Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizce fiyatların yüksek olması doktorun başarısını,fiyatın düşük olması başarısızlığını desteklermi? yoksa ,ne alaksı var dersiniz?
nefes problemin yoksa plastik cerrahi bölümüne gidiyorsun varsa kbbci muayene edip sevk de edebilir kendi de yapabilir.ben devlette burun ve kulak estetiği oldum 870 tl(herşey dahil tahlil bant ameliyat ücreti)ödedim
kızlar bugün izmirde bir polinikliğe gittim kulak burun boğaza. sinüzitim olduğunu burnumda ve başımda çok ağrı olduğunu ve nefeste güçlük çektiğimi anlattım. adam baktı etti inceledi senin ameliyat olman lazım eğrilik var büyükçe dedi. sinüzitle birlikte aldırırsan iyi olur yoksa ömür boyu nefes problemiyle birlikte kalbinde sıkışma hissediceksin dedi. devlet hastanelerinde bu ameliyatlar ücretsizmiş. yarın bilgisayarlı tomografi çekilecek ve tekrar bakıcak doktor. ve bu arada bişey duydum, deviasyon ameliyatında doktor ameliyattan önce estetik de istiyor musun diye soruyormuş, eğer isterseniz estetiği ücretsiz yapıyolarmış bu doğru mu?
İzmir'de hangi polikliniğe gittiniz acaba?
samsunda 4 e yakın para ödedim,hastane masrafıyla birlikte.şimdi çok mutsuz ve pişmaznimiherkes çok mutlu neguzel.
en kısa zamanda koyacağım çpook çok memnunum herkesin aşırı doğal ve güzel olmuş yorumlarıda ayrı cezbediyor :)
şişliklerimde iniyor
teşekkürler Mehmet Sezgin hocama
eger resimdeki burunsa gercekten çok doğal.nerde ameliyat oldun.pahalıya mı mal oldu?
geçmiş olsun canım sen hangi hastanede ameliyat oldun peki? sende nefes problemi yoktu değil mi sadece estetik için mi 870.
ben isvicrede yapti ve tam tamina 10100 ödedim bosuna gitti paralarim burnumda berbat oldu e iisi türkiyede yapiolar vallah avrupa cok berbatmafoldumben
arkadaslar bu yıl NACı ÇELıK veya EMRE ıLHAN a burun ameliyatı olan var mı ?? ve fiyat ları nedir bilen varsa yazabilir mi??
ben Gazi Hastanesinde estetik bolumunde ameliyat oldum 800 tl falan tuttu cok memnun kaldim hizmet super doktorlar ve hemsireler hastane falan hersey 10 numara. Doktorum Kemal Findikcioglu kendisine cok tesekkur ediyorum.
bencede avrupadaki doktorlar fazla anlamiyorlar bizim burunlarimizdan
dr.emre ilhan 6000tl istiyor
benim şansi fikrim göstermez..çünkü benim çok yakın bir arkadaşımın kuzeni sanatçıların ameliyat olduğu estetik uzmanda ameliyat oldu ve inanılmaz paralar ödemiş kızın burnu çok korkunç diyordu kendisi... deneyimli doktor bulmak gerekiyor sanırım. nekadar çok ameliyat yaptıysa doktor kendini okdar çok geliştirir düşüncesindeyim ben de.. çok deneyim gerekiyor bu iş için...
sizce 2000 tl fiyat nasıl?
o paraya ikinci el araba alınır ...