Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimm kıyamam sana yaaa ............ seni okadar iyi anlıyorum ki çünkü bende aynı senin gibiydim. ama bunları şimdiden düşünme eminim sen böylede çok güzelsin ...... zamanı geldiğinde gereği neyse yaparsın zaten ama lütfen şimdiden böyle şeylere takılma bak ben ancak yaptırabildim burnumu :) daha 3 hafta oldu tamamen iyileşmedim bile..... senin yaşın daha çok küçük tatlım ,dış görünümüne sakın şimdiden takılma........ olumunekankayizsmile
Sizde haklısınız tabi ama olmuyo öyle demekle çnkü dalga geçiyorlar bunu es geçiyorum takmıyorum tabi sonra brnum bazı seylere engel oluyo ... En çok istedim şeydi bnm brnumu yaptrmk yaptrcaz ama daha yaşım varmış galiba fotoraf çekilemiyorum saçımı topuz yapamıyorum ben takıntılık yapmasam bile bazıları aklıma getiriyo tbi hüngür hüngür ağlıyorum..
Ameliyat çok rahat geçiyor sakın korkma kendine güvenin geliyor yeniden:)İstersen bakabilirsin fotoğraflı konu açtım yeni rinoplastiden yaklaşık bir yıl sonra diye bende aynı şeyleri düşünüyordum:)
Ameliyattn korkrmuyorum aslında ama yaşım tutmuyo galiba.. 15 yaşndayım
benimki 4 milyardi ilk ben soyleyim:) mayis27 2009ta ameliyat oldmm
benimki 4 milyardi ilk ben soyleyim:) mayis27 2009ta ameliyat oldmm