- 30 Ocak 2025
- 8
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi rumeysacglar
Merhaba en fazla 3-4 gün önce. Nickim yine meddii idiTek maille bir üyelik açılabilir, meddii ve @karakartal97 kaybolan üyeliklerinizi ne zaman açmıştınız hatırlıyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba en fazla 3-4 gün önce. Nickim yine meddii idiTek maille bir üyelik açılabilir, meddii ve @karakartal97 kaybolan üyeliklerinizi ne zaman açmıştınız hatırlıyor musunuz?
Selam canım ne yaptın testi tekrarladin mı sitede bendede aynısı oldu seni merak ettim zar zor oldum vallaKızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
Benim de hesabım silindi yeni hesap açtım bende sorun yaşadım takip ettiğim konularda gittiKızlar merhaba. Bu akşam üstünden beri sitede sorun vardı sanırım. Bütün konularım yorumlarım gitti görünmüyor. Ama hesabım var. Sizde de aynısı oldu mu?
Beni bulacağınızı biliyodum hepinizinn ya ben çok geç yattım saat 4 gibi. Saat 6 buçukta uyandım hiç aklıma gelmedi. 2 saatlil idrarla testi yaptım. Hiç çizgi çıkmadı. Acaba beklemediğim için mi diye düşündüm. Saat 12 gibi yine yapacam. Dün geceden beri kasık ağrım arttı adet gibi değil. Adette kasığım ağrımaz rahim kısmı ağrır benim hep ondan aklıma düşüyoSelam canım ne yaptın testi tekrarladin mı sitede bendede aynısı oldu seni merak ettim zar zor oldum valla
Olabilir canım bende öyle seni merak ediyorum doğrusu ilk idrarla yapmadigin zaman bazen çıkmıyor gerçekten bugün yap bakalım ne cikicsk ha birde kaset testin varsa bir kaç gün sonra onu yap kesin çıkar diye düşünüyorum cunki erken gebelik testleri biraz hassasBeni bulacağınızı biliyodum hepinizinn ya ben çok geç yattım saat 4 gibi. Saat 6 buçukta uyandım hiç aklıma gelmedi. 2 saatlil idrarla testi yaptım. Hiç çizgi çıkmadı. Acaba beklemediğim için mi diye düşündüm. Saat 12 gibi yine yapacam. Dün geceden beri kasık ağrım arttı adet gibi değil. Adette kasığım ağrımaz rahim kısmı ağrır benim hep ondan aklıma düşüyo
Kaset testim var onu da yapacam ama pazartesi kan verecem zaten. Bugün yumurtlamanın 8. Günü. Yani adetim düzensiz ama bata tahmini 6 gün varOlabilir canım bende öyle seni merak ediyorum doğrusu ilk idrarla yapmadigin zaman bazen çıkmıyor gerçekten bugün yap bakalım ne cikicsk ha birde kaset testin varsa bir kaç gün sonra onu yap kesin çıkar diye düşünüyorum cunki erken gebelik testleri biraz hassas
Geç döllenme olabilir canım ovulasyon testi aldığım sitedeki abla bana yumurtlamadan 17 gün sonra test ver dedi yani daha senin 8 gün olmuş geç döllenme olabilir o yüzden hiç moralini bozma inşallah çıkar pazartesi hayırlı habelrerini bekliyorum insallahKaset testim var onu da yapacam ama pazartesi kan verecem zaten. Bugün yumurtlamanın 8. Günü. Yani adetim düzensiz ama bata tahmini 6 gün var
Ben de ebrudan aldımm. Bana da öyle dedi ama o kaset test için dedi. Yani adetin 3 gün geçince diyor. Erken testte 3 gün daha erken çıksa 14. Gün oluyor. Ben ona göre bat hesapladım yoksa adetim geçeli 41 gün oldu. Ovülasyona göre hesapladımGeç döllenme olabilir canım ovulasyon testi aldığım sitedeki abla bana yumurtlamadan 17 gün sonra test ver dedi yani daha senin 8 gün olmuş geç döllenme olabilir o yüzden hiç moralini bozma inşallah çıkar pazartesi hayırlı habelrerini bekliyorum insallah
Hmm anladım canım inşallah bugün yaptığın testte pozitifi görürsün canım adetin olana kadar tekrarla pazartesi günü adetine kaç gün kalıcak yada adet gununse zaten hemen çıkarBen de ebrudan aldımm. Bana da öyle dedi ama o kaset test için dedi. Yani adetin 3 gün geçince diyor. Erken testte 3 gün daha erken çıksa 14. Gün oluyor. Ben ona göre bat hesapladım yoksa adetim geçeli 41 gün oldu. Ovülasyona göre hesapladım
Yok adete 3 gün kalmış oluyor ama o zaman da çıkar herhalde varsaHmm anladım canım inşallah bugün yaptığın testte pozitifi görürsün canım adetin olana kadar tekrarla pazartesi günü adetine kaç gün kalıcak yada adet gununse zaten hemen çıkar
Çıkar canım kesin çıkar benim adete 6 gün kala kanda belli oldu 9 çıkmıştı ama 2 gün sonra adet gördümYok adete 3 gün kalmış oluyor ama o zaman da çıkar herhalde varsa
Aaa bugün gitsem çıkar o zaman kandaÇıkar canım kesin çıkar benim adete 6 gün kala kanda belli oldu 9 çıkmıştı ama 2 gün sonra adet gördüm
Çıkabilir canım eğer yeni olusayorsa bile düşük bile olsa cikarAaa bugün gitsem çıkar o zaman kanda
Ne gibi konular canimKeşke benim konularım da komple gitseydi