- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.759
- 248
- Konu Sahibi Harleyquinnx
Burnunuzun kanatları geniş yoksa bir sey yok bunun icinde ameliyat olunur mu bilemedim. Burun dolgusuyla olay çözülür ama o da kalici değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burun sizin mi? Estetikli burun mu?
Ben de virüs bitince kbb uzmanına gideceğim. Ankaradayim. Gideceğim doktor Fatma Ünal Tunckasik. Instagramdan yaptığı burunları beğendim.
Bu arada senin burnun gayet iyi sadece biraz ucunu kaldir yeter :)
Tesekkurederim.. iste dogal burun yapan doktor cok az. Su an arastiriyorum ama bulamiyorum pekBen estetigi sicak bakanlardanim. Sizi cok rahatsiz ediyorsa yaptirin. Yüzünüz cok hos burnunuzu dogal yaparlarsa fistik gibi olursunuz
bu kolay bi islem mi? Yani sadece ucunu kadirmak? Yoksa normal bir burun estetigi gibi sureci ayni mi?
Onu bilmiyorum canım en iyisi doktorla gorusmek. Ama yüzün çok güzel :) Burnun da benimkinden iyi
Birde fiyatlar baya yuksek.. ogrenciyim o yuzden hem isini iyi yapan hemde fiyatlari uygun olan doktor bulmak daha zor oluyor
Cidden 1300 tlye mi yapiyor? Baya ucuz.Benim önerdiğim doktor 1300 tlye yapıyormuş devlette. Bi hastasiyla konustum gayet memnunum dedi.
Bide instagrama baktim daha yeni. Dogal burun yapiyo gibime geldiBenim önerdiğim doktor 1300 tlye yapıyormuş devlette. Bi hastasiyla konustum gayet memnunum dedi.
Cidden 1300 tlye mi yapiyor? Baya ucuz.
Bide instagrama baktim daha yeni. Dogal burun yapiyo gibime geldi
evet burun benim. Ve hayir estetikli degil, estetik yaptirmayi dusunuyorum
Vallahi ben estetikli sandım. Ornek burun diye attığını düşündümevet burun benim. Ve hayir estetikli degil, estetik yaptirmayi dusunuyorum
Vallahi ben estetikli sandım. Ornek burun diye attığını düşündüm
Peki ceneye dolgu yapinca burun daha mi kucuk gorunuyo?Burnunuz gayet güzel. Bu kadar küçük bir işlem icin bıçak altına yatmayın. Bence başka bir arkadaşın da dediği gibi çeneniz geride. çene dolgusu yaptirirsaniz profil görüntünüz hemen değişecek ve burnunuzu yaptırmaya gerek kalmayacak. Hem daha ucuz ve zahmetsiz bir işlem
Profilden görüntünüzdeki tek sıkıntı bu bence . Burnunuz degilPeki ceneye dolgu yapinca burun daha mi kucuk gorunuyo?