- Konu Sahibi rumeysacglar
Ayyy evet kız diğerlerini bulamadımAyy buldum seni oh be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy evet kız diğerlerini bulamadımAyy buldum seni oh be
Leke tek sabah geldi hiç bişey yok 5 gebelik testi pozitif 3 farklı marka İnşallah hayallerimle oynamamıştırPazartesi günü yumurtlamanın 11. Günü. O gün kan vermeyi düşünüyorum daha erken diye vermedim
Geö döllenme olabilir evet. Tansiyon düşmesi de olur. Ama saç dökülmesi olabilir tam tersi saçlarsa güçlenme de olabilir. Çünkü östrojen saça iyi geliyor diye biliyorum. Birkaç gün sonra kan verin bence. İnşallah hayırlı haber gelirBu arada konularla alakasız ama ben konu actim kimse yazmadi erken hamilelik belirtilerinde tansiyon düşmesi veya saç dökülmesi yaşayan oldu mu aranızda?
Reglim 5 gun gecikti ama 3 gun önce test yaptigimda negatif cikti. Gec dollenme oldugunu dusunuyorum
İyi daa pozitiftir yani o kadar teste bi zahmetLeke tek sabah geldi hiç bişey yok 5 gebelik testi pozitif 3 farklı marka İnşallah hayallerimle oynamamıştır
İnşallah öyledir de düzelirEvet ya geçmişim silindi
Oysa gebelik başlığında güzel içeriklerim vardı ya. Geçici bir sorun mu ? Mune
Kızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
İnşallah ama kandirmista olabilirİyi daa pozitiftir yani o kadar teste bi zahmet
Birinde kandırır ikisinde kandırır fotosunu atsana tekrar bugün yaptığınınİnşallah ama kandirmista olabilir
Maalesef herkeste var inşallah düzelirBende de oldu aynı şey.Kendi hesabımda sorun oldu sandım ben de
Ay gördüm hatta lh testi sanmıştım çok mutlu oldum görünce inan kiBunu bu sabah yaptım paylaşmıştım sen gördün mü ya Awox erken gebelik testi
Herkes var diyince heyecanlanıyorum ben inanamıyorum hala gölgedir diye düşünüyorumAy gördüm hatta lh testi sanmıştım çok mutlu oldum görünce inan ki
Bu sabah tekrar test yapacam yine konular giderse instadan ekleyin beni kullanıcı adım aynıAy gördüm hatta lh testi sanmıştım çok mutlu oldum görünce inan ki
Canım compute engineer yazan hesap mı senin ki. Yap Canım tekrar test pazartesiye kadar kan testi için dayanabilirsen sana helal olsunBu sabah tekrar test yapacam yine konular giderse instadan ekleyin beni kullanıcı adım aynı
Evet ya geçmişim silindi
Oysa gebelik başlığında güzel içeriklerim vardı ya. Geçici bir sorun mu ? Mune
Hanımlar,İnşallah öyledir de düzelir
Benımde ole olduya hıc kımseyı hatırlamıyorum bende konusuyodum benm yasadklarmı yasayan bırıyle arada bulasınBenim komple hesabim gitti yeniden actim
Var bunda bence ayyy ya inşallah vardır bende leke gitti ama peceteyle sildim pembe renk geliyor heyecanlanmak istemiyorumBunu bu sabah yaptım paylaşmıştım sen gördün mü ya Awox erken gebelik testi
Lekelenme ne zaman oluyor benim suan 1 hafta olcak sol tarafimda agri kasiklarim midem bulaniyorLeke tek sabah geldi hiç bişey yok 5 gebelik testi pozitif 3 farklı marka İnşallah hayallerimle oynamamıştır