Bende onu kullanmak istedim içimde kaldı ya, ama doktorum gerek yok dedi. İnşallah ödemden emin olduğu için gerek duymamistir4 ay oldu, hala yamuk 2. Ayda biraz düzeldi ama tatmin edici bi düzelme değil nostril retrainer verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu kullanmak istedim içimde kaldı ya, ama doktorum gerek yok dedi. İnşallah ödemden emin olduğu için gerek duymamistir4 ay oldu, hala yamuk 2. Ayda biraz düzeldi ama tatmin edici bi düzelme değil nostril retrainer verdi
İlk hali ve düzelmeye başladığı halinin fotoğrafi var mı acaba özelden paylaşır mısınız benimle, zamanla nasıl bir değişim oluyor merak içindeyim4 ay oldu, hala yamuk 2. Ayda biraz düzeldi ama tatmin edici bi düzelme değil nostril retrainer verdi
Olur ama kötü gözükebilirİlk hali ve düzelmeye başladığı halinin fotoğrafi var mı acaba özelden paylaşır mısınız benimle, zamanla nasıl bir değişim oluyor merak içindeyim
Teşekkür ederim. Benim burnum ameliyat öncesinde de sağa doğru yamuktu ameliyat sonrasında da aynı şekilde hiç bir değişim yok egrilikte sadece küçültmüş biraz . Yani şekil güzel ama hala sağa doğru yamuk. Siskinlikten olduğunu söylüyor ama pek öyle değil gibi gün geçtikçe daha çok belli oluyor çünküSize de çok geçmiş olsun eğri derken kemiği mi yamuk duruyor? Bir taraf diğerinden fazla şişmiş de olabilir aslında, egrilik değildir inşallah ödemdir o sıkmayın canınızı. Benimkinin sadece delikleri eşit değil onun dışında hiçbir sorunu yok. Ama işte delikler eşit olmayınca da komple yüz yamuk duruyor
Teşekkür ederim. Benim burnum ameliyat öncesinde de sağa doğru yamuktu ameliyat sonrasında da aynı şekilde hiç bir değişim yok egrilikte sadece küçültmüş biraz . Yani şekil güzel ama hala sağa doğru yamuk. Siskinlikten olduğunu söylüyor ama pek öyle değil gibi gün geçtikçe daha çok belli oluyor çünküSize de çok geçmiş olsun eğri derken kemiği mi yamuk duruyor? Bir taraf diğerinden fazla şişmiş de olabilir aslında, egrilik değildir inşallah ödemdir o sıkmayın canınızı. Benimkinin sadece delikleri eşit değil onun dışında hiçbir sorunu yok. Ama işte delikler eşit olmayınca da komple yüz yamuk duruyor
İnşallah siskinliktendir ve geçer sıkmayın canınızı, ben deliklerden dolayı sıkıyorum değişen bir şey olmuyorTeşekkür ederim. Benim burnum ameliyat öncesinde de sağa doğru yamuktu ameliyat sonrasında da aynı şekilde hiç bir değişim yok egrilikte sadece küçültmüş biraz . Yani şekil güzel ama hala sağa doğru yamuk. Siskinlikten olduğunu söylüyor ama pek öyle değil gibi gün geçtikçe daha çok belli oluyor çünkü
Elimde değil, maddesi manevi sıkıntısını çektim eğer bu şekilde kalırsa bir daha hem maddi yükün altına giremem hem de cesaret edip tekrar ameliyat olamam inşallah istediğimiz gibi olurİnşallah siskinliktendir ve geçer sıkmayın canınızı, ben deliklerden dolayı sıkıyorum değişen bir şey olmuyor
Aynı duygulari yaşıyoruz gerçekten, inşallah düzelir istediğimiz gibi olurElimde değil, maddesi manevi sıkıntısını çektim eğer bu şekilde kalırsa bir daha hem maddi yükün altına giremem hem de cesaret edip tekrar ameliyat olamam inşallah istediğimiz gibi olur