Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşımın eşi burun ameliyatı oldu Yakup beye.Fiyat olarak 12.500 ytl ödedi..Ama teknik farkı var,burun kemigini kırmadan,keserek ameliyat ediyor,hiçbir morluk ve şişlik olmadı yüzünde ayrıca tampon olayıda yok..Farkı fiyatı
yakup avşarın yaptığı burunlar hakkında benim gibi düşünenlerde varmış her yüze aynı tip burun yapıyo burun yüz oranlarına göre kişiye özel olmuyo muydu ilginç yani yaptığı burunlar bence 8000-9000 kesinlikle etmiyo 2500 e 2000 e bile onun yaptığı burunlardan çok daha güzel burunlar var kk da
kesinlikle katılıyorum..ben 3.500e yaptırdım doktorum estetik olmıcak dedi yüz hatlarıma uygun burnu yaptı şuan çok yeni henüz şişlikler var ama görüntüden memnunum.
devlet hastanesinde hangi bölüme gitmek gerekiyo kızlar ? kbb mi ?
nefes problemin yoksa plastik cerrahi bölümüne gidiyorsun varsa kbbci muayene edip sevk de edebilir kendi de yapabilir.ben devlette burun ve kulak estetiği oldum 870 tl(herşey dahil tahlil bant ameliyat ücreti)ödedim
nefes problemin yoksa plastik cerrahi bölümüne gidiyorsun varsa kbbci muayene edip sevk de edebilir kendi de yapabilir.ben devlette burun ve kulak estetiği oldum 870 tl(herşey dahil tahlil bant ameliyat ücreti)ödedim
bende devlette düşünüyorum ama sonuç korkutuyordu.sizin resimlerde burnunuzu begendim.siz nerde yaptrdınız dr ismi merak ettim.