Burun estetiği sonrası yamukluk!!!!!!!!!!!!!!

Çok faydalı bilgi canım. Çok sağol. Bende Fatih Dağdelenle görüşmüştüm. Ameliyata uygun değilsin demişti. İstersen meme yada boteks yapalım ama burnu benden isteme demişti. Moralım çok bozulmuştu. Reha Yavuzer'i hiç duymadım.

Nekadar odediniz Prof. Dr Reha Yavuzer'e?

bana atarmısınız fotoğraf. ve ameliyat ücreti nedir? geçmiş olsun.

herkese merhaba,

ben de burnumdan 2015 şubatta ameliyat olmuştum. burnum ameliyattan sonra yamuktu belliydi. şişlik indikçe daha çok belli oldu üstelik. doktoruma söyledim. düzeltirim dedi. ilk ameliyatta hiç korkmuyordum ama nedense ikincisinde daha çok korktum. 1 buçuk saat kadar sürdü ikincisi. sadece ucunda problem olduğunu kıkırdağın erimiş olduğunu söylemişti kısa bi işlem olcak dedi. alçı bile yapılmadı yani ikinciye. 2 gün sonra da tamponlar çıktı. çok şiş olduğu için anladığımı söyleyemem. bugün artık 17. gün. ve benim burnum yine yamuk. ve sanırım ilk seferki kalkıklığı da yok. gerçekten çok moralim bozuk. bir de bana yüzümün bi tarafının daha basık olduğunu o yüzden olduğunu söylemişti bilmiyorum bahane mi ama doktorun ameliyat ettiği 4 kişi tanıyorum hepsi çok memnun ve hatta o yüzden ben de ona gittim. çok kötü bi burun değil belki ama bi sene içinde iki kere narkoz aldım boşuna mıydı yani. çok üzülüyorum çok..

Belki sana öyle geliyordur ilkinden çok etkilendiğin için resim atabilirsen daha net yorum yaparız

merhaba aynı duygular bendede var ilk oldum burun şekilden şekile girdi anlam veremediğim bir iş o zaten doktorda aynı şeyi söyledi ama anlamadıgım neden kıkırdak eriyor yaa bunu anlamıyorum neden normal burunlarda erimiyorda yapılanlarda eriyor ben hic görmedim normal burunlarda kıkırdak erimesi hayır ameliyatta ne oluyorda o kıkırdak sonra eriyor bunu biri açıklasa keşke kafam almıyor.. sana tavsiyem elletme burnunu baya bir süre.. biraz otursun biraz dinlensin belki sonra çaresine bakarsın beim 4,5 yıl geçti burun fena kalktı bir tarafı çöktü işte erime oldu gibi onuda geçtim hadi soın 1,5 senedirde nefes alamıyorum.. bende inatla gitmiyorum doktora... biraz açıldı burun kendi kendine kapandı kendi kendine açılıyor sanki.. aman işte ne bilim kabul etmeye çalışıyorum belki yaptırmam bile ikinci kere cünkü korkuyorum bende ne olacagını bilemiyorum ya bundanda kötü olursa düşüncesi var maalesef.. birde şans işte tamamen bu iş.. inşallah seninde istediğin gibi olur bunu yaşayamayn anlayamaz ama yaşayanlar bilir.

Geçmiş olsun dr kime yapti din?

Bende ilk ameliatimi dr fatih dagdelen yapti 5ay oluyor ama memnun değilim çünkü burnum eğri ve burun deliklerin farklı nefes alamiyom

Tekrar ona revizyon olmak için ck kararsizim.keşke daha önce bu siteye girseydim belki ona olmazdım .sürekli dr emre beyin ismi geçiyor biraz arastirsaydim ona olurdum. Ama beklemem lazım en az bisene.

Çok geçmiş olsun.Al benden de o kadar.3. burun ameliyatımın 6.ayındayım ve burnum asimetrik , yamuk ((( yamukluk düzelmiyor maalesef.Ruh sağlığım bozuldu benim bu yüzden

contractubex kullanan var mı dikiş izlerine ?ben 2gün önce başladım kullanmaya ama çok kaşıntı yapıyor kızarıyor
Siz ne kullanıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…