Doktorum çok tatlıydı aslında. Ameliyat sonrası fotoğraflarım da çok güzeldi. Neden böyle oldu ki. Doktor ismini çok erken olduğu için vermek istemiyorum. Karalamak gibi olmasın. Ama devlet hastanesinde yaptırdım.Başarılı bir ameliyat olmamış. Burun ucundan tut da sırtı dahil komple sorunlu bence. Geçmiş olsun doktor kimdi?
Eski burnum bunun aynısı desem abartmış olmam. Annemin haberi olmasa ameliyat olduğumu anlamaz. Ama bu kadar yamuk değildi.Cok dogal duruyor, ama ilk ay birsey demek icin cok erken. Eski burnunuzun fotograflari varmi?
çekmiyor
Annem görse ameliyat olduğumu anlamaz. Aslında ameliyat sonrası fotoğraflarım çok güzeldi. Nasıl bu hale geldi anlamadım. Burun sırtını bayağı almış hatta ama şu an bu sertlik nasıl o kadar inebilir diye düşünüyorumameliyat düzgü geçmemiş galiba
Ameliyat öncesi burnunuz nasıldı? Çok fazla kemer vardı o zaman sizde. Ameliyatta sonra burunlar güzel görünüyor ama ödemler indikçe gerçek ortaya çıkıyor benim burnumda bayağı sıkıntılı maalesef. Özelde mi yaptırdınız burnunuzu?Annem görse ameliyat olduğumu anlamaz. Aslında ameliyat sonrası fotoğraflarım çok güzeldi. Nasıl bu hale geldi anlamadım. Burun sırtını bayağı almış hatta ama şu an bu sertlik nasıl o kadar inebilir diye düşünüyorum
Başarılı bir ameliyat olmamış. Burun ucundan tut da sırtı dahil komple sorunlu bence. Geçmiş olsun doktor kimdi?
Cok dogal duruyor, ama ilk ay birsey demek icin cok erken. Eski burnunuzun fotograflari varmi?
Eski hâlini bilmiyorum ama evet fazla doğal yapmış. Ameliyatlı olduğunu kimse anlamaz muhtemelen. Yamukluk pek dikkat çekmiyor. Hala ödem vardır, 1 ay erken, burun ucu filan küçülür biraz büyük ihtimalle ileriki aylarda.
Eki Görüntüle 3141271 siz nasıl bulursunuz bilmiyorum ama ben beğenmiştim. Ama ameliyatta bile çok morarıp şişmişim. Kaş arası bu fotoğrafta bile davul gibi. Fotoğraf ekledimEki Görüntüle IMG_20221006_141249_179.webpameliyat düzgü geçmemiş galiba
Evet, kusursuz dümdüz değil ama güzel duruyor. Kavisi var bu fotoğrafta, sonradan kavis kaybolmuş sanırım.Eki Görüntüle 3141271 siz nasıl bulursunuz bilmiyorum ama ben beğenmiştim. Ama ameliyatta bile çok morarıp şişmişim. Kaş arası bu fotoğrafta bile davul gibi. Fotoğraf ekledimEki Görüntüle 3141273
Estetik gibi değil de biraz düzelsin istedim bu fotoğraftaki hali beni tatmin etti ama sonradan nasıl bozuluyor acaba. İnşallah ödemdirEvet, kusursuz dümdüz değil ama güzel duruyor. Kavisi var bu fotoğrafta, sonradan kavis kaybolmuş sanırım.
Eki Görüntüle 3141271 siz nasıl bulursunuz bilmiyorum ama ben beğenmiştim. Ama ameliyatta bile çok morarıp şişmişim. Kaş arası bu fotoğrafta bile davul gibi. Fotoğraf ekledimEki Görüntüle 3141273
Estetik gibi değil de biraz düzelsin istedim bu fotoğraftaki hali beni tatmin etti ama sonradan nasıl bozuluyor acaba. İnşallah ödemdir
Ek açılmadı.Eki Görüntüle 3141271 siz nasıl bulursunuz bilmiyorum ama ben beğenmiştim. Ama ameliyatta bile çok morarıp şişmişim. Kaş arası bu fotoğrafta bile davul gibi. Fotoğraf ekledimEki Görüntüle 3141273
Bilmiyorum gerçekten. Benim burnum tam tersi oldu, bantlıyken filan daha düzdü, sonra aşırı kalkık bir burna dönüştüEstetik gibi değil de biraz düzelsin istedim bu fotoğraftaki hali beni tatmin etti ama sonradan nasıl bozuluyor acaba. İnşallah ödemdir
İnşallah düzelir çok teşekkür ederimAmeliyat fotoğrafın cok güzel başarılı bir Ameliyat olmuş. Sabret inşallah ödem geçince ameliyat sonundaki halini alır. Ben cok beğendim güle güle kullan
Doktorum profesör aslında yurt dışında iyi eğitimler almış. Ama kbb. Nefes problemim kalmadı içi çok iyi. Ama dışı beni korkutuyor. Beklemekten başka çarem yokAmeliyat masası fotoğraflarına çok aldanmayın lütfen.Sadece ameliyat masası fotoğrafı paylaşan doktorların hasta fotoğraflarını inceleyin.Burunlar ameliyat masasındaki gibi mi? Mesela ben Erkan Soylu’nun ameliyat masası sonuçlarını beğeniyorum.Sonra birde sizden gelenler kısmına bakıyorum .Masadaki burunlarla alakası yok.
Sizin burun sırtınızda şiş, fotoğraflardan belli.Zamanla daha zarifleşip güzelleşir ama doktor çok tecrübeli değilmiş gibi görünüyor.