Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 milyar pahali diyorsunuz ama ucuz diye bilinmedik doktorlara ameliyat olanlarida goruyoruz:) benim odedigim ucret normalde bilmiyorum 300e nasil bi ameliyat yaparlar ama arastirirsaniz genelde doktorlarin verdigi fiyat 3000-5000 arasi
17 yaşındayım burnum genetik olarak biraz büyük amelyat düşünüyorum fakat erken bi yaşmı ? şöyle 20 yaşında yaptırmam daha mı iyi olur ?
normalde doktorların deyimine göre kızlarda 15 yaş bitince yüz gelişimi tamamlanmış oluyor dedi bizim doktorumuz benim büyük kızımda 15 ini bitirir bitirmez ameliyat oldu çünkü burnu çok kötü olduğu için hemen ameliyat edildi erkeklerde yaş 18 denildi erkekler biraz daha geç gelişiyorlar demişti
esteticaacım konuştum tatlım hastaneyle kampanyaları sona ermiş ama fiyatlarda ciddi bir artış olmamış şuan da 2000 tl ye yapabiliriz diyorlar diğer hastanelere göre gayet iyi yani
herkes ona oldum cok memnunum suna oldum berbat diyor!!! kimse bu basligin neden açildiginin farkinda degil heralde... ameliyat olmuslarin sahsi fikirlerini özel mesajlarla ögrenebilirsiniz!!! açikcasi ben rinoplasti 'de kendini kanitlamis bir uzman ariyorum... sadece sahsi fikirlerle karsilasiyorum!!! bu ii hos'ta hani DETAY!!!!
hani doktor/ cerrah yada professör??? hani fiyatlar hani hastaneler??
arkadaslar surda arastirma yapiyorum ve 20 sayfa'da adam gibi doktor adi bulmak için kaybettigim zamana bakin.... 20'den bu yana 5 sayfa okuyabilmisim... yani sabirda bir yere kadar!!!
detay verin ha memnun kalmissaniz belirtin ama özelliklede doktorunuzun adini ve fiyatini belirtmeyi unutmayin!!!!
simdiden tsk ederim...
Merhaba.Peki kızınızın burnunda sonradan bir sorun oluştu mu ?
Düşme vs. ?