- 5 Eylül 2015
- 21
- 2
- 1
az yamuksa hic olmadıysan cok sorun etmiyorsan kesinlikle olma derim. hicbisey eskisi ve dogalı gibi olmuyor. hic sevmediğim bir burnum var simdi. üstüne birde 1 senedir nefes alamıyorum:/ameliyattan 3,5 sene sonra oldu malesef:/ büyük ihtimal burun çöktü içerden nasıl oluyorsa ben anlamıs değilim zaten neden böyle oldugunu.
evet cnm haklısın. yani ameliyat zor tekrar. çok sıkıntı çekilio. bekliyelim bakalım. inşallah rayına oturur. biraz düzelmeye basladı sanki. herkes çok begendi. aşırı değiştiğimi söylüolar. bana kalsa öyle bi durum yok gbiBen 2 gün önce oldum ameliyat .daha 48 saatimi tamamlamadım. Ama burnumu çok beğendim.sadece sol burun deliğim sağa göre büyük duruyor ama şişlikler gittikten sonra geçer diyorlar. Canım seninde sanki hafif sol tarafa doğru meyil var burnunda ama tam iyiylşme sürecini tamamlamadan bunu Söylemek erken olur . Eğer 3-4ay sonra bile böyle bir durum varsa ozman kesin konuşabiliriz.hem yamukluk olsa bile eski halinden iyidir kesin .üstelik çok da Göze batmıyor .bence birdaha Bıçak altına Yatıp o acıyı çekmeye değmez .boşver böyle Kalsın .
Canım insallah hersey gönlünce olur ödemlerden dir o yamukluk benim ki bariz yamuktu 6. Ayim dolucak nerdeyse hala yamuk doktorum 6 ay bekliyelim dedi bekliyoz ama değişen bişey yok korkuyorum revizyondan deli cesaretiydi oldum bikere ama şimdi nasıl olur bilememBurun deliklerim eşitlenmeye Başlıyor.bugün tam bir hafta oldu. Yarın Alçı silikon bant çıkacak ve dikişler Alınacak .yeni halini tamamıyla yarın görücem çok heycanlıyım
Ooo çok beğendim çok güzel olmuş Güle güle kullanAlçılar çıktı bugün ameliyatın 10 günü .nasıl kızlar ? Çok yapay duruyor mu ?Eki Görüntüle 1638878 Eki Görüntüle 1638879
ciddimiisin çok teşekkür ederim ya . Insan dışarıdan Yorumları ilk günler çok merak ediyorOoo çok beğendim çok güzel olmuş Güle güle kullanyüzüne nasilda yakışmış
Ewet canım çok hoş olmuş 10 günlük burun boyleyse 3 ay sonra gör bide çok daha güzel olucakciddimiisin çok teşekkür ederim ya . Insan dışarıdan Yorumları ilk günler çok merak ediyor
10 günlüğe göre hiç yapay durmuyo. dur şuraya nazar boncuğu koyalımmciddimiisin çok teşekkür ederim ya . Insan dışarıdan Yorumları ilk günler çok merak ediyor
Çokk süper görünüyo hiç yapay değil ve yüzüne çok yakışmış güle güleee kullan darısı bize inşKızlar çok teşekkür ederim . Nasıl moral oldu anlatamam
çok güzel 0lmuş. Gayet doğal duruyor.. TebriklerAlçılar çıktı bugün ameliyatın 10 günü .nasıl kızlar ? Çok yapay duruyor mu ?Eki Görüntüle 1638878 Eki Görüntüle 1638879
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?