burun estetigi sonrasi cikinti ve tuhaf görünüm :(

İlk attığınız fotoda burnunuz gayet iyi görünüyor. O minik çıkıntıya rağmen. Biraz da indiyse daha güzel olmuştur.

İlk attığınız fotoda burnunuz gayet iyi görünüyor. O minik çıkıntıya rağmen. Biraz da indiyse daha güzel olmuştur.
Sekli günden güne bile degisiyor ödemler indigi icin sanirim.
belki de o cikinti da ödemdir diyorum bazen eskisine göre cok hafif kuculdugu icin. bazen de sert oldugu icin kemik gibi geliyor.
doktoruma güveniyorum ne derse oldu.
günden güne bile degisecek yüzüne oturunca seveceksin dedi öyle de oldu.
gecmezse törpüleme yapacak tek korkum anestezi.
tesekkur ederim, moral oluyor burada yazilanlar insana.

kizlar merhaba.
benim bu sorunla beraber bir sorunum daha oldu. burun ucumdaki ödem indikce dikis kisminda problem belirdi.
sol burun deligimde dikis yerindeki alt üst birlesmedi yarik gibi kaldi. bundan olsa gerek o burun deligim digerine göre uzun ve büyük.
bir dikis atilsa birlesir mi?
ay sonunda kontrole gidicem,her seye bahane buluyosun diyecek doktor ama resmen yarık kaldi.
off birine care bulamadan ikincisi cikti.

İnceledikçe ufak tefek sorunlar iyice gözümüzde büyüyor maalesef. Büyük bir ihtimalle dışarıdan belli bile olmuyordur. Fotoğraf atma şansınız varsa oradan yorumlayalım.

İnceledikçe ufak tefek sorunlar iyice gözümüzde büyüyor maalesef. Büyük bir ihtimalle dışarıdan belli bile olmuyordur. Fotoğraf atma şansınız varsa oradan yorumlayalım.
Haklisin ama insan o kadar cileyi cektigine degsin istiyo. burnum caprazdan kirik ama ortasi kaynanmamis gibi bi görünümde suan. hafif kuculme de kurtarmadi bosa ümit edip bekliyorum. üstüne bi de bu yariklik cikti, cildirmamak elde degil ya.
atiyorum foto yüzümü gözümü gizledim, gorunsun istemiyorum, zor oluyo böyle kusuru yüze göre orantilamak ama malum internet ortami...
ilk foto bahsettiğim dikis izindeki yariklik, ikincisi de konuyu actigimda söyledigim cikinti.

O yarıklık dediğiniz şey acaba ameliyat izi silen kremlerle düzelmez mi? Dikiş izi gibi çünkü. Doktorum bana vermişti isterseniz öyle bir şeye başlayın hemen. Çıkıntı da gerçekten çok belirsiz. Dediğinizde haklısınız, işin içine ameliyat girince insanın beklentisi çok daha fazlası oluyor.

Doktorum ameliyat sonrasi surmem icin krem verdi hatta bitirene kadar sürdüm minik boydu, artik sürme gerek yok dedi. diger delikte böyle bi yariklik yok olmadigi icin de iz bile belli olmuyor.
cikinti kemik kadar sert dolayisiyla ödem degil. ifademi bile etkiledigini dusunuyorum, diger tarafla cektigim fotolarda gulumseyince belli olurken cikinti olan tarafla cektigim fotolarda gulsem bile sinirli gibi cikiyorum resmen. ne yapacagim bilmiyorum ya, 2. ameliyata butcem yok ama doktor duzeltirim dedi ben israr edince, tekrar ücret öder miyim onu bile bilmiyorum.
yani narkoz aldim, günlerce kendi isimi zar zor yaptim, yüzüm balon gibi oldu disari cikamadim bunlari cekince insan degsin istiyo.

Dr kim di. Bende 58 yaşındayım. İçimde üste kalacak yaptırsam pişman olurmuyum bilemedimçok mu zor oluyor olanlar yazar mı acaba

Dr kim di. Bende 58 yaşındayım. İçimde üste kalacak yaptırsam pişman olurmuyum bilemedimçok mu zor oluyor olanlar yazar mı acaba
Doktor ismi vermek istemiyorum cünkü diger ameliyatlari basariliydi ondan secmistim.
olup olmamak size kalmis benim saglik sorunum da vardi mecburen o ameliyata girecektim. suanda pismanim keske sadece saglik sorununu duzelttirseydim. kemik cikti, dikis izimde sorun var.
Ama herkes kötü sonuc almiyor cok iyi sonuclar alan da var.

Her ameliyatta olduğu gibi, 1 haftalık bakım zorluğu var. Sonrasında da burnunuza darbe almaması için dikkat gerekiyor. Ağrı, acı kesinlikle yok. İlk günlerde Şişlikler, morluklar olmasın diye bol bol buz uygulaması var. Doktor her aşamayı söylüyor zaten. Ama sonucunda, yaşadığınız inanılmaz bir mutluluk var. İçinizde ukte kalmasın, bence yaptırmalısınız. Sonuca odaklanın sadece. Sonunda, aynalara bakmaya doyamıyorsunuz.

O yandaki çıkıntı bende de var. İnşallah iner. Bekleyelim bakalım.

3.ay kontrolumde doktorum bendeki cikinti icin kemik kaynama noktasinda odem olmus dedi.yavas yavas inecekmis ve sabir istiyormus.

Bastan sona okudum bende yaptirrmak istiyorum cok korkuyoruum sizin yazdiklarinizi okuyunca daha bi korktum ins duzelmistir burnunuz sonucunuzu bekliyorum. Biraz fiyatindan ameliyat ve sonrasindan bahseder misiniz?

3.ay kontrolumde doktorum bendeki cikinti icin kemik kaynama noktasinda odem olmus dedi.yavas yavas inecekmis ve sabir istiyormus.
benim doktorum da ödem dedi ama kemik gibi sert bu yüzden gecmeyecek gibi geliyor, umarım öyledir ve gecip gider bu sorunu yasayan herkesinki.

Bastan sona okudum bende yaptirrmak istiyorumcok korkuyoruum sizin yazdiklarinizi okuyunca daha bi korktum ins duzelmistir burnunuz sonucunuzu bekliyorum. Biraz fiyatindan ameliyat ve sonrasindan bahseder misiniz?

korkmanizi gerektirecek bi durum yok aslinda. her ameliyat gibi bu da zor bir ameliyat. ben ilk hafta disari cikamadim, kimi de 4. gün geziyor. benim bünyem hassas bi gribi bile kolay kolay atlatamam.
ameliyatta asiri kanamam olmus, doktorum ameliyat sonrasi odaya kontrole geldiginde bunu söyledi, bu yüzden de yüzün asiri sisecek ve moraracaksin korkma 3. günden sonra azalarak gececek dedi.
sonrasinda 2 hafta kendi özel islerimi yapamadim. bir süre tatli kasigi ile yemek yiyebildim, agzimi konusurken bile acamiyordum dogru düzgün. eskiye dönmem tam 1 ay sürdü diyebilirim. doktorlar instagram'da bir haftada normal hayatiniza dönersiniz dese de bende öyle olmadi. ama herkes böyle bir surec yasamiyor, agrim bile olmadan gecti gitti diyen cok fazla.
fiyata gelince devlet hastanesinde oldum ameliyatimi saglik problemim vardi onun icin para odemedim ama estetik icin 1500 ₺ ödedim. sehirden sehire fark ediyor tabii bir arkadasim hic para odemedi burnu kirik oldugu icin. onun bariz belliydi kirik ve yamuk oldugu. bende deviasyon vardi, bir de kemer.
bana soran herkese saglik problemin yoksa olma, sirf görüntü icin bunlari cekerim dersen ol diyorum. yine de secim kisinin, nasil mutlu hissedecekse öyle karar vermeli.

Benim onde burun deliginde yamukluk var dogal olarak nefes almamida biraz engelliyor ust tarafda kucukken darbe almisim kasimin ortasindan parmagimi asagi dogru indirdigimde uca doğrru yamuluyo ve yandan sivri bi burun gozukuyor cevremdekilerde sen yaptirmalisin diyor ama cok iyi bi doktor bulana kadr yapmam beni baya rahatlatmasi lazim yorumun icindde tesekkur ederim

benim de burun deliklerim orantisizdi sol taraf hep tikaliydi, uyuyamiyordum dogru düzgün. hatta sola dogru egikti de. ama yine de estetige giriyor dedi doktorum. o yüzden de ek ücret ödedim.
dedigim gibi doktoru cok arastirdim daha önce ameliyat olanlarla konustum ama buna ragmen sorun var suan.
biraz sans isi biraz da doktorun becerisi bence bunda etkili olan.
umarim karar verir ve iyi bi sonuc alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…