benim onu sevmemem unutmam lazım seni sevmiyorum istemiyorum dedim gelme boşuna orda iş bulur orda dururuz hep dedi. İstediğim herşeyi söylüyo şimdi . Olmaz ben sana güvenmiyorum bitti dedim kapattım . Sonra annesi aradı bende okadar soğumuşum o kadından efendim dedim konuştun mu kızım dedi. Bende evet beni ve ailemi rahatsız edip durmayın artık zamanında düşünseydin oğlunun mutluluğunuda bana iyi davransaydın evden kovmasaydın dedi. Şimdi bunların konuşmanın zamanımı dedi evet zamanı dedim herkes hata ypabilir öfkelendim ondan oldu dedi bende öfkeni kontrol etseydin . Hani senin bitti demenle bitiyodu bak şimdi sen üzülüyosun oğlun üzülüyo . Büyük lokma ye büyük konuşma bundan sonra .ben sana söylym sakın beni isteme ben senin yaptıklarını unutamam anne dmem evine bile gelmem haberin olsun zamanında ayırmk için uğraşıyodun şimdide oğluna sahip çık arayıp durmasın dedim.bişey yaparsa kendine benim kadar sende üzül dedi . Ben üzülmem vicdanda yapmam siz üzülün siz ayırmak istediniz hep bundan sonraki gelininize iyi davranın evden kovmayın oğlun dövmesin ders olsun bunlar size dedim Sen bu kafayla gidersen 9 tane koca değiştirirsin dedi bana .. Okadar sinirlendim ki o an onlar bana herşeyi yapsın ben bırakmym öyle mi olacaktı yani. Ne demek istiyosun sen s... gidin dedim suratına kapattım!! Numaramı değiştrdim 2. Defa belki kızcaksınız imkansız şuanda ama ben ne kadR sevmiyorum desemde seviyorum.. Bunu hiç kimseye itiraf edemiyorum. Bi yolu yok mudr? Bu kadar pişmanlık yalan değildir diye düşünüyorum. Ama aileisni hiç bir zaman görmek istemiyorum!! Benim memleketimde otursAk mutlu olur muyz?? Yada kalbime mi gömeyim..
merhabalar evli ve çocuklu biri olarak asla ama asla dayak yediğin hakaret edildiğin yerde durma derim.okunan bi kitabı defalarca okumanın bi anlamı yok.yeni anlamlar çıkarırsın ama sonuç aynıdır.evlilikte işler daha da zor oluyor.

seni daha nişanlıyken dövüyorsa oooooo evlenince daha neler olmaz karar senin :KK47:

Ya o kadin napar eder gelir evine huzurunu bozar evlenmeyi aklindan sil kadinin konusmasina bakarsan hala ofkesi var sana gecmez canim

Dayak yedim diyosun,nasıl geri dönmeyi düşünebilirsin..
Hadi kendini geçtin madem dönmeyi düşünebilecektin,annesine o lafları neden söyledin..gün gelir yedirirler çünkü o lafları sana..
Bitmiş gitmiş. .Hiç bulaşma. .
Ailesiyle görüşmemek çok mümkün olmaz..evlilik bu..ömür boyu mu görmeyeceksin?hayır..en fazla bir sene sesleri çıkmaz.sonra başlar kocan aileme gidelim unutalım herseyi demeye

Dövmüş seni
Ailesi evden kovmuş
Daha ne olcaktı
Azcık cvp verince kvalide başlamış yine sen bu kafayla çok koca değistirirsin diye
Karakter değişmez
Yoluna bak

adam seni dovmus ya,bundan sonra pisman olsa nolur..
hazir inceldigi yerden kopmus,sakin geri donme

Eski nişanlın da kendine bişey yapmaz
Zarf atmışlar ara diye
Kendine zarar vereceği düşünülen biri zaten sağlıkli değildir

Kopruyu geçince daha beter dayak yersin ...kaynananın istediğini demeyince yine sokmuş seni diliyle demekki her şey numara..kararınla dur ..ölecekse olsun boşver..vadesi yeten gider sen onune bak.

bu aileden kurtulduguna şükret ve sakın dönme .. seni nişanlıyken döven biri evlenince neler yapmazki ..

kızlar ben nişanlımın ailesinin davranışları ve nişanlımın beni dövmesinden sonra nişanı attım. Aradan neredeyse 15 gün geçti ama öyle şeyler oldu ki .. Nişanlım hergün mesaj attı hergün yalvardı ben mesajlara cevap vermeyince ailemi aradı onlara çok pişmanım çok seviyorum vs diye ağlamış . Onlarda terslemiş herkesin kendi yoluna bakması gerektiğini söylemişler . Sonra babası beni aradı herşeye sıfırdan başlayın bitti deme ailenin yanına gelelim oturup konuşalım tatlıya bağlayalım. seni çok seviyo senden vazgeçmiyo eve bile gelmiyo dedi. Ben istemiyorum siz beni zamanında istemiyodunuz ne değişti şimdi dedim . ( bana beni istemdiklerini söylemişlerdi şimdi 180 derece döndüler) Sustu bişey diyemedi . Ertesi gün annesi aradı annemi feryat figan ağlıyor. Kendine bişey yapacak vedalaştı gitti nolur arasın bi defa konuşsun yalvarıırım Allah rızası için vs annem tamam dedi kapattı. Daha önce beni evdn kovduklarında ailem aradığında telefona bile gelmemişlerdi ama onlar gibi vicdansızlık yapmadık ! Ben aradım eski nişanlımı kapalıydı telefonu sonra kardeşi aradı beni onuda çok seviyorum gerçekten çok iyi bi kız. Ağladı falan oda kendine bişey yapcak abla nolur ulaş diyo. Sonra beni aradı nişanlım ağlıyo seviyorum yapamıyorum çok pişmanın benim ailem başka memlekette orda yaşayalım benim aileme uzak olmak istiyosan tamam uzak olalım ama nolur beni bırakma diye ağlıyo yalvarıyo. Bi defa görym seni oraya gelceö dedi ben ailemin yanına gelmiştim.Güvenmeyi çok isterdim bilmiyorum sonuçta severek nişanlandık benim içinde çok zor ama bu duruma getiren kendisi ve ailesi. Sevgi hemen bitmez ama benim onu sevmemem unutmam lazım seni sevmiyorum istemiyorum dedim gelme boşuna orda iş bulur orda dururuz hep dedi. İstediğim herşeyi söylüyo şimdi . Olmaz ben sana güvenmiyorum bitti dedim kapattım . Sonra annesi aradı bende okadar soğumuşum o kadından efendim dedim konuştun mu kızım dedi. Bende evet beni ve ailemi rahatsız edip durmayın artık zamanında düşünseydin oğlunun mutluluğunuda bana iyi davransaydın evden kovmasaydın dedi. Şimdi bunların konuşmanın zamanımı dedi evet zamanı dedim herkes hata ypabilir öfkelendim ondan oldu dedi bende öfkeni kontrol etseydin . Hani senin bitti demenle bitiyodu bak şimdi sen üzülüyosun oğlun üzülüyo . Büyük lokma ye büyük konuşma bundan sonra .ben sana söylym sakın beni isteme ben senin yaptıklarını unutamam anne dmem evine bile gelmem haberin olsun zamanında ayırmk için uğraşıyodun şimdide oğluna sahip çık arayıp durmasın dedim.bişey yaparsa kendine benim kadar sende üzül dedi . Ben üzülmem vicdanda yapmam siz üzülün siz ayırmak istediniz hep bundan sonraki gelininize iyi davranın evden kovmayın oğlun dövmesin ders olsun bunlar size dedim Sen bu kafayla gidersen 9 tane koca değiştirirsin dedi bana .. Okadar sinirlendim ki o an onlar bana herşeyi yapsın ben bırakmym öyle mi olacaktı yani. Ne demek istiyosun sen s... gidin dedim suratına kapattım!! Numaramı değiştrdim 2. Defa belki kızcaksınız imkansız şuanda ama ben ne kadR sevmiyorum desemde seviyorum.. Bunu hiç kimseye itiraf edemiyorum. Bi yolu yok mudr? Bu kadar pişmanlık yalan değildir diye düşünüyorum. Ama aileisni hiç bir zaman görmek istemiyorum!! Benim memleketimde otursAk mutlu olur muyz?? Yada kalbime mi gömeyim..
Olamazssin. Annesi son lafinda ispat etmis bunu.
Ayrica oglu da dovmus seni hem de sadece nisanliyken.
EsimlE ne kabgalarimiz oldu bir
Kere bile elini kaldirmadi bana. Sinirlenip dovse o doverdi bence. Ama iste kendine hakim olan adam belli
Oluyo. Evlenince muhakkak problemler olucak ve seni bir kere divmus adam bence gene dovebilir. Iki ayda kimse deyismez bence.

Aslında konu başlığı, bütün aile yalvardı dan ziyade, Bütün aile birleşip, başımı yakmaya çalıştı olmalıydı. Çünkü anlaşılan amaç, hatadan dönmek değil, hatanın dibine itmek.

Oğlunun hevesi gaçene kadar alırlar sonra da bi bahane edip kapıla koyarlar ..bunları söyledikten sonra onların yaptıklarıyla sizden aile olmaz.. uzak olsanda onlar hep hayatında olacak... tükürdüğünü yalama yanarsın..

Ben bu ayrılınca kendine bir şey yapmakla duygu sömürüsü yapanları anlamıyorum.Çok büyük acizlik ve zayıflık yani duygu sömürüsünden başka bir şey değil.Bir kere bu şekilde yaklaşmışlar başta bu çok yanlış sizi düşündüklerinden değil yani evlatları kendine bir şey yapacak korkusuyla arıyorlar sizi.Gerçekten pişman oldukları için değil yani.

Ayrıca nerede oturursanız oturun bir şekilde burunlarını sokarlar hayatınıza o aile.Daha nişanlıyken neler yapmışlar evlendikten sonra neler yapmazlar.Hiç olmadı bayramlarda düğünlerde veya doğumda bir araya geleceksiniz.Ve kayınvalide adayı da o dediğiniz lafı ömür boyu sizin başınıza kaklar yani o kişilikte biri olduğu izlenimi edindim ben.Ha o lafı ettim diye de sakın pişmanlık duymayın bence çünkü karşıdaki hak etmiş sonuna kadar.

Sevgi konusuna gelince evet her şeye rağmen seviyor olabilirsiniz saygı duyuyorum elbette elinizde olmayabilir.Ama şunu unutmayın kimse vazgeçilmez değildir.Evlilikte sevginin en önemli faktör olduğunu düşünmüyorum ayrıca saygılı merhamet vicdan vs. gibi kavramlar çok daha önemli bence.Size daha nişanlıyken el kaldırmaya cesaret eden bir insanında bu özellikleri taşıdığını düşünmüyorum.Evet pişman olmuş olabilir ama huy çıkar can çıkmaz derler.Şiddete meyilli bir insan demek ki bunu iyi düşünün.

Bir de şu var evlendikten sonra herkesin ailesini kıymete biniyor ben bunu gözlemledim hep evliliklerde.Ailesiyle bekarken fazla görüşmeyen insanlar bile anam babam diye kıymete bindiriyor.O nedenle ilerde ailesiyle çok fazla yüz göz olabilirsiniz.Kısaca ben olumsuz çok fazla şey gördüm.Sevginizin tüm bu olumsuzlukları aşabileceğini düşünmüyorum.Eğer yeterince güçlü olursanız unutabilirsiniz umarım karşınıza çok daha iyi vicdanlı merhametli insanlar çıkar.

daha nişanlıyken seni dövmüş, ailesi seni istememiş, evden kovmuş(demek ogullarından bu cesareti almışlar), aileni muhatap almamışlar, herif arkanda durmayı bırak daha beter davranmış.. bunlar normal davranıslar mı? pacası tutustu da ondan aglayıp yalvarıyor.. düzeltecek olan, zaten bastan bu kadar azıtmazdı.. karakteri bu demek ki, karakter de degişmez ne yazık ki.. ayrılmışsın, gercek yuzlerini görmüş kurtulmuşsun bi bakıma.. simdi ne bu kaşınman?

O kadar şey yaşanmış üstelik nisanliyken seni dövmüş.bunun hiçbir açıklaması olamaz.Sen de çok güzel ağızlarının payını vermişsin,dönersen çok saçma bir hareket olacak.sakın ama sakın dönme

Back