- 4 Ocak 2012
- 91
- 1
kızlar ben ankara gazı hastanesınde oldum ve hıc para odemedım.bosuna özel hastanelere gıtmeyın.burnum cok cok guzel oldu ve doktorum ankaranın en ıyı doktoruydu.
doktorunuzun ismi nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben ankara gazı hastanesınde oldum ve hıc para odemedım.bosuna özel hastanelere gıtmeyın.burnum cok cok guzel oldu ve doktorum ankaranın en ıyı doktoruydu.
evet resim bana ait
Eskişehir Özel Sakarya hastanesi Mehmet Sezgin Hocama.
4.500 Lira ya mal oldu
Benim en son bildigim fiyat 2008 de 5000 YTL idi. Dilaver Ozturan.Bu başlıkta sadece burun estetiği ve yan masraflar (ilaç vb.) fiyatları paylaşabilirsiniz.
Operasyon kaç TL'ye çıktı ? Ekstra ne masraflar ile karşılaştınız ?
Baris Cakir a amelyat olanlarim baska bir forumu var orda daha iyi bilgiye ulasbilirsin. Ben okumaya basladim suan 100 uncu sayfasindayim> Burun ameliyati dusunuyorum vede deli gibi arastirma halindeyim.arkadaşlar, barış çakıra burun ameliyatı yaptıran var mı? ne kadar tutuyor?
kızlar bende yaptırmak istiyom ama çok pahalı ya
benimki 4500 kağıt oldu ama deydi çok memnunum
benimki 4500 kağıt oldu ama deydi çok memnunum
2000 liraya da çok çok güzel bi burna sahip olunabilir. 3000den fazlası saçmalık die düşünüorum, tüm doktorlar aynı işlemi yapıyo sonucta deneyim de önemli ama o kadar paralar vermeye gerek yok. iyi cerrah iyi cerrah diorum her zmn.
ben Gazi Hastanesinde estetik bolumunde ameliyat oldum 800 tl falan tuttu cok memnun kaldim hizmet super doktorlar ve hemsireler hastane falan hersey 10 numara. Doktorum Kemal Findikcioglu kendisine cok tesekkur ediyorum.