Burun estetiği sonrası yamukluk!!!!!!!!!!!!!!

canım fotoğraflarına baktım yani çok fazla dikkat çeken ve kötü görünen bir şey değil. ben birkaç yıl önce oldum ve bende de milimetrik olarak biraz sola eğim var ama bunun için tekrar ameliyat olmayı düşünmedim. çünkü ameliyat ciddi bi şey ve eski haline göre kesinlikle çok daha iyi ve bu şekilde de mutluyum. sana da tavsiyem ciddi bir problem yoksa bir daha ameliyat olmayı tekrar düşünmelisin. burnun gayet güzel bence.

Merhaba sizi ilk ameliyatınizi hangi dr yaptı? Ve hangi dr revizyon olmak istiyorsunuz?

Merhaba sizi ilk ameliyatınizi hangi dr yaptı? Ve hangi dr revizyon olmak istiyorsunuz?

fuat yüksel. aslında işinde uzman bir dr. tabi şu da var. benim burnum problemli bi burundu. kırık ve yamuktu. ama işte, kesin konuşunca problem olmicak diye. ben de bu yüzden büyütüyorum doğal olarak. revizyon yine kendisine olur. çünkü revizyn diğer doktorlarda pahalı olr. ellenmemiş bi burun olsa tamam ama başkasının yaptıgı bi burunu düzeltmeye çok para istiyorlar. tercih hakkım olsaydı barış çakır derdim :)

Bende ilk ameliatimi dr fatih dagdelen yapti 5ay oluyor ama memnun değilim çünkü burnum eğri ve burun deliklerin farklı nefes alamiyom

Bu

Burnunuzda düzelme varmı nişanlım top oynarken kırıldı ameliyat oldu 110 gün oldu burnu kırık hali gibi yamuk gözüküyo normalmi acaba

Benim alti ay sonrasinda gecti cok sekilsizdi bi tarafi daha şiş ti. Bu durum bi tarafa fazla yatmandan kaynaklaniyor. Esit sekilde iki tarafada yat. Bir taraf daha fazla odem toplamis zamanla iner o. Tabi doktorunda duzelmezse ben burdayim demesi soru işareti? Duzelmeyeck bisey mi var ki ortada oyle dedi.

Merhaba ben de 10 gun onxe ameliyat oldum benim de yamukluk var burun ucunda deliklerinde sizin baya bir zaman geçti acaba şimdiki durumunuz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…