• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası yamukluk!!!!!!!!!!!!!!

canım fotoğraflarına baktım yani çok fazla dikkat çeken ve kötü görünen bir şey değil. ben birkaç yıl önce oldum ve bende de milimetrik olarak biraz sola eğim var ama bunun için tekrar ameliyat olmayı düşünmedim. çünkü ameliyat ciddi bi şey ve eski haline göre kesinlikle çok daha iyi ve bu şekilde de mutluyum. sana da tavsiyem ciddi bir problem yoksa bir daha ameliyat olmayı tekrar düşünmelisin. burnun gayet güzel bence. :KK54:

Burun fotosunu asistana gönderdim. yamuk değil dediğiniz burun bu diyerek. en son kabul etti. doktora da göstermesini rica ettim. revizyon istiyorsam yapabileceklerini belirtti, tabiki tekrar ödeme almadan. Fakat sorun şu ki Ben ekimde yurtdışına gidiyorum nasipse. ve ne zaman döneceğim belli değil. dönsem bile kalış sürem en fazla 2-3 hafta olur. hemen dönmem gerekir. bi işi ya yapabiliyorsundur ya da yapamıyorsundur. ikililemenin gereği ne? Prof diyerek özellikle seçmiştim ama en basit asistan tarzı drlar bile belki de sorunsuz yapabilirdi. nitekim arkadaşımın öyle oldu. KBB doktoru yaptı ameliyatını. gayet güzel. şimdi her şey baştan. :KK43:
Merhaba sizi ilk ameliyatınizi hangi dr yaptı? Ve hangi dr revizyon olmak istiyorsunuz?

Merhaba sizi ilk ameliyatınizi hangi dr yaptı? Ve hangi dr revizyon olmak istiyorsunuz?

fuat yüksel. aslında işinde uzman bir dr. tabi şu da var. benim burnum problemli bi burundu. kırık ve yamuktu. ama işte, kesin konuşunca problem olmicak diye. ben de bu yüzden büyütüyorum doğal olarak. revizyon yine kendisine olur. çünkü revizyn diğer doktorlarda pahalı olr. ellenmemiş bi burun olsa tamam ama başkasının yaptıgı bi burunu düzeltmeye çok para istiyorlar. tercih hakkım olsaydı barış çakır derdim :)

Bende ilk ameliatimi dr fatih dagdelen yapti 5ay oluyor ama memnun değilim çünkü burnum eğri ve burun deliklerin farklı nefes alamiyom

Bu
bendeki yamukluk hala düzelmedi. aksine daha da belli olmaya başladı. fotolarda hele hepten egri. doktor geçecek diyor. 10 ay oldu nasıl geçme bu böyle? :mad:

ayrıca burnumda tıkanıklık başladı. iki tarafta da var. hele sol tarafta sanki bez unuttular, o derece. burun damlası olmadan nefes almayı bırakın konuşamıyorum bile.

burnumdaki yamuklugu doktor ve çalışanları haricinde herkes fark ediyor. he bi de hafif yamukluk olsa da beni rahatsız edecek derecede olmazmış, bi daha ameliyat olmaya gerek yokmuş ona kalsa. para verdik ! :mad: bol keseden atm

bendeki yamukluk hala düzelmedi. aksine daha da belli olmaya başladı. fotolarda hele hepten egri. doktor geçecek diyor. 10 ay oldu nasıl geçme bu böyle? :mad:

ayrıca burnumda tıkanıklık başladı. iki tarafta da var. hele sol tarafta sanki bez unuttular, o derece. burun damlası olmadan nefes almayı bırakın konuşamıyorum bile.

burnumdaki yamuklugu doktor ve çalışanları haricinde herkes fark ediyor. he bi de hafif yamukluk olsa da beni rahatsız edecek derecede olmazmış, bi daha ameliyat olmaya gerek yokmuş ona kalsa. para verdik ! :mad: bol keseden atmak kolay
Burnunuzda düzelme varmı nişanlım top oynarken kırıldı ameliyat oldu 110 gün oldu burnu kırık hali gibi yamuk gözüküyo normalmi acaba

Arkadaşlar merhaba. ağustos 12 de burun estetiği ameliyatı oldum. 23 gün kdr oldu yani. Burnum aşırı hasarlı bi burundu. sağdan soldan farklı görünüyordu ve koca bi kemik vardı. ayrıca önden C çiziyordu sağa dogru. Ameliyattan 1-2 gün sonra falan burnum hafif sola eğimli geldi. bandaj alçı vs çıkınca daha çok belli oluyordu. hatta ağladım, doktor düzeleceğini, masajlarımla zamanla oturacağını, şu an yamukluğun elbette olacağını belirtti. 23 gün oldu, bi gün hafif düzelmiş gibi hissediyorum. bi gün daha bi yamuk gibi geliyor. bi de 2-3 kişi de fark etti, hepten sıyırdım :KK43: bu deneyimi yaşayan arkadaşlar, lütfen yardım edin. düzelir mi?

Eğer düzelmezse ben buradayım dedi doktor ama o orda olsa ne yazar ben o acıyı bi daha çekeceksem :KK61: yani ameliyat sonrası bakım çok zor, en azından ben zorlandım.

Lütfen ya, arkadaşlar bir şeyler söyleyin :KK43: canım çok sıkkın. çok çok bariz bi yamukluk yok fakat hafiften de olsa sola bi eğim var. yaptırmadan önce sağa dönüktü burun, çok bariz belliydi. yaptırdıktan sonra da hafif sola gibi. kurtulamicam bu yamukluklardan sanırım :KK61::KK61::KK61:
Benim alti ay sonrasinda gecti cok sekilsizdi bi tarafi daha şiş ti. Bu durum bi tarafa fazla yatmandan kaynaklaniyor. Esit sekilde iki tarafada yat. Bir taraf daha fazla odem toplamis zamanla iner o. Tabi doktorunda duzelmezse ben burdayim demesi soru işareti? Duzelmeyeck bisey mi var ki ortada oyle dedi.

Allah hayırlısını versin cnm. aklında olan tüm soruları doktoruna sor, açıklık getirtmediğin bir sey kalmasın. gerekirse de uyar. ben herseyi söylemiştim, gayet kendinden emin bi dr ama ne bilim. ben mi abartıyorum bilemiyorum. belki de biraz beklemem gerekiyor, ben aceleci davranıyor olabilirim. ama millet ameliyattan çıktıgı gibi dümdüz oluyor. cnm sıkılıyor haliyle :KK42:
Merhaba ben de 10 gun onxe ameliyat oldum benim de yamukluk var burun ucunda deliklerinde sizin baya bir zaman geçti acaba şimdiki durumunuz nasıl?

Back