Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana dun yakupo avsar 9.500 tl fiyat verdi revizyon dahada pahaliymis ilk ameliyat fiyati dedi belki yuzyuze biraz daha dusuyordur ama yinede bana gore fazla fiyat tabi herkesin dusuncesi butcesi farkli.
yakup avşarın yaptığı burunlar hakkında benim gibi düşünenlerde varmış her yüze aynı tip burun yapıyo burun yüz oranlarına göre kişiye özel olmuyo muydu ilginç yani yaptığı burunlar bence 8000-9000 kesinlikle etmiyo 2500 e 2000 e bile onun yaptığı burunlardan çok daha güzel burunlar var kk da
Yurt disi oldugun icin fiyatlar biraz daha sisiriliyor..
Herhangi bir doktor ile konustugunda Yurt disi oldugunu belli etmeyeceksin...
Sana benden tavsiye,kuzenim olacak 3000 tl Tr de yasiyor olarak gösterdi kendini,
Teyzem Avusturyada oldugunu söylemis hastanee fiyat cikardilar ve oldu 5000 Euro aradaki farka bakarsan ucurum var..
teşekkür ederim AskAsk ...Üçünden birini seçmek zor olacak...Hayırlısı bakalım.. :)
teşekkür ederim AskAsk ...Üçünden birini seçmek zor olacak...Hayırlısı bakalım.. :)
arkadaslar bir sey danisacagim ameliyat olmadan arastiriyorum herseyi kafama takilan bazi sitelerden ameliyattan sonra cildin degistigini sivilce oldugunu hatta bazi doktorlarin cilt bakimi istedigini ameliyttan once isittim ameliyat olan arkadaslar boyle bir sorun yasadimi ve gecici bir sorunmu ?
benim cildimde yetiskinlikte bile sivilcem olmadi simdi yuzumu basar sivilceler diye tabiki endiseleniyorum ben biraz fazla pimpirikliyim galiba birde kizlar ameliyat olduktan sonra bir gece hastane sonra morluklar kac gun suruyor mesela ikinci gun disari cikabilyiormusunuz bir akc gun yataktami kalmamiz lazim ben yurtdisindan izinli gelicemde sure tahmini yapmaya calisiyorum :)
cok tesekkurler arkadaslar.