kızlar ben nişanlımın ailesinin davranışları ve nişanlımın beni dövmesinden sonra nişanı attım. Aradan neredeyse 15 gün geçti ama öyle şeyler oldu ki .. Nişanlım hergün mesaj attı hergün yalvardı ben mesajlara cevap vermeyince ailemi aradı onlara çok pişmanım çok seviyorum vs diye ağlamış . Onlarda terslemiş herkesin kendi yoluna bakması gerektiğini söylemişler . Sonra babası beni aradı herşeye sıfırdan başlayın bitti deme ailenin yanına gelelim oturup konuşalım tatlıya bağlayalım. seni çok seviyo senden vazgeçmiyo eve bile gelmiyo dedi. Ben istemiyorum siz beni zamanında istemiyodunuz ne değişti şimdi dedim . ( bana beni istemdiklerini söylemişlerdi şimdi 180 derece döndüler) Sustu bişey diyemedi . Ertesi gün annesi aradı annemi feryat figan ağlıyor. Kendine bişey yapacak vedalaştı gitti nolur arasın bi defa konuşsun yalvarıırım Allah rızası için vs annem tamam dedi kapattı. Daha önce beni evdn kovduklarında ailem aradığında telefona bile gelmemişlerdi ama onlar gibi vicdansızlık yapmadık ! Ben aradım eski nişanlımı kapalıydı telefonu sonra kardeşi aradı beni onuda çok seviyorum gerçekten çok iyi bi kız. Ağladı falan oda kendine bişey yapcak abla nolur ulaş diyo. Sonra beni aradı nişanlım ağlıyo seviyorum yapamıyorum çok pişmanın benim ailem başka memlekette orda yaşayalım benim aileme uzak olmak istiyosan tamam uzak olalım ama nolur beni bırakma diye ağlıyo yalvarıyo. Bi defa görym seni oraya gelceö dedi ben ailemin yanına gelmiştim.Güvenmeyi çok isterdim bilmiyorum sonuçta severek nişanlandık benim içinde çok zor ama bu duruma getiren kendisi ve ailesi. Sevgi hemen bitmez ama benim onu sevmemem unutmam lazım seni sevmiyorum istemiyorum dedim gelme boşuna orda iş bulur orda dururuz hep dedi. İstediğim herşeyi söylüyo şimdi . Olmaz ben sana güvenmiyorum bitti dedim kapattım . Sonra annesi aradı bende okadar soğumuşum o kadından efendim dedim konuştun mu kızım dedi. Bende evet beni ve ailemi rahatsız edip durmayın artık zamanında düşünseydin oğlunun mutluluğunuda bana iyi davransaydın evden kovmasaydın dedi. Şimdi bunların konuşmanın zamanımı dedi evet zamanı dedim herkes hata ypabilir öfkelendim ondan oldu dedi bende öfkeni kontrol etseydin . Hani senin bitti demenle bitiyodu bak şimdi sen üzülüyosun oğlun üzülüyo . Büyük lokma ye büyük konuşma bundan sonra .ben sana söylym sakın beni isteme ben senin yaptıklarını unutamam anne dmem evine bile gelmem haberin olsun zamanında ayırmk için uğraşıyodun şimdide oğluna sahip çık arayıp durmasın dedim.bişey yaparsa kendine benim kadar sende üzül dedi . Ben üzülmem vicdanda yapmam siz üzülün siz ayırmak istediniz hep bundan sonraki gelininize iyi davranın evden kovmayın oğlun dövmesin ders olsun bunlar size dedim Sen bu kafayla gidersen 9 tane koca değiştirirsin dedi bana .. Okadar sinirlendim ki o an onlar bana herşeyi yapsın ben bırakmym öyle mi olacaktı yani. Ne demek istiyosun sen s... gidin dedim suratına kapattım!! Numaramı değiştrdim 2. Defa belki kızcaksınız imkansız şuanda ama ben ne kadR sevmiyorum desemde seviyorum.. Bunu hiç kimseye itiraf edemiyorum. Bi yolu yok mudr? Bu kadar pişmanlık yalan değildir diye düşünüyorum. Ama aileisni hiç bir zaman görmek istemiyorum!! Benim memleketimde otursAk mutlu olur muyz?? Yada kalbime mi gömeyim..