Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en dusuk 4 ten baslıo.ozel de burun yaptırma fıyatları yaklasık olarak nedır arkadaslar???
yakup avşara yaptırmış olanlar varmı aranızda arkadaşlar 8000-12000 gibi rakamlar duydum .
yaa bu isim nası deişiyo bilen var mı nal gibi ismim çıkıyo
cnm o eski banttan yayın olabilir.ben barış çakıra 5500 tl ye olmuştum 5 ay önce.[/QUOT
Kime ameliyat olacağımın kararı aşamasındayım, arkadaşlık davetinde bulundum size, resminizi görmem mümkün mü? teşekkürler
bende amelıyat olmak istiyorum izmirde yaşıyorum ama okuyorum yaz tatılınde calısıp paranın bi kısmını tamamlamayı gerı kalan parayıda eger aılem razı gelirse kredi ile halletmeyi istiyorum zaten en fazla 3000 Tl verebileceğimi düşünüyorum ama gerçekten bi şekilde halletmek istiyorum ya :2:bu konuda önerileriniz varmı
Samsun için mini bir fizibilite çalışması:
Alper Aktaş:3500TL(Plastik Cerrah)
Hayati Akbaş:2900TL(Plastik Cerrah)
Atasam Hastahanesi Selami Bey:2000TL(KBB)
Tüm bunları araştırdıkdan sonra etrafımda ve yakın çevremdekilerin tadığı ve onayladığı,pek çok kişinin ameliyat olduğu ve maddi olarak neredeyse 2-3 katı aşağı olarak Devlet Hastahanesi Plastik Cerrah Murat Acar'a ameliyat oldum 3 kişi olduk diğer 2 arkadaşta hiçbirşey olmadı sadece bende kırkırdak kayması oldu 2 ay sonra 15 dk lık bir işlemle oda halloldu.Olabiliyomuşdu olmayabiliyormuşda bu tür komplikasyonlar.Ama önemli olan sonuç ve sonuç olarak da hepimiz çok memnunuz tam istediğimiz gibi oldu.
cnm bende senle aynı durumdayım ama krediyle uğraşıp borçlanmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum çalıp biriktirerek 3000den daha az bi ücretle halledilebilir.. devlet hastanelerindeki fiyatlar nasıl izmirde bilen var mı
bende ümit filiz(ento kbb)düşünüyorum.Ümit Filiz'e ameliyat olup memnun kalan var mı?
Arkadaşımın eşi burun ameliyatı oldu Yakup beye.Fiyat olarak 12.500 ytl ödedi..Ama teknik farkı var,burun kemigini kırmadan,keserek ameliyat ediyor,hiçbir morluk ve şişlik olmadı yüzünde ayrıca tampon olayıda yok..Farkı fiyatı
o paraya ikinci el araba alınır ...
evet bencede. hem neden bu aşırı pahalı doktorları bu kadar övüyolarki sonuçları çok daha iyi olan doktorlar var devlet hastanelerinde