aynı yamukluk bende de var ve resmen tıpatıp aynı şeyleri yaşıyoruz suan benimde doktorum kıkırdağın eski halini almaya calışıyor dedi 1 ay oldu hala yamuk eski hali bu kadar rahatsız etmezken bunun etmesi canımı sıkıyor sonucta o kadar acı cekip ameliyat olduk..
Allah hayırlısını versin cnm. aklında olan tüm soruları doktoruna sor, açıklık getirtmediğin bir sey kalmasın. gerekirse de uyar. ben herseyi söylemiştim, gayet kendinden emin bi dr ama ne bilim. ben mi abartıyorum bilemiyorum. belki de biraz beklemem gerekiyor, ben aceleci davranıyor olabilirim. ama millet ameliyattan çıktıgı gibi dümdüz oluyor. cnm sıkılıyor haliyleYamukluk oluyor canım zamanla geçiyor bende olucam 20 gün sonra
ya aynı şeyler bendede geçerliydi ama benim 4 yıl oldu ve burnum yamukMerhaba, aynı yamukluk bende de var. İki buçuk ay oldu. Kimi zaman daha iyi gibi oluyor. Doktora gidince öyle emin konuşuyor ki çok rahatliyorum. Eve geliyorum zaman geçince tekrar içime kurt düşüyor. Bazen kalıcı olabiliyor bu yamukluk. Ama sizin fotoğrafınızda yamukluk fark edemedim. Umarım zamanla güzel sonuclar elde ederiz
Allah hayırlısını versin cnm. aklında olan tüm soruları doktoruna sor, açıklık getirtmediğin bir sey kalmasın. gerekirse de uyar. ben herseyi söylemiştim, gayet kendinden emin bi dr ama ne bilim. ben mi abartıyorum bilemiyorum. belki de biraz beklemem gerekiyor, ben aceleci davranıyor olabilirim. ama millet ameliyattan çıktıgı gibi dümdüz oluyor. cnm sıkılıyor haliyle
Merhaba, aynı yamukluk bende de var. İki buçuk ay oldu. Kimi zaman daha iyi gibi oluyor. Doktora gidince öyle emin konuşuyor ki çok rahatliyorum. Eve geliyorum zaman geçince tekrar içime kurt düşüyor. Bazen kalıcı olabiliyor bu yamukluk. Ama sizin fotoğrafınızda yamukluk fark edemedim. Umarım zamanla güzel sonuclar elde ederiz
ya aynı şeyler bendede geçerliydi ama benim 4 yıl oldu ve burnum yamuk( hemde öle böle değil neler çektim neler şans işte olacagı varmıs ne diyeyim inşallah sizlerinki güzel olur
canım tekrar ameliyat olmayı düşünmüyo musun peki?ya aynı şeyler bendede geçerliydi ama benim 4 yıl oldu ve burnum yamuk( hemde öle böle değil neler çektim neler şans işte olacagı varmıs ne diyeyim inşallah sizlerinki güzel olur
getirdim tabiki getirmezmiyim o bile anlamadı ama, gittim yanına o zmaanlar işte, baktı baktı hakikaten niye böyle olmus dedi. bir yeremi carptın dedi, agır bi hastalık geçirdinmi dedi e yok. bebek gibi bakıyoruz sonucta. hicbisey yasamaıdm yani. sonra işte tekrar ameliyat dedi, dizden bi yerden kıkırdak alıp::::/// ama buna cesaretim yok. ya geçmezse ya yine aynısı olursa diye korkuyor insan sonucta.. birde 1 senedir nefes problemi yaşıyorum. hayat kötü benm icin baya:/doktorun ne dedi, hiç danıştın mı , sorunlarını dile getirdin mi? veya gittiysen cvbı ne oldu?
ameliyat kolay birşey değil okdr. birdaha cesaretim yok. ama tekrar olacak mutlaka çünkü 1 senedir nefes alamıyorum.. yani birdaha düzelmesi icin dizden kıkırdak alıp yapacak. bu ilk ameliyat gibi değil. onda hic korkum yoktu. bu defa öyle olmuyor malesef. ne olacagı belli değilcanım tekrar ameliyat olmayı düşünmüyo musun peki?
Zaten revizyondan korkuyorum. Yani bakim sürecinden. Çok zor. Aynı zahmet çekmek gözümü korkutuyorburun estetiği revizyonu diye bir olay var. Onu araştır ve sakin olun. Bunlar çözülemeyecek şeyler değil
merhaba. kendi deneyimimi söyleyeyim. ameliyat öncesi sağa eğiklik vardı bende de. ameliyattan çıktım aynaya baktım alçılı halinde bile sanki hafif sağa eğik gibiydi. eşim de öyle söyledi ama dedik ki şişliklerdendir.. ameliyat olalı 9 ay olacak ve o yamukluk geçmedi maalesef. 1 ay sonraki görüntü 3 aşşağı 5 yukarı aynı kalıyor. kıkırdak hafızasından dedi doktorum. yapacak bir şey yok maalesef.
ameliyattan 3,5 sene sonra oldu malesef:/ büyük ihtimal burun çöktü içerden nasıl oluyorsa ben anlamıs değilim zaten neden böyle oldugunu.ameliyattan sonra mı nefes probleminiz oldu benimde normalde az yamıuk burnum ameliyat olayımmı diye düşünmeye baslamıstım doktora gitsem her doktor gibi ameliyat yapalım der mevzu para sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?