• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün aile yalvardı..

Öncelikle ağzına sağlık diyorum! Ama soruna gelecek olursak Daha nişanlı iken şiddet uygulamış! Şiddeti hiçbir zaman haklı göremem ama bu kadar erken sinirlerine hakim olamaması çok bozuk bir psikolojisi olduğunu gösteriyor.
Şu anda yaptığı saçmalıklar da bunun ıspatı zaten. Şiddet gösterecek kadar nefret ettiği bir insan için canını gözden çıkarmış!
Kesinlikle uzak dur derim karakteri oturmamış ne anasının ne kendisinin.
Hatır gönül için evlenemezsin ne ektiyse ailecek biçsinler şimdi!

Dovdu kelimesini acarmisn?
Neler yapti?
Nasil gelisti olaylar?

Annesine s..gidin bile demişsin bu raddeye gelinmiş sence oluru var mı, ailemi sildim dedi evlendiniz diyelim, sence kaç sene sürecek o silme, anne sütünden bir girer hakkından bir çıkar, görüşmeye başlayınca da ohooo çile bülbülüm çile

sakın geri dönme manyakmısın nesin senin ailenin yanıdada olmaz başka yerdede olmaz nişanlıyken döven adam evlenince rahat rahat döver hiç ses bile çıkaramazsın boşver kız bekar adamsın daha iyileri çıkar karşına bu adamla ömür geçmez şimdi nişanlıdan ayrıldı olursun bu problem degil ama kocadan ayrılmak daha zor vede sıkıntılı ayrılmayan biri olarak söylüyorum

Ahhh bende o kadar istiyorum ki bana böyle yalvarsınlar pişman olsunlarr da bende zevkle reddediyimmm :KK48: ama içim kan ağlıyo o ayrı tabi :cry:

Geri dönmüş gibisin .Dönersen de sen bilirsin senin hayatın . Seviyorum diyorsan bir şey diyemem . :KK17:Diğer konularını hatırlıyorum . Şikayet etmiştin galiba . Dönmek sana mantıklı geliyorsa . Ailesi de seni boşuna aglayarak aramaz gerçekten zor durumdalar belli ki . :KK14:Genel olarak diğer pek çok arkadaşa katılsam da sizin zaten en başından zor bir ilişkiniz varmış . Bence bir bayana şaka ile de olsa bir tokat dahi atılamaz .:KK11:

Aman dayak atan insan sevilir mi ne yapacaksın onun gibisini birden evlenince kin tutar bu kişi sana bana zamanında bunu yaptın diye

kesinlikle katılmıyorum
eğer barışma niyeti yoksa yüzyüze konuşmak hiç doğru değil
karşılıklı tüm duyguların depreşmesine ve mantığın devredışı kalmasına sebep olabilir
ayrıca, o adam yani nişanlı karşılıklı oturup düzgün düzgün konuşmayı haketmiyor, zaten o şekilde laftan almayacağı da ortada

adamın ailesi, konu sahibine de, ailesine de yapmadığını bırakmamış zaten
istediği kadar anne olsun
konu sahibi bir anne evladı değil miydi evden kovulurken, dayak yerken
o zaman neredeydi şu anda oğlu için endişe eden anne???

Ben de bir insanın karakterinin, olaylara verdiği tepkinin karşınızdaki insanlarla ilgili olmadığını düşünüyorum. O insanla devam etmemesi gerektiği yönündeki düşüncemi tekrar etmek isterim. Nişanlısı ile görüşmek de istemeyebilir ancak ne olursa olsun evden kovulmuş bile olsa size tüm gururunu bırakıp evladı için yalvarırcasına yardım isteyen bir kişiye böyle davranılmaması gerektiğini düşünüyorum.... Karşınızdaki hak etmese bile siz kavgacı olmamalısınız, daha asil durabilirdiniz.
Kararlı olun, net olun ama kırmadan dökmeden anlatın... hayata bakış açısıdır bu....

Kadınları anlamak gerçekten zor...

Diyelim ki gerçekten değişti, yediğin dayağı nasıl unutacaksın? Bunun bir bedeli olmasın mı yani? Ayrıca ne oldu da değişti? Doğruyu yanlışı ayırt edebilmesi için illa ki onu bırakman mı şarttı?

Bir de dayak olayını geçtim, psikolojisi normal bir insan gibi de gelmedi bana. Nişan attın diye intihar eşiğine gelmek de sağlıklı bir davranış değil. Her tartışmada melankoliye mi bağlayacak yani? Bu arabesk tavırlar bile ona dönmemen için yeterli bir sebep bence.

Insan sevdigine nasil kiyar yaaa..
Benimki beni yerden yere vurcak agzimi gozumu dagiticak buyuk konusmim ama nasil severim ki onu hala..
Insanin aklina hep o siddet sahnesi gelmez mi:KK43:

Cok kotu seyler yasatmis size nisanliniz..
Ailesi de evden kovarken hic mi mudahale etmedi, siz kimi kovuyorsunuz demedi..
Simdi aglasa ne fayda.. gozunun icine bakmasi gerekirken hic yapilir mi bunlar..

Bu saatten sonra olmayacagini dusunuyorum ben, fazlasiyla yuzgoz olunmus..
Siz de agzinizi cok bozmussunuz, olmamis.

Şimdi sana el kaldıran eşiyken neler yapar kim bilir karra vermen zor senıde anlıyorum Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar düzelttım zaten telefondan giriyorum devamlı reklamlar çıldırtıyor tekrr kusura bakmayın

zaten sizin ayrilma sebebiniz ailesi degil sizi dovmesi ..degilmi?

Back
X