Burun estetiği sonrası yamukluk!!!!!!!!!!!!!!

TugbaKRMN

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
55
4
6
43
Arkadaşlar merhaba. ağustos 12 de burun estetiği ameliyatı oldum. 23 gün kdr oldu yani. Burnum aşırı hasarlı bi burundu. sağdan soldan farklı görünüyordu ve koca bi kemik vardı. ayrıca önden C çiziyordu sağa dogru. Ameliyattan 1-2 gün sonra falan burnum hafif sola eğimli geldi. bandaj alçı vs çıkınca daha çok belli oluyordu. hatta ağladım, doktor düzeleceğini, masajlarımla zamanla oturacağını, şu an yamukluğun elbette olacağını belirtti. 23 gün oldu, bi gün hafif düzelmiş gibi hissediyorum. bi gün daha bi yamuk gibi geliyor. bi de 2-3 kişi de fark etti, hepten sıyırdım bu deneyimi yaşayan arkadaşlar, lütfen yardım edin. düzelir mi?

Eğer düzelmezse ben buradayım dedi doktor ama o orda olsa ne yazar ben o acıyı bi daha çekeceksem yani ameliyat sonrası bakım çok zor, en azından ben zorlandım.

Lütfen ya, arkadaşlar bir şeyler söyleyin canım çok sıkkın. çok çok bariz bi yamukluk yok fakat hafiften de olsa sola bi eğim var. yaptırmadan önce sağa dönüktü burun, çok bariz belliydi. yaptırdıktan sonra da hafif sola gibi. kurtulamicam bu yamukluklardan sanırım

Eklentiler

• 2015-09-05-01-14-48-811.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 13.492
  • 2015-09-05-01-16-07-035.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 19.879
aynı yamukluk bende de var ve resmen tıpatıp aynı şeyleri yaşıyoruz suan benimde doktorum kıkırdağın eski halini almaya calışıyor dedi 1 ay oldu hala yamuk eski hali bu kadar rahatsız etmezken bunun etmesi canımı sıkıyor sonucta o kadar acı cekip ameliyat olduk..

geçmiş olsun cnm. benimki bu kez tersi yönde hafif yamuk. bunu dile getirdiğimde o taraftan diğer tarafa dogru masaj yap dediler fakat bu sefer de korkuyorum o tarafa dogru masaj yaparsam yine eski yamukluğunu alacak diye. çünkü eskiden yamuk olan yöne dogru destek vermiş oluyorum. kıkırdak zaten onu istiodur

millet gayet sorunsuz bi şekilde yaptırıyor. nasıl oluyor anlayamıyorum.

acaba diyorum, eskiden yamuk oldugu yönden tersi yöne hafif olan bu yamukluğu dr bilerek yapmış olabilir mi? ( saçmaladım belki ama) yani kıkırdak eski halini almaya çalışacak düşüncesiyle tersi yöne hafif meyil vererek, ilerleyen zamanda burnun oturmasını sağlamak amaçlı olabilir mi diye düşündüm ama ne bilim, saçma bi düşünce olsa da kendimi rahatlatmaya uğraşıyorum işte

Yamukluk oluyor canım zamanla geçiyor bende olucam 20 gün sonra
Allah hayırlısını versin cnm. aklında olan tüm soruları doktoruna sor, açıklık getirtmediğin bir sey kalmasın. gerekirse de uyar. ben herseyi söylemiştim, gayet kendinden emin bi dr ama ne bilim. ben mi abartıyorum bilemiyorum. belki de biraz beklemem gerekiyor, ben aceleci davranıyor olabilirim. ama millet ameliyattan çıktıgı gibi dümdüz oluyor. cnm sıkılıyor haliyle

Merhaba, aynı yamukluk bende de var. İki buçuk ay oldu. Kimi zaman daha iyi gibi oluyor. Doktora gidince öyle emin konuşuyor ki çok rahatliyorum. Eve geliyorum zaman geçince tekrar içime kurt düşüyor. Bazen kalıcı olabiliyor bu yamukluk. Ama sizin fotoğrafınızda yamukluk fark edemedim. Umarım zamanla güzel sonuclar elde ederiz

ya aynı şeyler bendede geçerliydi ama benim 4 yıl oldu ve burnum yamuk( hemde öle böle değil neler çektim neler şans işte olacagı varmıs ne diyeyim inşallah sizlerinki güzel olur

cnm aynı senin de belirttiğin gibi, bi gün ayrı bi gün daha bi ayrı. bi bakıyorum düz gibi bi bakıyorum her yanı yamuk gibi. psikolojim bozuldu bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum inşaAllah... umarım düzelir, hem parasına hem acısına değsin istio insan.

cnm aynı senin de belirttiğin gibi, bi gün ayrı bi gün daha bi ayrı. bi bakıyorum düz gibi bi bakıyorum her yanı yamuk gibi. psikolojim bozuldu bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum inşaAllah... umarım düzelir, hem parasına hem acısına değsin istio insan.

ya aynı şeyler bendede geçerliydi ama benim 4 yıl oldu ve burnum yamuk( hemde öle böle değil neler çektim neler şans işte olacagı varmıs ne diyeyim inşallah sizlerinki güzel olur

doktorun ne dedi, hiç danıştın mı , sorunlarını dile getirdin mi? veya gittiysen cvbı ne oldu?

burun estetiği revizyonu diye bir olay var. Onu araştır ve sakin olun. Bunlar çözülemeyecek şeyler değil

doktorun ne dedi, hiç danıştın mı , sorunlarını dile getirdin mi? veya gittiysen cvbı ne oldu?
getirdim tabiki getirmezmiyim o bile anlamadı ama, gittim yanına o zmaanlar işte, baktı baktı hakikaten niye böyle olmus dedi. bir yeremi carptın dedi, agır bi hastalık geçirdinmi dedi e yok. bebek gibi bakıyoruz sonucta. hicbisey yasamaıdm yani. sonra işte tekrar ameliyat dedi, dizden bi yerden kıkırdak alıp::::/// ama buna cesaretim yok. ya geçmezse ya yine aynısı olursa diye korkuyor insan sonucta.. birde 1 senedir nefes problemi yaşıyorum. hayat kötü benm icin baya:/

canım tekrar ameliyat olmayı düşünmüyo musun peki?
ameliyat kolay birşey değil okdr. birdaha cesaretim yok. ama tekrar olacak mutlaka çünkü 1 senedir nefes alamıyorum.. yani birdaha düzelmesi icin dizden kıkırdak alıp yapacak. bu ilk ameliyat gibi değil. onda hic korkum yoktu. bu defa öyle olmuyor malesef. ne olacagı belli değil

merhaba. kendi deneyimimi söyleyeyim. ameliyat öncesi sağa eğiklik vardı bende de. ameliyattan çıktım aynaya baktım alçılı halinde bile sanki hafif sağa eğik gibiydi. eşim de öyle söyledi ama dedik ki şişliklerdendir.. ameliyat olalı 9 ay olacak ve o yamukluk geçmedi maalesef. 1 ay sonraki görüntü 3 aşşağı 5 yukarı aynı kalıyor. kıkırdak hafızasından dedi doktorum. yapacak bir şey yok maalesef.

Benim ameliyat öncesi sağa yamuktu. Ameliyat sonrası hafif sola gibi. Şişkinlik mi bilemiyorum. Onlara sorsan şişkinlik ve masajla oturacak. Ama hiç sanmıyorum. 1 ay olacak. Hiç mi düzelme olmaz ki ya. Deliricem

ameliyattan sonra mı nefes probleminiz oldu benimde normalde az yamıuk burnum ameliyat olayımmı diye düşünmeye baslamıstım doktora gitsem her doktor gibi ameliyat yapalım der mevzu para sonucta

Ben 2 gün önce oldum ameliyat .daha 48 saatimi tamamlamadım. Ama burnumu çok beğendim.sadece sol burun deliğim sağa göre büyük duruyor ama şişlikler gittikten sonra geçer diyorlar. Canım seninde sanki hafif sol tarafa doğru meyil var burnunda ama tam iyiylşme sürecini tamamlamadan bunu Söylemek erken olur . Eğer 3-4ay sonra bile böyle bir durum varsa ozman kesin konuşabiliriz.hem yamukluk olsa bile eski halinden iyidir kesin .üstelik çok da Göze batmıyor .bence birdaha Bıçak altına Yatıp o acıyı çekmeye değmez .boşver böyle Kalsın .

ameliyattan sonra mı nefes probleminiz oldu benimde normalde az yamıuk burnum ameliyat olayımmı diye düşünmeye baslamıstım doktora gitsem her doktor gibi ameliyat yapalım der mevzu para sonucta
ameliyattan 3,5 sene sonra oldu malesef:/ büyük ihtimal burun çöktü içerden nasıl oluyorsa ben anlamıs değilim zaten neden böyle oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…