Burun estetiği sonrası burun kanatlarında asimetri

Ben de aynı durumdan muzdaribim. Özellikle arka kameradan fotoğraf çekildiğimde çok belli oluyor. 6.ayım bitti benim eşitsizlik hala devam ediyor maalesef ama ilk aylardakinden daha az belirgin

Bende de burun estetiği olan pekçok arkadaşımda da bu asimetriyi görüyorum dikkatli bakınca. Sanırım yüzün doğal asimetrisinden kaynaklı bu. Diğer her yönden memnunsanız dert etmeyin derim. Dikkatli bakınca iki kaşımız da, iki yanağımız da eşit değil çünkü
Evet herkesin yüzünde asimetri değil biliyorum ama bende çok fark var ve normal yüzümde asimetri olsa bile bu kadar olduğunu düşünmüyorum. Alçılar vs.çıktıktan bir hafta 10 gün sonra oluştu böyle birşey. Genel olarak burnumdan memnunum şimdilik asimetri hariç onu da zamana bıraktım artık

Ben de aynı durumdan muzdaribim. Özellikle arka kameradan fotoğraf çekildiğimde çok belli oluyor. 6.ayım bitti benim eşitsizlik hala devam ediyor maalesef ama ilk aylardakinden daha az belirgin
Çoğu kişide oluyor demek ki benim arkadaşlarımda asimetri bir durum yok en azından benimkisi kadar yok herkes ödemdendir diyor bende akışına bırakmaya çalışıyorum umarım benimde minal bir hale gelir

Çoğu kişide oluyor demek ki benim arkadaşlarımda asimetri bir durum yok en azından benimkisi kadar yok herkes ödemdendir diyor bende akışına bırakmaya çalışıyorum umarım benimde minal bir hale gelir
Gelir merak etme şu an ödemli olduğu için ekstra belli duruyor

Back