• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün aile yalvardı..

çok yüz göz olunmuş.
bu saatten sonra olsada işinız ras gitmez...

Annesi ogluna üzülüyor diye yalvarmis ama sonunda gercek yüzünü yine göstermis ..

Seni döven biriyle mutlu olamazsin , isterse dünyanin bir ucuna tasinin yinede bu Ailele muhatap olacaksiniz ve mutlu olacaginizi sanmiyorum..

Karsrli durman güzel , Kararindan asla vazgecme..

canm bak ben 20 yasındayım 2 senelık evlıyım bastan tamam gorusmem etmem der sonra kıymetlı olur aılesı bnmde basıma geldı ayrıca dovdu dıyosun evlendıkten snra daha cok seyler yasanıyo bu sefer yıne yaparsa daha mutsz olursan nolcak nişanlıykn dovduyse evlennce ohooooooooo

ailesi pişman falan değil annesinin son laflarından gayet belli sadece çok sevgili oğullarına bişe olacak korkusuyla sana dadanmışlar hepsi bu
ve nişanlın şimdiki sözlerine inanma yarın öbür gün evlendiğinde max. 1 sene sonra seni ailesiyle görüştürmeye zorlayacak emin ol ayrıca daha nişanlıyken seni döven adam evliyken neler yapmaz
yapma arkadaşım bu kadar kararlı bi duruş sergilemişsin sakın geri dönme çok mutsuz olursun evet seviyorsun belki ama o sevgi, bu dayaklar, ailesinin bu tavırları devam ettiği sürece nefrete döner cehennem azabı yaşarsın

valla sizin ne yaptığınız ne istediğiniz belli deil kötü söz konuşup onlar gibi olmuşsunuz geri dönüş mü ? dönün dönün nasılsa evlenince boşanamaz bu kız diyip sana her trülü hakareti ederler yolunuza devam edin yeni insanlara yönelin . yaşadıklarınızdan da ders alın hiçbir suç tek taraflı deildir...

valla sizin ne yaptığınız ne istediğiniz belli deil kötü söz konuşup onlar gibi olmuşsunuz geri dönüş mü ? dönün dönün nasılsa evlenince boşanamaz bu kız diyip sana her trülü hakareti ederler yolunuza devam edin yeni insanlara yönelin . yaşadıklarınızdan da ders alın hiçbir suç tek taraflı deildir...

cnm bitmişken bitsin tekrar deneme sakın.. şimdi hırs yapmıştır o da aşk zannediyordur ama sana ulaştıgında yani evlendiğinde bu büyü de bu ağlama sızlama da bitecek.. sakın kanma en baştan seviyesizlik olmuş tekrarı gelir inan.. onlara karşı konuşmaların çok güzel olmuş bu konumunu sakın değiştirme benden tavsiye..

1 gün 2 gün kus kalır çocuk olur gotursem getiricem, gelecekler gidecekler diye evre çevre döver seni o zaman yanın bebegin le baba evine dönmek okadar kolay olmaz. .Seviyorum la olmuyo işte nisanliyken en dövmeye cesaret eden ilerde... aklını başına al aman diyim

ne dememizi bekliyorsun
öldürünceye kadar yolu var barış kızım gör gününü dememizi mi?

çocuğun ailesi şikayetçi olunca çark etmiş bence aldanma onlara o kadar dediğim dedik kadından seni ha deyince kabullenmesini bekleme...
ayrıca ilk fırsatta senin sırrını ailene verip tehdit eden kişiye nasıl ne şekil de güvenmek istiyorsun ?
"aileci olan bir çocuk seni şiddetli dövüp arabadan iten bir adam " böyle bir insana böyle bir aileye güvenerek lades yapmak istersen senbilirsin, nasipten öte köy yok

Ne guzel kararlisin dicektim don cunlelerini okuyana kadar.

Bak tatlim pisman olma. O ve ailesiyle mutlu olamazsin. Acitasyon yapiyorlar. Alana kadar ayiya dayi deme olayi. Soz meclisten disari. Simdi yıkayıp yaglicaklar nikahi basinca nisanlin eski haline donecek. Yetmiyecek ailesi de burnundan fitil fitil getirecek.

Dunyada baska erkek mi yok. Yine seversin. Nisanliyken doven evlinince dovmeyecek mi? Huy değişmez, karakter hic degismez. Lafinin arkasında dur, kendi aileni de üzme.

kızlar ben nişanlımın ailesinin davranışları ve nişanlımın beni dövmesinden sonra nişanı attım. Aradan neredeyse 15 gün geçti ama öyle şeyler oldu ki .. Nişanlım hergün mesaj attı hergün yalvardı ben mesajlara cevap vermeyince ailemi aradı onlara çok pişmanım çok seviyorum vs diye ağlamış . Onlarda terslemiş herkesin kendi yoluna bakması gerektiğini söylemişler . Sonra babası beni aradı herşeye sıfırdan başlayın bitti deme ailenin yanına gelelim oturup konuşalım tatlıya bağlayalım. seni çok seviyo senden vazgeçmiyo eve bile gelmiyo dedi. Ben istemiyorum siz beni zamanında istemiyodunuz ne değişti şimdi dedim . ( bana beni istemdiklerini söylemişlerdi şimdi 180 derece döndüler) Sustu bişey diyemedi . Ertesi gün annesi aradı annemi feryat figan ağlıyor. Kendine bişey yapacak vedalaştı gitti nolur arasın bi defa konuşsun yalvarıırım Allah rızası için vs annem tamam dedi kapattı. Daha önce beni evdn kovduklarında ailem aradığında telefona bile gelmemişlerdi ama onlar gibi vicdansızlık yapmadık ! Ben aradım eski nişanlımı kapalıydı telefonu sonra kardeşi aradı beni onuda çok seviyorum gerçekten çok iyi bi kız. Ağladı falan oda kendine bişey yapcak abla nolur ulaş diyo. Sonra beni aradı nişanlım ağlıyo seviyorum yapamıyorum çok pişmanın benim ailem başka memlekette orda yaşayalım benim aileme uzak olmak istiyosan tamam uzak olalım ama nolur beni bırakma diye ağlıyo yalvarıyo. Bi defa görym seni oraya gelceö dedi ben ailemin yanına gelmiştim.Güvenmeyi çok isterdim bilmiyorum sonuçta severek nişanlandık benim içinde çok zor ama bu duruma getiren kendisi ve ailesi. Sevgi hemen bitmez ama benim onu sevmemem unutmam lazım seni sevmiyorum istemiyorum dedim gelme boşuna orda iş bulur orda dururuz hep dedi. İstediğim herşeyi söylüyo şimdi . Olmaz ben sana güvenmiyorum bitti dedim kapattım . Sonra annesi aradı bende okadar soğumuşum o kadından efendim dedim konuştun mu kızım dedi. Bende evet beni ve ailemi rahatsız edip durmayın artık zamanında düşünseydin oğlunun mutluluğunuda bana iyi davransaydın evden kovmasaydın dedi. Şimdi bunların konuşmanın zamanımı dedi evet zamanı dedim herkes hata ypabilir öfkelendim ondan oldu dedi bende öfkeni kontrol etseydin . Hani senin bitti demenle bitiyodu bak şimdi sen üzülüyosun oğlun üzülüyo . Büyük lokma ye büyük konuşma bundan sonra .ben sana söylym sakın beni isteme ben senin yaptıklarını unutamam anne dmem evine bile gelmem haberin olsun zamanında ayırmk için uğraşıyodun şimdide oğluna sahip çık arayıp durmasın dedim.bişey yaparsa kendine benim kadar sende üzül dedi . Ben üzülmem vicdanda yapmam siz üzülün siz ayırmak istediniz hep bundan sonraki gelininize iyi davranın evden kovmayın oğlun dövmesin ders olsun bunlar size dedim Sen bu kafayla gidersen 9 tane koca değiştirirsin dedi bana .. Okadar sinirlendim ki o an onlar bana herşeyi yapsın ben bırakmym öyle mi olacaktı yani. Ne demek istiyosun sen s... gidin dedim suratına kapattım!! Numaramı değiştrdim 2. Defa belki kızcaksınız imkansız şuanda ama ben ne kadR sevmiyorum desemde seviyorum.. Bunu hiç kimseye itiraf edemiyorum. Bi yolu yok mudr? Bu kadar pişmanlık yalan değildir diye düşünüyorum. Ama aileisni hiç bir zaman görmek istemiyorum!! Benim memleketimde otursAk mutlu olur muyz?? Yada kalbime mi gömeyim..

ben senin şu ana kadarki duruşunu çok taktir ettim
keşke tüm kadınlar, böyle ezildiklerinde senin gibi dur diyebilse
kafanın karışık olması da normal, sevmişsin neticede ama sen çok daha iyilerini hakediyorsun, ailen de öyle!

hayatta herkesin 2. bir şansı hakettiğini düşünenlerdenim fakat bu öyle bir konu değil
bence, tekrar barışma olayı, çok çok büyük bir risk, geleceğin üzerine alacağın büyük bir risk

öncelikle birçok arkadaşımın yazdığı gibi kayınvaliden yüzünü bir kez daha göstermiş, değişmeyeceğini kanıtlamış = "bu kafayla 9 koca değiştirirsin". O kadın değişmez, aksine bugün yaşadıklarını ileride iyice yansıtır sana. Zaten ailene de saygı duymadıkları ortada.

evlendiğini varsay
ailen bunları yaşamış ve bu kadar üzülmüşken, tekrar sorun yaşarsan boşanmaktan korkarsın aileni bir kez daha üzmemek için
hele ki çocuğun olursa, eşin "nasıl olsa boşanamaz" diyerek, kendi kişiliğine geri dönebilir, hayatın çok ama çok zor olabilir

bence bir kadına vurabilen bir erkek kolay kolay değişmez, bir terkedilmeyle değişmez
seni avucunun içine aldığını düşündüğü an özüne geri döner
daha nişanlıyken seni dövmeye cesaret edebilen, vicdanı sızlamayan bir adam, seni avucunun içinde bildiğinde çok daha fazlasını yapabilir
çocuklarını da dövebilir

bence şu anda nişanlının üzüldüğü tek şey "seni kaybetmiş" olmak. "şiddet uyguladığı için" üzüldüğüne inanmıyorum, "ben ne vicdansızmışım" dediğine de zannetmiyorum

ayrıca, seni dövmüş, kendine zarar vermeyi düşünmüş, bence ciddi anlamda psikolojisi bozuk

gerçekten, geleceğin üzerine böyle bir risk almak istiyor musun? hazır incelmişken, ilk ayrılık acısı atlatılmışken, inceldiği yerden kopması daha iyi hissettirmiyor mu?

Arkadaşım sen bu aile ile yapamazsın.
Kadın dönmeyeceğini anlayınca anında zehir kusmaya başlamış.
Siz uzayda o dünyada olsa yine bulaşır size.
Gençliğinize zamanınıza yazık. Üstelik döven bir adama harcanan zaman.

Böyle bir kişi ile evlenme kararı almamalısınız, nişanlınızdan ayrılmak en doğru yol olur ancak belirtmeden geçemeyeceğim. Ne olursa olsun karşınızda "sizi sevdiğine inanan ve kendine zarar vermesinden korkan" bir anne var ve onunla bu denli olumsuz ve kırıcı konuşmanızı doğru bulmadım. Nişlanlınız ile oturup evinize yakın bir yerde veya ialenizden biri yanınızda iken konuşabilir, bu işin olamayacağını, bu saatten sonra mutlu olamayacağınızı düzgün bir dille anlatmanızı beklerdim. Ayrıca annesine geçmişte yaşananları yüzüne vurarak ve canını acıtarak yaklaşmak yerine, teyzecim oğlunuzla konuştum, olamayacağını anlattım, ne yaşandıysa yaşandı, ben çok kırıldm yıprandım bu işi burada noktalamak ve daha fazla kırılmamak istiyorum. Bu saatten sonra herkes kendi yoluna bakmalı... Herles hatalarından ders almalı diye düşünüyorum. Allah herkese hayırlı yazılar yazsın deseydiniz keşke...

Açıkçası hepsini okumadım. Dövmesinden sonra gelen telefona 'beni istemiyordunuz' demeniz kadınlık gururuna hiç yakışmıyor. Adam seni dövmüş sen hala beni istemiyordunuz diyorsun. Yapmayın Allah aşkına biraz kendi bedeninize saygınız olsun. Beni dövdü istemiyorum artık demeniz yeterliydi.

kızlar ben nişanlımın ailesinin davranışları ve nişanlımın beni dövmesinden sonra nişanı attım. Aradan neredeyse 15 gün geçti ama öyle şeyler oldu ki .. Nişanlım hergün mesaj attı hergün yalvardı ben mesajlara cevap vermeyince ailemi aradı onlara çok pişmanım çok seviyorum vs diye ağlamış . Onlarda terslemiş herkesin kendi yoluna bakması gerektiğini söylemişler . Sonra babası beni aradı herşeye sıfırdan başlayın bitti deme ailenin yanına gelelim oturup konuşalım tatlıya bağlayalım. seni çok seviyo senden vazgeçmiyo eve bile gelmiyo dedi. Ben istemiyorum siz beni zamanında istemiyodunuz ne değişti şimdi dedim . ( bana beni istemdiklerini söylemişlerdi şimdi 180 derece döndüler) Sustu bişey diyemedi . Ertesi gün annesi aradı annemi feryat figan ağlıyor. Kendine bişey yapacak vedalaştı gitti nolur arasın bi defa konuşsun yalvarıırım Allah rızası için vs annem tamam dedi kapattı. Daha önce beni evdn kovduklarında ailem aradığında telefona bile gelmemişlerdi ama onlar gibi vicdansızlık yapmadık ! Ben aradım eski nişanlımı kapalıydı telefonu sonra kardeşi aradı beni onuda çok seviyorum gerçekten çok iyi bi kız. Ağladı falan oda kendine bişey yapcak abla nolur ulaş diyo. Sonra beni aradı nişanlım ağlıyo seviyorum yapamıyorum çok pişmanın benim ailem başka memlekette orda yaşayalım benim aileme uzak olmak istiyosan tamam uzak olalım ama nolur beni bırakma diye ağlıyo yalvarıyo. Bi defa görym seni oraya gelceö dedi ben ailemin yanına gelmiştim.Güvenmeyi çok isterdim bilmiyorum sonuçta severek nişanlandık benim içinde çok zor ama bu duruma getiren kendisi ve ailesi. Sevgi hemen bitmez ama benim onu sevmemem unutmam lazım seni sevmiyorum istemiyorum dedim gelme boşuna orda iş bulur orda dururuz hep dedi. İstediğim herşeyi söylüyo şimdi . Olmaz ben sana güvenmiyorum bitti dedim kapattım . Sonra annesi aradı bende okadar soğumuşum o kadından efendim dedim konuştun mu kızım dedi. Bende evet beni ve ailemi rahatsız edip durmayın artık zamanında düşünseydin oğlunun mutluluğunuda bana iyi davransaydın evden kovmasaydın dedi. Şimdi bunların konuşmanın zamanımı dedi evet zamanı dedim herkes hata ypabilir öfkelendim ondan oldu dedi bende öfkeni kontrol etseydin . Hani senin bitti demenle bitiyodu bak şimdi sen üzülüyosun oğlun üzülüyo . Büyük lokma ye büyük konuşma bundan sonra .ben sana söylym sakın beni isteme ben senin yaptıklarını unutamam anne dmem evine bile gelmem haberin olsun zamanında ayırmk için uğraşıyodun şimdide oğluna sahip çık arayıp durmasın dedim.bişey yaparsa kendine benim kadar sende üzül dedi . Ben üzülmem vicdanda yapmam siz üzülün siz ayırmak istediniz hep bundan sonraki gelininize iyi davranın evden kovmayın oğlun dövmesin ders olsun bunlar size dedim Sen bu kafayla gidersen 9 tane koca değiştirirsin dedi bana .. Okadar sinirlendim ki o an onlar bana herşeyi yapsın ben bırakmym öyle mi olacaktı yani. Ne demek istiyosun sen s... gidin dedim suratına kapattım!! Numaramı değiştrdim 2. Defa belki kızcaksınız imkansız şuanda ama ben ne kadR sevmiyorum desemde seviyorum.. Bunu hiç kimseye itiraf edemiyorum. Bi yolu yok mudr? Bu kadar pişmanlık yalan değildir diye düşünüyorum. Ama aileisni hiç bir zaman görmek istemiyorum!! Benim memleketimde otursAk mutlu olur muyz?? Yada kalbime mi gömeyim..
Iyi yaptin aferin sana nişanliyken döverse evliyken ne yapar artik düsünmek bile istemiyorum.hem eski kv sana degil ogluna üzüldügü icin kendine birsey yapar korkusundan aradi seni. Hic uğraşma nr degistirmisin untup gidersin.. işte kacan kovalanir zamaninda bilseydi kiymetini...

Böyle bir kişi ile evlenme kararı almamalısınız, nişanlınızdan ayrılmak en doğru yol olur ancak belirtmeden geçemeyeceğim. Ne olursa olsun karşınızda "sizi sevdiğine inanan ve kendine zarar vermesinden korkan" bir anne var ve onunla bu denli olumsuz ve kırıcı konuşmanızı doğru bulmadım. Nişlanlınız ile oturup evinize yakın bir yerde veya ialenizden biri yanınızda iken konuşabilir, bu işin olamayacağını, bu saatten sonra mutlu olamayacağınızı düzgün bir dille anlatmanızı beklerdim. Ayrıca annesine geçmişte yaşananları yüzüne vurarak ve canını acıtarak yaklaşmak yerine, teyzecim oğlunuzla konuştum, olamayacağını anlattım, ne yaşandıysa yaşandı, ben çok kırıldm yıprandım bu işi burada noktalamak ve daha fazla kırılmamak istiyorum. Bu saatten sonra herkes kendi yoluna bakmalı... Herles hatalarından ders almalı diye düşünüyorum. Allah herkese hayırlı yazılar yazsın deseydiniz keşke...

kesinlikle katılmıyorum
eğer barışma niyeti yoksa yüzyüze konuşmak hiç doğru değil
karşılıklı tüm duyguların depreşmesine ve mantığın devredışı kalmasına sebep olabilir
ayrıca, o adam yani nişanlı karşılıklı oturup düzgün düzgün konuşmayı haketmiyor, zaten o şekilde laftan almayacağı da ortada

adamın ailesi, konu sahibine de, ailesine de yapmadığını bırakmamış zaten
istediği kadar anne olsun
konu sahibi bir anne evladı değil miydi evden kovulurken, dayak yerken
o zaman neredeydi şu anda oğlu için endişe eden anne???

Yarisina kadar okudum. Seni nisanliyken dovdu. Evlenince burnunu kirar aglar. Sonra ceneni kirar yine aglar. Falan falan.
Bitmiş gitmiş bişey boşanmaktan iyidir.
Allah yolunu açık etsin inşallah

Daha nisanliyken dovmus birine asla guvenme ilerde karnin burnundayken seni sonra da cocugunu dover aman aklini basina topla sevgi ask bi yere kadar

Hepsini okumadım ama KV feryat figan annemi aramış kısmı vardı amann haa nişanlıyken döven adam evliyken neler yapar hele KV adayı nişanlı iken yüzünü gösterdiyse bide üstüne ağlama yalvarma varsa aslaaa inanma KV pişman olup ağlamaz ve değişmez kaç yaşında kadın hemen değişir mi ....sakın sakın sakın

Back