- Konu Sahibi rumeysacglar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım da çizgi yok yaa arada midem bulanıyo dünden beri kasıklarım ağrıyo bazen göğsüme sancı giriyo. Pazara kadar test yapmayacamNaptın yaptın mı bende leke yok bişey yok şuan
Ben son 3 gün kala yaptım da hep silik hala yanlış mıdır diye kahverengi leke gelmiş yine ama pıhtı hiç yokYaptım da çizgi yok yaa arada midem bulanıyo dünden beri kasıklarım ağrıyo bazen göğsüme sancı giriyo. Pazara kadar test yapmayacam
Biraz önceki net cekememissim bak bi vallahi test gururumla inşallah oynamiyodur bende bulantı yok sol kasık hafif ağriyor göğüs hassasiyeti iyice arttiYaptım da çizgi yok yaa arada midem bulanıyo dünden beri kasıklarım ağrıyo bazen göğsüme sancı giriyo. Pazara kadar test yapmayacam
Abla düzelecek mi yoksa kayıplar kalıcı mı?Merhaba,
13 Ocak 2025 tarihinde yapılan güncelleme sonrasında öngörülemeyen sorunlar yaşanması sebebi ile sistem 13 Ocak 2025 tarihine geri dönmüştür. Bu sebeple 13/30 Ocak 2025 tarihleri arasında yeni üyelikler, yapılan paylaşımlar ve profil güncellemelerinde kayıplar yaşanmıştır. Problemin tekrar yaşanmaması için önlemler alınmış olup yaşanan aksaklık için özür dileriz.
Kadınlar Kulübü
Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi
Yine açınAh bilseydim yok olacağını 13 ocak ile 30 ocak arasında konu açardım
Mune abla akışta geri dönmeyecegini açıkladi mesajlarin teknik bir sorun olmuş.Kızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
Bu aralar çok Black Mirror izlediğim için bi değişik oldum. Ah bilseydim 13-30ocak arasında neler yapardım neler, ah ne güzel konular açardım buradaMerhaba,
13 Ocak 2025 tarihinde yapılan güncelleme sonrasında öngörülemeyen sorunlar yaşanması sebebi ile sistem 13 Ocak 2025 tarihine geri dönmüştür. Bu sebeple 13/30 Ocak 2025 tarihleri arasında yeni üyelikler, yapılan paylaşımlar ve profil güncellemelerinde kayıplar yaşanmıştır. Problemin tekrar yaşanmaması için önlemler alınmış olup yaşanan aksaklık için özür dileriz.
Kadınlar Kulübü
Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi
Clearblue yapsana yaBiraz önceki net cekememissim bak bi vallahi test gururumla inşallah oynamiyodur bende bulantı yok sol kasık hafif ağriyor göğüs hassasiyeti iyice artti
O test geçen ay pozitif gösterdi yanılttı bu testler negatif gosterdkClearblue yapsana ya
Gidip onu da alayım zaten teste verdiğim parayla köşeyi donerdimClearblue yapsana ya
Kan verilmiyo demiştin usg de görünmez şu an. Ama testin de koyulaşması lazım kaç gün olduTürkiye'de olsaydım o silik ciktiginda acile giderdim randevu alabilirsek alacaz gidecez eşimden haber bekliyorum
Adetim yarın erken gebelik testini Alaçam gidipKan verilmiyo demiştin usg de görünmez şu an. Ama testin de koyulaşması lazım kaç gün oldu
Hee daha var o zaman normal ya yarın tam çıkar benceeAdetim yarın erken gebelik testini Alaçam gidip
İnşallahGeçici bir durumuş düzelecekmiş
Aralık ayında açmıştım. Önceden açtığım maille şimdi bu ismi açtım. Diğer kullanıcı adım bulunamadı yazdı.Tek maille bir üyelik açılabilir, @meddii ve karakartal97 kaybolan üyeliklerinizi ne zaman açmıştınız hatırlıyor musunuz?
Vallaha mı? Ah silineceğini bilsem açardım.Yine açın
Silinmesini istiyosan niye açıyon?Vallaha mı? Ah silineceğini bilsem açardım.